Tenorshare

Alla recensioner

Tenorshare

100% Skulle handla här igen

Omdömen, klagomål och kundupplevelser Skriv en recension

Affiliate redovisning: Det här inlägget innehåller en anknuten länk, vilket innebär att när du klickar på Visa och därefter gör ett köp kan vi få en provision som hjälper till att driva webbplatsen.

Alla recensioner (0)

  • Inga recensioner än!

    Hitta företag som du har erfarenhet av och skriv recensioner! Dina recensioner bidrar till en transparent marknad och förbättrar företagens tillförlitlighet..

Andra personer tittade också på

Logo SimpleSite
SimpleSite
0 recensioner

Nuförtiden finns det väldigt många personer, både yngre och äldre som drömmer om att skapa något eget och f&a...

Logo One.com
One.com
0 recensioner

Många personer, både unga som gamla har i dag drömmen om att skapa sig ett alldeles eget företag. Alla vill inte arbeta som a...

Logo Jalbum
Jalbum
0 recensioner

Minnen av olika saker och händelser är något som väldigt många av oss vill spara. Vissa personer väljer att kö...

Logo Bluehost
Bluehost
0 recensioner

Nuförtiden sker allting online, det har nästan ingen skillnad alls vad det handlar om. I dag handlar man all mat, alla kläder och al...

Tenorshare

Det finns idag smarta lösningar som kan hjälpa till med vad som helst. Allting som händer och sker på internet kan ibland vara lite svårt att greppa och förstå och i dessa situationer kan det vara bra att få lite hjälp på traven. Det kan tex vara svårt att komma ihåg alla lösenord som man har hittat på till olika sajter, man kanske vid något tillfälle har raderat filer på misstag som man nu vill ha tillbaka eller så vill man kanske starta om mobilen eller datorn ordentligt. Tenorshare är ett företag som har valt att erbjuda just dessa olika typer av tjänster. 

Hur kan jag vara säker på att det faktiskt är säkert att använda tjänsterna som Tenorshare erbjuder? Är tjänsterna värda sitt pris eller kommer jag att gratis kunna göra dessa olika lösningar själv? Finns det något jag borde veta om innan jag väljer att använda mig av en tjänst som företaget erbjuder. Här på OmdömesStälle kan du faktiskt finna svaren till dessa frågor genom att läsa andras recensioner

Mer om Tenorshare
Under 2007 grundades och lanserades företaget och de erbjuder olika digitala lösningar online. Dom har tagit fram olika typer av mjukvaror som finns på marknaden och idag har de ett användarantal på 10 miljoner. Tjänsterna som Tenorshare finns tillgängliga idag i 160 länder och territorier världen över. Olika produkter och tjänster som företaget erbjuder är: olika reparationsprogram, program som kan underlätta användningen av olika lösenord till olika hemsidor, program för video- och foto reparation mm. Tjänster kan köpas online och efter att köpet är gjort så kan de laddas ner till datorn eller mobilen. Tenorshare har vunnit olika typer av priser på de tjänsterna som de har grundat och lanserat. De olika produkterna har även ofta en gratisperiod där användarna har möjligheten att prova på tjänsten först. 

Vad är det tjänster som Tenorshare erbjuder?
Alla tjänster kan som sagt finnas och laddas ned direkt via hemsidan Tenorshare och kan sedan användas till de angivna ändamålet. Vissa av tjänster fungerar som en prenumeration där kunderna betala en fast avgift i månaden, och dessa olika prenumerationsalternativ kan kunden själv avsluta när hen känner för det. Det är möjligt för kunderna att få pengarna tillbaka på inköp som de har gjort om de känner sig missnöjda över något, och detta är möjligt upp till 30 dagar från och med att köpet gjorts. Det finns olika betalningsmetoder som kunderna kan välja mellan och dessa är tex: PayPal, direkt via kort eller internetbanken eller Giropay, Wire Transfer etc. 

Åsikter om Tenorshare
Har du betalat för någon tjänst som Tenorshare erbjuder? Om fallet är så, då kan väl du ta och berätta vilken tjänst du valde och om du var nöjd med den. Men du kan även berätta om du tyckte att priset kändes rätt, om du fick svaren på alla frågor du möjligtvis hade och även annat kan du lägga till i din recension. 

Hos oss här på OmdömesStälle har du möjligheten att gratis både läsa och skriva recensioner. Inte bara om Tenorshare utan även om andra många företag som finns där ute. 


Tips på hur man kan skydda sig online.