Templ.io

Alla recensioner

Templ.io

100% Skulle handla här igen

Omdömen, klagomål och kundupplevelser Skriv en recension

Läs erfarenheter och recensioner från företag i Sverige. Ta reda på vilken den bästa nätbutiken är innan du gör din beställning. Tillsammans kan vi bestämma vilket företag som är bäst!

Alla recensioner (0)

  • Inga recensioner än!

    Hitta företag som du har erfarenhet av och skriv recensioner! Dina recensioner bidrar till en transparent marknad och förbättrar företagens tillförlitlighet..

Andra personer tittade också på

Logo SimpleSite
SimpleSite
0 recensioner

Nuförtiden finns det väldigt många personer, både yngre och äldre som drömmer om att skapa något eget och f&a...

Logo One.com
One.com
0 recensioner

Många personer, både unga som gamla har i dag drömmen om att skapa sig ett alldeles eget företag. Alla vill inte arbeta som a...

Logo Jalbum
Jalbum
0 recensioner

Minnen av olika saker och händelser är något som väldigt många av oss vill spara. Vissa personer väljer att kö...

Logo Bluehost
Bluehost
0 recensioner

Nuförtiden sker allting online, det har nästan ingen skillnad alls vad det handlar om. I dag handlar man all mat, alla kläder och al...

Templ.io

Många har drömmen om att skapa sig sin alldeles egna hemsida, företag eller nätbutik men alla kanske inte riktigt vet var de ska börja, eller så vet de inte hur de ska ta sig till. En sak man kan börja med om man vill är att googla runt en massa och se olika videor för att läsa sig alla saker man behöver kunna. Men det finns även företag som är verksamma på nätet som kan hjälpa till med att sköta dessa tjänster åt dig. Det finns företag som erbjuder tjänster som tex olika webbhotell, att hålla igång bloggar eller att erbjuda program som kan underlätta då man skickar mycket mejl. Det finns många olika företag som erbjuder dessa tjänster, både online i hela världen och även de företag som är verksamma i Sverige. Ett av dessa företag går under namnet Templ.io. 

Får jag hjälp med de saker jag verkligen behöver hjälp med om jag hör av mig till Temple.io? hut mycket kommer min månatliga kostnad att bli och hur ska jag ta mig till om jag känner mig missnöjd? Det är endast ett fåtal av alla frågor man kan få svar på genom att läsa andra personers recensioner som redan har någon erfarenhet av företaget i fråga. 

Mer information om Templ.io
Företaget är både grundat och lanserat i Sverige och deras huvudkontor ligger i Stockholm. Temlp.io fungerar som ett WordPress specialiserat webbhotell och är byggt på Google cloud. Företaget Templ.io har flera kunder och några av dem är Printer, Brallor, myNanny etc. 

Vad erbjuder Templ.io sina kunder?
Temple.io har ett flertal olika prenumerationsalternativ som man kan välja mellan men oberoende vilken man än är intresserad av så kan man prova på den först kostnadsfritt. Det billigaste paketet där det även ingår minst saker heter ”small” och det kommer att kosta dig 258 kronor i månaden om du väljer det.  I det dyraste paketet med namnet ”large” ingår det mest saker och det kommer att kosta dig 1326 kronor i månaden. Inne på företagets hemsida kan man se mer noggrant vad exakt som ingår i varje paket och vad man kan få hjälp med. 

Hur kan man komma i kontakt med Templ.io?
Har man några frågor eller funderingar och skulle vilja komma i kontakt med företagets kundtjänst kan man börja med att gå in på företagets hemsida för att sedan läsa igenom all information och alla villkor som finns där. Skulle det vara så att man inte hittar svaret på sin fråga eller om man av någon orsak ändå vill kontakta företaget kan man kontakta dem via e-post, telefon eller så kan man chatta med dem live inne på hemsidan. Skulle man av någon anledning känna sig missnöjd över något som har med företaget att göra ska man kontakta dem för att lämna in en reklamation så att man därefter kan gå vidare med sitt ärende och få det uppklarat. 

Har du någon erfarenhet av företaget Templ.io? Om du har det ska du inte glömma att skriva en egen recension om företaget där du berättar vad du tyckte och tänkte om dem. 


Webbhotell, domän etc.