Taltips

Alla recensioner

Taltips

100% Skulle handla här igen

Omdömen, klagomål och kundupplevelser Skriv en recension

Läs erfarenheter och recensioner från företag i Sverige. Ta reda på vilken den bästa nätbutiken är innan du gör din beställning. Tillsammans kan vi bestämma vilket företag som är bäst!

Alla recensioner (0)

  • Inga recensioner än!

    Hitta företag som du har erfarenhet av och skriv recensioner! Dina recensioner bidrar till en transparent marknad och förbättrar företagens tillförlitlighet..

Andra personer tittade också på

Logo Werlabs

Werlabs

1 recensioner

Hur många personer vet egentligen hur kroppen mår? Visst känner man om man har tandvärk eller ont i nacken efter en fotbollsm...

Logo Dokteronline.com

Dokteronline.com

1 recensioner

Ibland känner man sig orolig över hur man mår. Om man misstänker att man borde uppsöka en läkare på grund av n...

Logo Hemsida24

Hemsida24

2 recensioner

Väldigt många personer har i dagsläget drömmen om att skapa sig en egen hemsida eller en nätbutik. Vissa vill komma ut i ...

Logo Dagens Industri

Dagens Industri

2 recensioner

Idag är det enklare än någonsin att hänga med nyheterna. Det ända man behöver göra för att se det senaste ...

Taltips

Flera gånger under året så deltar man ofta i stora och större tillställningar. Oberoende om man själv har valt att skapa en stor fest för familj och vänner eller om man har blivit bjuden. Stora fest kan tex vara baby shower, bröllop eller ett stort födelsedagsfirande. När det kommer till dessa fester och dagar så brukar det ofta tillhöra till schemat att någon eller några ska hålla tal för gästerna. Det kan vara att personen som driver fest själv vill hålla ett tal för sina gäster men det kan också vara så att svärföräldrarna på ett bröllop har blivit ombedda att hålla ett tal. Är det så att man själv ska hålla tal så kan det vara svårt att veta vart man ska börja. Men i dag finns det hjälp att få. Taltips är ett företag och en hemsida där man kan köpa tal som man sedan kan framföra. 

Hur är kvaliteten på de som företaget Taltips erbjuder? Om man vill returnera en produkt till företaget, hur ska man göra då? Hur är storlekarna på produkterna som företaget säljer? Det är frågor man kan finna svaret på genom att läsa andra personers recensioner. 

Mer om Taltips
Svenskt företag som grundades och lanserades under 2001 och de driver en tjänst som ska underlätta för folk som ska hålla tal. I företagets databas finns det över 2 500 färdig skrivna tal och de har ett nätverk som består av 120 olika talskrivare. 

Vad erbjuds hos Taltips
Företaget Taltips erbjuder sina kunder en tjänst via sin hemsida. Kunden kan inne på hemsidan kolla igenom olika kategorier på olika tillställningar beroende på vart hen behöver sitt tal. Kunden har möjligheten att antingen skapa en lista där hen kan placera alla tal som är av intresse, och kunden kan även direkt lägga talet i kundvagnen och gå vidare till betalningen. Kunderna kan välja mellan att antingen betala med kort, direktbetalning, faktura, via internetbanken eller via Swish. Efter att betalningen är gjord och har blivit godkänd kommer kunden att få talet skickat till sin e-post. kunderna har även möjligheten att beställa ett specialtal från Taltips, då gäller en leveranstid på några dagar och sedan levereras talet till e-posten. Funktion att beräkna taltid erbjuder även Taltips sina kunder inne via hemsidan. 

Hur kan kundtjänsten hos Taltips kontaktas?
Är det så att kunderna har några frågor eller funderingar så kan hen komma i kontakt med kundtjänsten hos Kondomtorget genom att skicka e-post eller ringa dem på telefon, då ska kunden komma ihåg att lägga till sitt ordernummer om hen redan har någon. Skulle kunden vara i behovet av att lämna in en reklamation kan det göras genom att först kontakta kundtjänsten för att ärendet ska gå vidare. 

Har du handlat hos Taltips? Om du har det kan du skriva en egen recension om företaget där du berättar vad du tyckte om kvaliteten på produkter, hur kundtjänsten hjälpte dig om du kontaktade dem samt hur det fungerade att göra en reklamation om du var tvungen att göra det. 


Hur man ska hålla föredrag.