OmdömesStalle

  Recensioner Taltips

  Flera gånger under året så deltar man ofta i stora och större tillställningar. Oberoende om man själv har valt att skapa en stor fest för familj och vänner eller om man har blivit bjuden. Stora fest kan tex vara baby shower, bröllop eller ett stort födelsedagsfirande. När det kommer till dessa fester och dagar så brukar det ofta tillhöra till schemat att någon eller några ska hålla tal för gästerna. Det kan vara att personen som driver fest själv vill hålla ett tal för sina gäster men det kan också vara så att svärföräldrarna på ett bröllop har blivit ombedda att hålla ett tal. Är det så att man själv ska hålla tal så kan det vara svårt att veta vart man ska börja. Men i dag finns det hjälp att få. Taltips är ett företag och en hemsida där man kan köpa tal som man sedan kan framföra.

  Hur är kvaliteten på de som företaget Taltips erbjuder? Om man vill returnera en produkt till företaget, hur ska man göra då? Hur är storlekarna på produkterna som företaget säljer? Det är frågor man kan finna svaret på genom att läsa andra personers recensioner.

  Mer om Taltips

  Svenskt företag som grundades och lanserades under 2001 och de driver en tjänst som ska underlätta för folk som ska hålla tal. I företagets databas finns det över 2 500 färdig skrivna tal och de har ett nätverk som består av 120 olika talskrivare.

  Lokalproducerade IT-tjänster - Cygate Molnkonnektor

  Vad erbjuds hos Taltips

  Företaget Taltips erbjuder sina kunder en tjänst via sin hemsida. Kunden kan inne på hemsidan kolla igenom olika kategorier på olika tillställningar beroende på vart hen behöver sitt tal. Kunden har möjligheten att antingen skapa en lista där hen kan placera alla tal som är av intresse, och kunden kan även direkt lägga talet i kundvagnen och gå vidare till betalningen. Kunderna kan välja mellan att antingen betala med kort, direktbetalning, faktura, via internetbanken eller via Swish. Efter att betalningen är gjord och har blivit godkänd kommer kunden att få talet skickat till sin e-post. kunderna har även möjligheten att beställa ett specialtal från Taltips, då gäller en leveranstid på några dagar och sedan levereras talet till e-posten. Funktion att beräkna taltid erbjuder även Taltips sina kunder inne via hemsidan.

  Hur kan kundtjänsten hos Taltips kontaktas?

  Är det så att kunderna har några frågor eller funderingar så kan hen komma i kontakt med kundtjänsten hos Kondomtorget genom att skicka e-post eller ringa dem på telefon, då ska kunden komma ihåg att lägga till sitt ordernummer om hen redan har någon. Skulle kunden vara i behovet av att lämna in en reklamation kan det göras genom att först kontakta kundtjänsten för att ärendet ska gå vidare.

  Har du handlat hos Taltips? Om du har det kan du skriva en egen recension om företaget där du berättar vad du tyckte om kvaliteten på produkter, hur kundtjänsten hjälpte dig om du kontaktade dem samt hur det fungerade att göra en reklamation om du var tvungen att göra det.


  Hur man ska hålla föredrag.

  Taltips
  Omdömen, klagomål och kundupplevelser (0)

  10
  100% Skulle handla här igen!
  Beställning
  rating
  10
  Tjänst
  rating
  10
  Prissättning
  rating
  10
  Leverans
  rating
  10

  Alla recensioner

  Affiliate redovisning: Det här inlägget innehåller en anknuten länk, vilket innebär att när du klickar på Visa och sedan gör ett köp kan vi få en provision som hjälper till med att driva webbplatsen.

  Skriv din egen recension om Taltips

  Din recension

  FAQ

  Är Taltips ett pålitligt företag?

  Just nu finns det en kundrecension om Taltips. I genomsnitt fick de ett stjärnbetyg på 10/10, med 100% av recenserare som indikerar att de skulle köpa från varumärket igen.

  Hurdana tjänster eller produkter erbjuder Taltips?

  Taltips är huvudsakligen aktivt i Tjänster kategorin, mer specifikt inom Övriga Tjänster. Jag har läst alla recensioner, vad nu?

  Fick du ett positivt intryck från recensionerna?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Taltips gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.