OmdömesStalle

  Recensioner Svensk Provtagning

  Har jag brist på någon vitamin eller mineral? Mår min mage egentligen bra eller tar jag inte hand om den? Har jag möjligtvis någon könssjukdom eller ska jag strunta i det? Det är frågor man kanske ofta ställer sig själv i vardagen. Och vad ska man göra i dessa situationer, ska man låta det vara eller ska man bita i det sura äpplet och verkligen testa sig? Man kan göra som man vill, men det är många som tror i dag att de måste boka tid på något sjukhus och åka in för att ta några tester. Men så är det inte i dagsläget. I dag har man som privatperson möjligheten att beställa hem olika hemmatester online och sedan testa sig själv. Svensk Provtagning är ett företag som erbjuder olika hälsokontroller som går att beställas online.

  Hur fungerar det om jag köper ett test från Svensk Provtagning? Eventuell retur eller till och med reklamation vart ska man vända sig? Det är bara några av alla frågor man kan få svaret på genom att läsa andra personers recensioner

  Mer om Svensk Provtagning

  Svensk Provtagning AB är ett svenskt företag som har sitt säte i Stockholm. De står under inspektionen för vård och omsorgs tillsyn och de är verksamma på den svenska marknaden som en registrerad vårdgivare. Företaget driver sin verksamhet i Sverige och de samarbetar med olika kliniker och laboratorium runt om i Sverige. Samt att de samarbetar med 120 provställen.

  2016-10-24 SJ prioriterar mobilappen för nya produkter och tjänster

  Vad erbjuder Svensk Provtagning sina kunder?

  Företaget och hemsidan Svensk Provtagning erbjuder sina kunder möjligheten till digitala provtagnings- och hälsotjänster för personligt bruk. Inne på företagets hemsida kan kunderna se olika kategorier på olika tester som går att tas, som tex: organ/kroppen, hälsokontroller, graviditet, kost och så vidare. Eter att kunden har valt vilket test hen vill göra så ska hen beställa och betala för det. Efter det ska kunden hitta ett provtagningsställe för att lämna blod och efter det kommer kunden att bli kontaktad av företaget efter att analysen på provet är gjort. Kunden kan logga in med internetbanken för att sedan få se sin digitala journal som kan nås via Svensk Provtagning´s hemsida. Det kan ta upp till sju vardagar innan kunden får svaret på analysen och en läkarkommentar.

  Hur kan kundtjänsten hos Svensk Provtagning nås?

  Har kunderna några frågor eller funderingar så kan de komma i kontakt med företagets kundtjänst genom att ringa dem på telefon eller genom att skicka e-post. Inne på företagets hemsida har kunderna möjligheten att kolla igenom olika villkor där de kan få svar på frågor som handlar om tex produkterna, hur man lägger en order eller hur leveranserna fungerar. Är kunden i behovet av att lämna in en reklamation kan hen göra det genom att först kontakta kundtjänsten, för att sedan gå vidare med ärendet.

  Har du någon erfarenhet av Svensk Provtagning? Om du har det kan du skriva en egen recension där du berättar vad du tyckte om leveranserna, kundtjänsten om du kontaktade dem samt hur kvaliteten på produkterna var.


  Hur en provtagning går till.

  Svensk Provtagning
  Omdömen, klagomål och kundupplevelser (0)

  10
  100% Skulle handla här igen!
  Beställning
  rating
  10
  Tjänst
  rating
  10
  Prissättning
  rating
  10
  Leverans
  rating
  10

  Alla recensioner

  Affiliate redovisning: Det här inlägget innehåller en anknuten länk, vilket innebär att när du klickar på Visa och sedan gör ett köp kan vi få en provision som hjälper till med att driva webbplatsen.

  Skriv din egen recension om Svensk Provtagning

  Din recension

  FAQ

  Är Svensk Provtagning ett pålitligt företag?

  Just nu finns det en kundrecension om Svensk Provtagning. I genomsnitt fick de ett stjärnbetyg på 10/10, med 100% av recenserare som indikerar att de skulle köpa från varumärket igen.

  Hurdana tjänster eller produkter erbjuder Svensk Provtagning?

  Svensk Provtagning är huvudsakligen aktivt i Tjänster kategorin, mer specifikt inom Övriga Tjänster. Jag har läst alla recensioner, vad nu?

  Fick du ett positivt intryck från recensionerna?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Svensk Provtagning gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.