StayFriends

Alla recensioner

StayFriends

100% Skulle handla här igen

Omdömen, klagomål och kundupplevelser Skriv en recension

Läs erfarenheter och recensioner från företag i Sverige. Ta reda på vilken den bästa nätbutiken är innan du gör din beställning. Tillsammans kan vi bestämma vilket företag som är bäst!

Alla recensioner (0)

  • Inga recensioner än!

    Hitta företag som du har erfarenhet av och skriv recensioner! Dina recensioner bidrar till en transparent marknad och förbättrar företagens tillförlitlighet..

Andra personer tittade också på

Logo Dokteronline.com

Dokteronline.com

1 recensioner

Ibland känner man sig orolig över hur man mår. Om man misstänker att man borde uppsöka en läkare på grund av n...

Logo Allabolag

Allabolag

2 recensioner

Äger man möjligtvis ett bolag och ska anställa någon ny eller om ska göra någon typ av samarbete med någon pr...

Logo Hemsida24

Hemsida24

2 recensioner

Väldigt många personer har i dagsläget drömmen om att skapa sig en egen hemsida eller en nätbutik. Vissa vill komma ut i ...

Logo SF Anytime

SF Anytime

1 recensioner

Att kolla på film är något som de allra flesta tycker om att göra. Oberoende om man vill ha myskväll med hela familjen o...

StayFriends

När man går i skolan så lär man känna mycket nya personer och man skapar sig ofta helt otroliga vänskaper. Men sen kommer man till den punkten under skolgången där skolan tar slut och alla väljer sina egna vägar. Vissa väljer att börja arbeta genast, vissa har redan kanske en familj som de ska vara med och andra väljer att studera vidare. Många hålls kanske inom landets gränser men några vill även upptäcka världen och flyttar kanske till andra sidan jordklotet. Men när man blir äldre så kan det kanske vara kul att träffas med de personer man gick i skola med under ungdomen. Och det finns faktiskt företag som kan hjälpa till med detta så att man får upp kontakten igen. Ett av dessa företag är StayFriends. 

Om man har någon erfarenhet eller några tankar eller åsikter om ett företag så är det alltid bra att skriva recensioner om det företaget. Man ska skriva recensioner oberoende om man har en positiv eller negativ åsikt eftersom det kan hjälpa många personer i framtiden. 

Mer information om StayFriends
StayFriends är ett företag och en hemsida som ägs och drivs av Klassträffen Sweden AB. Det fungerar som en online tjänst där man kan fylla i vilken skolan man gått i och sedan kanske få upp de klasskamrater man hade då. Inne på företagets hemsida är med över 2,5 miljoner medlemmar och det finns även mer än 60 000 klassfoton uppladdade. StayFriends har både skolor inom Sverige, men man kan även välja att se svenska skolor men de som är utomlands. 

Vad erbjuder företaget StayFriends?
Om man vill hitta sina gamla klasskamrater via StayFriends ska man börja med att gå in på deras hemsida. Efter det ska man fylla i vilken stad man gick i skolan och även i vilken skolan man gått i. Man kommer därefter att få skapa sig ett kostnadsfritt konto och sedan börja leta bland andra klasskamrater. Om man vet namnet på en viss person som man hade på sin klass kan man även söka utåtgående från det. För att få skapa sig ett konto på hemsidan måste man ha fyllt 18 år eller annars har lov från en förälder om man är under 18. StayFriends erbjuder även ett speciellt guldmedlemskap som man kommer att få betala för. Om man har det kommer man att kunna göra mer ingående undersökningar om klasskamrater samt att man får tillgång till funktioner som man annars inte får med ett konto som är gratis. 

Hur kan man kontakta StayFriends?
Om man har några frågor eller funderingar till företaget och vill kontakta kundtjänsten kan man göra det via e-post eller genom att fylla i ett kontaktformulär som finns på hemsida. Innan man kontaktar företaget kan man alltid läsa igenom all information och alla villkor som finns inne på hemsidan, chansen är stor att man kommer hitta svaret på sin fråga redan där. 

Har du några tankar eller åsikter om StayFriends? Om du har det ska du inte glömma att skriva en egen recension om företaget och berätta vad du tyckte om dem. 


Att hålla kontakten.