Star Conflict

Alla recensioner

Star Conflict

100% Skulle handla här igen

Omdömen, klagomål och kundupplevelser Skriv en recension

Läs erfarenheter och recensioner från företag i Sverige. Ta reda på vilken den bästa nätbutiken är innan du gör din beställning. Tillsammans kan vi bestämma vilket företag som är bäst!

Alla recensioner (0)

  • Inga recensioner än!

    Hitta företag som du har erfarenhet av och skriv recensioner! Dina recensioner bidrar till en transparent marknad och förbättrar företagens tillförlitlighet..

Andra personer tittade också på

Logo Werlabs

Werlabs

1 recensioner

Hur många personer vet egentligen hur kroppen mår? Visst känner man om man har tandvärk eller ont i nacken efter en fotbollsm...

Logo Dokteronline.com

Dokteronline.com

1 recensioner

Ibland känner man sig orolig över hur man mår. Om man misstänker att man borde uppsöka en läkare på grund av n...

Logo Hemsida24

Hemsida24

2 recensioner

Väldigt många personer har i dagsläget drömmen om att skapa sig en egen hemsida eller en nätbutik. Vissa vill komma ut i ...

Logo Dagens Industri

Dagens Industri

2 recensioner

Idag är det enklare än någonsin att hänga med nyheterna. Det ända man behöver göra för att se det senaste ...

Star Conflict

Att vara intresserad av gaming är ett stort intresse för många personer i dag. Oberoende hur gammal man är så är det inte konstigt i dag om man har ett intresse att sitta flera timmar vid datorn dagligen och spela spel. Att spel är hälsosamt eftersom det är bra för hjärnan, man kan se till att hålla sig social då man träffar nya vänner och det ger möjligheten att slippa undan vardagen som man kanske egentligen inte trivs av. Eftersom gaming har blivit en så stor del av dagens värld och teknik så finns det ofantligt många företag som säljer produkter som har med gaming att göra. Det finns företag som säljer olika typer av konsoler och kontrollers, företag som säljer gaming produkter som tex skrivbord och stolar och företag som säljer spel. Star Conflict är ett spel, och spelet kan hittas på hemsidan som går under samma namn. 

Hur ska man göra för att kunna ladda ner Star Conflict? Är kundtjänsten smidig att komma i kontakt med och är det enkelt att returnera en produkt om man känner behovet av det? Det är bara ett fåtal av alla frågor man kan hitta svaret på i andra personers recensioner. Det är alltid bra att skriva recensioner oberoende om man har några positiva eller negativa tankar och åsikter om ett företag.

Mer info om Star Conflict
Star Conflict är spelet som går att köpa och ladda ned via hemsidan med samma namn. Själva företaget som har programmerat och sedan lanserar spelet går under namnet Gaijin Entertainment och kommer från Ryssland och de grundades och lanserades under 2002. Under 2005 lanserade företaget sitt första spel och Star Conflict kom ut under 2012. Ett av företagets mest prominenta spel är War Thunder som kom ut 2012 och ännu idag kontinuerligt får nya uppdateringar. Idag arbetar det cirka 150 personer på företaget. 

Det som Star Conflict erbjuder
Inne på spelets hemsida kan man läsa information om spelet som tex vilka karaktärer som är spelbara, nyheter om eventuella uppdateringar som skett i spelet samt att man kan delta olika forum där andra spelare även kan skriva tips om spelet. Inne på hemsidan är det även möjligt att läsa spelets regler, och även ta del av innehåll som olika innehållsskapare har skapar med spelet i åtanke. Information om turneringar kan även hittas online på hemsidan. 

Hur företaget kan kontaktas om det finns frågor om Star Conflict
Har kunderna några frågor eller funderingar så kan hen komma i kontakt med kundtjänsten hos Star Conflict genom att skicka e-post, då ska kunden komma ihåg att lägga till order nummern om hen redan har någon. Skulle kunden vara i behovet av att lämna in en reklamation kan det göras genom att först kontakta kundtjänsten för att ärendet ska gå vidare.
 
Har du någon erfarenhet av Star Conflict? Om du har det kan du skriva en egen recension om företaget där du berättar vad du tyckte om kvaliteten på programmen, hur kundtjänsten var och annan information om du vill lägga till något annat. 


Tips på olika PC spel.