OmdömesStalle

  Recensioner SpeedLedger

  Bokföring är en sak som alla företagare måste ta hand om, dom kan välja om dom vill göra det helt själva eller så kan de anlita en bokföringsbyrå som tar hand om pappersarbetet. Bokföring är något som väldigt många tycker att är ointressant och vill helst slippa tänka på det, men många bokföringsbyråer kan även vara ganska dyra att anlita, och det rekommenderas aldrig att man ska ta hand om sin egen bokföring. Men det finns företag och byråer som kan hjälpa till med all bokföring och fakturering, så att det ska vara roligare för dig att driva ett eget företag. En bokföringsbyrå som man kan anlita är SpeedLedger.

  Mer information om SpeedLedger

  Företaget grundades och lanserades i Sverige under år 2000 och huvudkontoret ligger i Göteborg. SpeedLedger är ett företag som erbjuder mjukvaror och är i dagsläget den enda leverantören på den svenska marknaden som erbjuder en både molnbaserad och automatisk bokföring. Företaget erbjuder sina tjänster till småföretagare och föreningar och har i dagsläget cirka 55 medarbetare. Affärsidén som företaget går efter är att de vill göra det roligare och enklare för företagare genom att erbjuda dem automatiserat rutinarbete, vilket ger företagarna kontroll över sin ekonomi och administration. SpeedLedger är ett av Sveriges snabbaste växande företag och de har fått ett flertal utmärkelser.

  SpeedLedger.

  Vad erbjuder SpeedLedger för tjänster?

  Om man vill prova på SpeedLedgersbokföringstjäntser ska man börja med att gå in på deras hemsida för att köpa det, man kan även prova gratis först under 14 dagar för att se om man gillar det eller inte. Hur fungerar tjänsten? Jo, all molnbaserad bokföring skapas utifrån ditt bankkonto, det ända man behöver göra är att godkänna de färdiga bokföringsförslagen från din internetbank och efter det är bokföringen helt klar. Om man väljer SpeedLedger som sitt bokföringsprogram kommer det att ingå gratis bokföringsrådgivning och support, man får en helt unik uppkoppling till banken, du kommer att bli erbjuden smarta förslag eftersom du har automatisk bokföring och det kommer inte att tillkomma några dolda avgifter.

  SpeedLedger erbjuder både bokföring men även fakturering, priserna på de olika tjänsterna varierar lite beroende på om man har en enskild firma eller en förening. Bokföringspriserna är mellan 169 kr till 269 kr i månaden, och faktureringskostnaden är 139 kr i månaden, man kan välja om man betalar det var tredje månad eller en gång per år.

  Hur kan man komma i kontakt med SpeedLedger?

  Om man har några frågor och funderingar och vill komma i kontakt med företaget kan man göra det på några olika sätt, man kan börja med att ringa dem eller skicka e-post; men om det skulle vara så att man har vägarna förbi kan man även besöka deras besökskontor som ligger i Göteborg. Innan man kontaktar företaget kan man läsa igenom all information om företaget och deras tjänster inne på deras hemsida för att at reda på information.

  Har du några tankar eller åsikter om företaget? Om du har det ska du inte glömma att skriva en egen recension om dem och berätta vad du tycker.

  SpeedLedger
  Omdömen, klagomål och kundupplevelser (0)

  10
  100% Skulle handla här igen!
  Beställning
  rating
  10
  Tjänst
  rating
  10
  Prissättning
  rating
  10
  Leverans
  rating
  10

  Alla recensioner

  Affiliate redovisning: Det här inlägget innehåller en anknuten länk, vilket innebär att när du klickar på Visa och sedan gör ett köp kan vi få en provision som hjälper till med att driva webbplatsen.

  Skriv din egen recension om SpeedLedger

  Din recension

  FAQ

  Är SpeedLedger ett pålitligt företag?

  Just nu finns det en kundrecension om SpeedLedger. I genomsnitt fick de ett stjärnbetyg på 10/10, med 100% av recenserare som indikerar att de skulle köpa från varumärket igen.

  Hurdana tjänster eller produkter erbjuder SpeedLedger?

  SpeedLedger är huvudsakligen aktivt i Tjänster kategorin, mer specifikt inom Programvara. Jag har läst alla recensioner, vad nu?

  Fick du ett positivt intryck från recensionerna?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van SpeedLedger gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.