Soundtrap

Alla recensioner

Soundtrap

100% Skulle handla här igen

Omdömen, klagomål och kundupplevelser Skriv en recension

Läs erfarenheter och recensioner från företag i Sverige. Ta reda på vilken den bästa nätbutiken är innan du gör din beställning. Tillsammans kan vi bestämma vilket företag som är bäst!

Alla recensioner (0)

  • Inga recensioner än!

    Hitta företag som du har erfarenhet av och skriv recensioner! Dina recensioner bidrar till en transparent marknad och förbättrar företagens tillförlitlighet..

Andra personer tittade också på

Logo Dokteronline.com

Dokteronline.com

1 recensioner

Ibland känner man sig orolig över hur man mår. Om man misstänker att man borde uppsöka en läkare på grund av n...

Logo Allabolag

Allabolag

2 recensioner

Äger man möjligtvis ett bolag och ska anställa någon ny eller om ska göra någon typ av samarbete med någon pr...

Logo Hemsida24

Hemsida24

2 recensioner

Väldigt många personer har i dagsläget drömmen om att skapa sig en egen hemsida eller en nätbutik. Vissa vill komma ut i ...

Logo SF Anytime

SF Anytime

1 recensioner

Att kolla på film är något som de allra flesta tycker om att göra. Oberoende om man vill ha myskväll med hela familjen o...

Soundtrap

Att skapa musik är något som många tycker om att göra, inte alla men många har ett stort intresse av det. I många fall är det så att man kanske börjar redan från barnsben spela musik, inte nödvändigtvis kanske skapa musik men gå i musikskola och lära sig noter och ett eller flera instrument. Givetvis är det möjligt att själv skapa musik, men många som vill skapa musik vill göra det tillsammans med vänner eller personer som de känner. Men alla har kanske inte vänner och bekanta som även dem är musiker. Såklart är allting möjligt via internet och tjänsten Soundtrap gör det möjligt att skapa musik tillsammans online. 

Hur mycket kostar det att skapa musik via Soundtrap? Är det möjligt att göra det med helt främmande personer eller måste jag ha vänner och bekanta? I hur bra kvalitet kommer min musik sedan att vara? Genom att inne på våran hemsida OmdömesStälle läsa andra personers recensioner kan du finna svaren till dessa frågor. 

Mer info om Soundtrap
Soundtrap är en onlinetjänst som erbjuder möjligheten att tillsammans skapa musik på valfri enhet, som tex direkt via mobilen, plattan eller datorn. I själva appen finns det olika funktioner som kan användas då musiken skapas och det är tex auto-tune, samt olika typer av loopar och presets. Eftersom Soundtrap även kan användas via plattan och mobilen så finns det en app som kan laddas ned. Dock finns appen i dagsläget endast till iOS men ska lanseras på Android enheter. Soundtrap är en del av företaget Spotify. Det är inte endast möjliga att skapa musik via appen utan det går även att skapa poddar och andra storytelling projekt. 

Det som tjänsten Soundtrap erbjuder
Själva tjänsten fungerar som en prenumeration och användarna kan välja ifall de vill prenumerera på endast musik verktyget eller podd verktyget, ett alternativ är även att betala och ha båda tjänsterna. Det finns fyra stycken olika prenumerationsalternativ och priserna varierar mellan 8,19€ - 14,34€ i månaden. Oberoende vilket alternativ som sist och slutligen väljs så får användaren prova på tjänsten kostnadsfritt under en månad. Användaren kan även välja om hen vill betala månatligen eller årligen för tjänsten. 

Det finns även möjligheten att använda tjänsten gratis där man då kan ta del av en liten del av de olika instrumenten, looparna, effekterna samt några av de olika presets som finns. Inne på hemsidan finns en “faq” där de oftast ställda frågorna finns besvarade och kundtjänsten kan nås genom att fylla i ett frågeformulär som finns inne på hemsidan. 

Erfarenheter av Soundtrap
Har du tagit hjälp av Soundtrap då du skapat musik eller kanske en podd? Om du har det så kan du väldigt gärna berätta för oss här på OmdömesStälle vad du tyckte om tjänsten och om du tyckte att den var värd pengarna. Skulle du påstå att den typ av tjänst underlättar för personer som vill skapa musik, eller är det ännu mer krångligt? Hos oss är det oberoende gratis att både läsa och skriva recensioner, och inte endast om Soundtrap utan om många olika företag. 


Tips om man skulle vilja börja podda.