Soundcloud

Alla recensioner

Soundcloud

100% Skulle handla här igen

Omdömen, klagomål och kundupplevelser Skriv en recension

Läs erfarenheter och recensioner från företag i Sverige. Ta reda på vilken den bästa nätbutiken är innan du gör din beställning. Tillsammans kan vi bestämma vilket företag som är bäst!

Alla recensioner (0)

  • Inga recensioner än!

    Hitta företag som du har erfarenhet av och skriv recensioner! Dina recensioner bidrar till en transparent marknad och förbättrar företagens tillförlitlighet..

Andra personer tittade också på

Logo Werlabs
Werlabs
0 recensioner

Hur många personer vet egentligen hur kroppen mår? Visst känner man om man har tandvärk eller ont i nacken efter en fotbollsm...

Logo Dokteronline.com
Dokteronline.com
0 recensioner

Ibland känner man sig orolig över hur man mår. Om man misstänker att man borde uppsöka en läkare på grund av n...

Logo Mobrog
Mobrog
0 recensioner

Ofta är det så att de flesta av oss känner att det vill ha eller skulle behöva lite mer pengar. Det kan bero på att man ...

Logo Dagens Industri
Dagens Industri
1 recensioner

Idag är det enklare än någonsin att hänga med nyheterna. Det ända man behöver göra för att se det senaste ...

Soundcloud

Letar du efter en plattform för att njuta av musik och dela den med andra användare. Du kanske letar efter ett ställe att marknadsföra din musik som artist? Här är lösningen SoundCloud. 
 
Vad är SoundCloud?
SoundCloud är en musik streaming plattform som är tillgänglig gratis online och plattformen kan även hjälpa sina användare att distribuera sin musik som artist. Den tillåter sina användare att ladda upp sin musik, strömma den online, stödja och dela poddsändningar och musik. SoundCloud erbjuder sina grundläggande tjänster gratis för sina användare, även med alternativ för betalda prenumerationer som levererar annonsfria tjänster för att lyssna på musik och nedladdningsalternativ för användare offline. SoundCloud är tillgänglig på stationära eller bärbara datorer och även på mobila applikationer för Android-enheter och iPhone operativsystem (IOS). SoundCloud har ett användarvänligt gränssnitt som gör det enkelt att använda för att underhålla ett konto. Plattformen används också för att stärka nya artister och hjälpa dem i karriärutveckling globalt

Om SoundCloud
SoundCloud startades i Stockholm, Sverige 2007, plattformen är en artist-first-plattform som drivs av en världsomspännande artistgemenskap och den hjälper till att upptäcka de nya trenderna inom musikkultur för sina användare. Enskilda musiker ges tillräckliga möjligheter och resurser de önskar för att skapa och utöva sitt yrke. SoundCloud är den största globala musik streaming sajten med över 250 miljoner låtar från 30 miljoner musiker från 190 nationer.

Hur kan du använda SoundCloud?
För att bli artist på SoundCloud kan du skapa låtar och lägga upp dem på sociala medier. När du är redo att kommersialisera, distribuera dina produkter, marknadsföra varumärket och generera intäkter. För att få tillgång till våra bästa verktyg i klassen, skapa ett gratis konto eller uppgradera till Pro Unlimited. För artisterna tillhandahåller den en grundläggande tjänst på 3 timmars uppladdningstid för ljud tillsammans med dess analys inkluderar antalet likes på din musik och antalet gånger som dina låtar spelas. Soundcloud betalar också sina artister cirka 55 % på genererade intäkter genom att ladda upp deras innehåll.
Bli en aktiv lyssnare, upptäck fantastiska album och marknadsför dina favoriter med sociala mediekanaler. Genom att diskutera, dela och njuta av deras låtar kan du visa din uppskattning för de nya artister du gillar. Med ett Go+-medlemskap som kostar $9,99 per månad kan du lagra ett oändligt antal låtar och ljudspår för reklamfri nedladdad musik.
SoundClouds samarbetsaspekt tillåter sina användare, allt från artister till kommentatorer, att engagera sig med användare och beundrare via dess olika delningsverktyg. Det här innehåller en av SoundClouds mest kända funktioner: det berömda kommentarsystemet. Det gör det möjligt för användare att skicka in sina kommentarer vid vissa tidpunkter i en ljudkälla, som sedan kan ses av alla som lyssnar på musiken.

Registrera dig för ett konto
Att använda SoundCloud är mycket bekvämt för sina användare. Du behöver bara ladda ner SoundCloud-applikationen och registrera dig för ditt konto. Att skapa ett konto är väldigt enkelt, du kan registrera dig genom att bara skriva in en e-postadress och ett korrekt lösenord. Annars kan du också skapa ditt konto via Facebook, Google eller Apple Ids.

Har du någon erfarenhet av Soundcloud? Om du har det kan du inte glömma att skriva en egen recension om dem inne på omdomesstalle.se. Berätta gärna vad du tyckte om Soundcloud som streamingtjänst. Kom ihåg att det alltid är bäst med ärliga omdömen både för de eventuella kunderna och för företaget.