Smolab

Alla recensioner

Smolab

100% Skulle handla här igen

Omdömen, klagomål och kundupplevelser Skriv en recension

Läs erfarenheter och recensioner från företag i Sverige. Ta reda på vilken den bästa nätbutiken är innan du gör din beställning. Tillsammans kan vi bestämma vilket företag som är bäst!

Alla recensioner (0)

  • Inga recensioner än!

    Hitta företag som du har erfarenhet av och skriv recensioner! Dina recensioner bidrar till en transparent marknad och förbättrar företagens tillförlitlighet..

Andra personer tittade också på

Logo Werlabs
Werlabs
0 recensioner

Hur många personer vet egentligen hur kroppen mår? Visst känner man om man har tandvärk eller ont i nacken efter en fotbollsm...

Logo Dokteronline.com
Dokteronline.com
0 recensioner

Ibland känner man sig orolig över hur man mår. Om man misstänker att man borde uppsöka en läkare på grund av n...

Logo Mobrog
Mobrog
0 recensioner

Ofta är det så att de flesta av oss känner att det vill ha eller skulle behöva lite mer pengar. Det kan bero på att man ...

Logo Dagens Industri
Dagens Industri
1 recensioner

Idag är det enklare än någonsin att hänga med nyheterna. Det ända man behöver göra för att se det senaste ...

Smolab

Har jag brist på D-vitamin eller kanske järn? Mår mina organ egentligen bra eller tar jag inte hand om dem? Har jag möjligtvis någon könssjukdom eller ska jag strunta i det? Det är frågor man kanske ofta ställer sig själv i vardagen. Och vad ska man göra i dessa situationer, ska man låta det vara eller ska man bita i det sura äpplet och verkligen testa sig? Man kan göra som man vill, men det är många som tror i dag att de måste boka tid på något sjukhus och åka in för att ta några tester. Men så är det inte i dagsläget. I dag har man som privatperson möjligheten att beställa hem olika hemmatester online och sedan testa sig själv eller gå till ett provtagningsställe. Smolab erbjuder olika hälsotester där kunden endast behöver gå till ett protagningsställe och lämna blod. 

Hur fungerar själva testerna om jag väljer att köpa dem via Smolab? Eventuell retur eller till och med reklamation vart ska man vända sig? Det är bara några av alla frågor man kan få svaret på genom att läsa andra personers recensioner 

Mer information om företaget Smolab
Smolab som står för Stockholm Medical Office Lab är ett företag och hemsidan som grundades och lanserades under 2018 och de är en del av Medicalgruppen. Företaget är verksamma på marknaden genom att vara en medicinsk provtagningstjänst som erbjuder hälsokontroller i form av blodprov online via sin hemsida. Medicalgruppen är i sin tur en verksamhet och koncern som har funnits på marknaden redan sedan 1989 med erfarenhet inom sjukvårds- och hälsobranschen. 

Vad erbjuder Smolab sina kunder?
Hälsokontroll, blod- och immunförsvarstest, graviditetstest, vitamin- och mineraltest, hjärta- och kärl det är olika kategorier på olika kontroller som kunderna kan välja mellan hos Smolab. Kunden kan inne på hemsidan välja vilket eller vika test hen vill genomföra och sedan gå vidare till betalningen. Innan betalningen sker måste även kunden fylla i vilket provtagningsställe hen vill besöka och även sitt personnummer. Efter det får kunden en tid till att gå och lämna blod och själva remissen är i kraft i 13 månader. Efter det skickas blodet för analys och kunden kan sedan logga in med BankID för att se sin digitala hälsojournal. Då kunden får svaret efter att analysen har gjorts får hen även kommentar av läkare. 

Hur kan kundtjänsten hos Smolab nås?
Företagets kundtjänst kan nås antingen via telefon eller e-post och kundtjänsten är öppen vardagar. Inne på företagets hemsida finns det oftast ställda frågorna besvarade och vid behovet av reklamation ska man börja med att kontakta kundtjänsten. Vid reklamation eller annan tvist ska kundtjänsten i första hand kontaktas och då har kunden även skyldigheten att beskriva det möjliga felet på produkten samt att det kan krävas bilder ibland på problemet. 

Har du handlat hos Smolab? Om du har det ska du inte glömma att skriva en egen recension om företaget där du berättar vad du tyckte och tänkte om dem. En recension är alltid bra eftersom det kan komma att hjälpa andra kunder i framtiden. 


Hur man undviker näringsbrist.