OmdömesStälle

  Recensioner Smolab

  Har jag brist på D-vitamin eller kanske järn? Mår mina organ egentligen bra eller tar jag inte hand om dem? Har jag möjligtvis någon könssjukdom eller ska jag strunta i det? Det är frågor man kanske ofta ställer sig själv i vardagen. Och vad ska man göra i dessa situationer, ska man låta det vara eller ska man bita i det sura äpplet och verkligen testa sig? Man kan göra som man vill, men det är många som tror i dag att de måste boka tid på något sjukhus och åka in för att ta några tester. Men så är det inte i dagsläget. I dag har man som privatperson möjligheten att beställa hem olika hemmatester online och sedan testa sig själv eller gå till ett provtagningsställe. Smolab erbjuder olika hälsotester där kunden endast behöver gå till ett protagningsställe och lämna blod.

  Hur fungerar själva testerna om jag väljer att köpa dem via Smolab? Eventuell retur eller till och med reklamation vart ska man vända sig? Det är bara några av alla frågor man kan få svaret på genom att läsa andra personers recensioner

  Mer information om företaget Smolab

  Smolab som står för Stockholm Medical Office Lab är ett företag och hemsidan som grundades och lanserades under 2018 och de är en del av Medicalgruppen. Företaget är verksamma på marknaden genom att vara en medicinsk provtagningstjänst som erbjuder hälsokontroller i form av blodprov online via sin hemsida. Medicalgruppen är i sin tur en verksamhet och koncern som har funnits på marknaden redan sedan 1989 med erfarenhet inom sjukvårds- och hälsobranschen.

  E-tjänstelyftet - Film 3 om 1177 vårdguidens e-tjänster

  Vad erbjuder Smolab sina kunder?

  Hälsokontroll, blod- och immunförsvarstest, graviditetstest, vitamin- och mineraltest, hjärta- och kärl det är olika kategorier på olika kontroller som kunderna kan välja mellan hos Smolab. Kunden kan inne på hemsidan välja vilket eller vika test hen vill genomföra och sedan gå vidare till betalningen. Innan betalningen sker måste även kunden fylla i vilket provtagningsställe hen vill besöka och även sitt personnummer. Efter det får kunden en tid till att gå och lämna blod och själva remissen är i kraft i 13 månader. Efter det skickas blodet för analys och kunden kan sedan logga in med BankID för att se sin digitala hälsojournal. Då kunden får svaret efter att analysen har gjorts får hen även kommentar av läkare.

  Hur kan kundtjänsten hos Smolab nås?

  Företagets kundtjänst kan nås antingen via telefon eller e-post och kundtjänsten är öppen vardagar. Inne på företagets hemsida finns det oftast ställda frågorna besvarade och vid behovet av reklamation ska man börja med att kontakta kundtjänsten. Vid reklamation eller annan tvist ska kundtjänsten i första hand kontaktas och då har kunden även skyldigheten att beskriva det möjliga felet på produkten samt att det kan krävas bilder ibland på problemet.

  Har du handlat hos Smolab? Om du har det ska du inte glömma att skriva en egen recension om företaget där du berättar vad du tyckte och tänkte om dem. En recension är alltid bra eftersom det kan komma att hjälpa andra kunder i framtiden.


  Hur man undviker näringsbrist.

  Smolab
  Omdömen, klagomål och kundupplevelser (0)

  10
  100% Skulle handla här igen!
  Beställning
  rating
  10
  Tjänst
  rating
  10
  Prissättning
  rating
  10
  Leverans
  rating
  10

  Alla recensioner

  Affiliate redovisning: Det här inlägget innehåller en anknuten länk, vilket innebär att när du klickar på Visa och därefter gör ett köp kan vi få en provision som hjälper till att driva webbplatsen.

  Skriv din egen recension om Smolab

  Din recension

  FAQ

  Är Smolab ett pålitligt företag?

  Just nu finns det en kundrecension om Smolab. I genomsnitt fick de ett stjärnbetyg på 10/10, med 100% av recenserare som indikerar att de skulle köpa från varumärket igen.

  Hurdana tjänster eller produkter erbjuder Smolab?

  Smolab är huvudsakligen aktivt i Tjänsterkategorin, mer specifikt inom Övriga Tjänster. Jag har läst alla recensioner, vad nu?

  Fick du ett positivt intryck från recensionerna?

  Om du fick ett positivt intryck av recensionerna kan du fortsätta till Smolabs webbplats för att göra din beställning. Om inte, klicka här för att fortsätta söka efter företag.