Sleep Cycle

Alla recensioner

Sleep Cycle

100% Skulle handla här igen

Omdömen, klagomål och kundupplevelser Skriv en recension

Läs erfarenheter och recensioner från företag i Sverige. Ta reda på vilken den bästa nätbutiken är innan du gör din beställning. Tillsammans kan vi bestämma vilket företag som är bäst!

Alla recensioner (0)

  • Inga recensioner än!

    Hitta företag som du har erfarenhet av och skriv recensioner! Dina recensioner bidrar till en transparent marknad och förbättrar företagens tillförlitlighet..

Andra personer tittade också på

Logo Dokteronline.com

Dokteronline.com

1 recensioner

Ibland känner man sig orolig över hur man mår. Om man misstänker att man borde uppsöka en läkare på grund av n...

Logo Allabolag

Allabolag

2 recensioner

Äger man möjligtvis ett bolag och ska anställa någon ny eller om ska göra någon typ av samarbete med någon pr...

Logo Hemsida24

Hemsida24

2 recensioner

Väldigt många personer har i dagsläget drömmen om att skapa sig en egen hemsida eller en nätbutik. Vissa vill komma ut i ...

Logo SF Anytime

SF Anytime

1 recensioner

Att kolla på film är något som de allra flesta tycker om att göra. Oberoende om man vill ha myskväll med hela familjen o...

Sleep Cycle

Förutom träning och en hälsosam kost är sömn något som vi verkligen behöver. Då vi sover får kroppen vila ut riktigt ordentligt samt att man skapar förmågan att kunna skapa nya minnen och minnas saker under nästa dag som kommer. Om man har problem med sömnen så är det väldigt viktigt att man tar tag i det en det kan vara svårt att veta vart man ska börja? Det finns en app som kan laddas ner både på Google Play och App Store som hjälper till med att analysera och spåra sömnen och den väcker en även på morgonen då man befinner sig i det bästa sömnstadiet och det är Sleep Cycle.

Kan jag verkligen tro på dessa siffror som appen ger mig på morgonen? Hur kan en app veta när den ska väcka upp mig och är det värt att betala för att få fler funktioner? Här på OmdömesStälle kan du läsa recensioner av personer som redan har erfarenhet av företaget. 

Mer om Sleep Cycle
Appen kan som sagt laddas ner direkt via mobilen men inne på företagets sajt är det möjligt att läsa mer om appen och även läsa artiklar som har med sömnen och hälsan att göra. Inne på Sleep Cycle´s sajt finns även statistik där vem som helst kan se vilket land som har den bästa sömnkvaliteten respektive den sämsta, men även vilket land som stiger upp tidigast/senast under morgonen. 

Tjänsten Sleep Cycle
Det som appen gör är att den kan hjälpa till så att användaren somnar snabbare tack vare olika ljudfiler som kan spelas upp, detta kan vara till exempel en person som pratar lugnande eller ljud såsom havet eller en storm. På morgen kommer sedan användaren att se statistik på nattens sömn och hur länge personen i fråga befann sig i de olika sömnstadierna. Appen väcker sedan personen då den inte befinner sig i djup sömn eftersom man oftast då är trött under hela dagen. Användaren kommer sedan att få ett utlåtande på hur bra eller dåligt hen sovit och även vad som kan göras för att förbättra sömnen. Efter att appen används under en längre tid kommer statistik att kunna ses för veckor, månader och år. Det är möjligt att ha Sleep Cycle som en prenumeration där användaren kan betala en fast summa antingen i året eller månaden för att sedan ha tillgång till funktioner såsom: sömn anteckningar, full tillgång till all statistik, ljud detektor som bandar in om personen till exempel snarkar eller pratar i sömnen osv. Inne på sajten finns alla funktioner listade både för gratisalternativet samt de betalda funktionerna. 

Åsikter om Sleep Cycle
Har du valt att förbättra din sömn tack vare denna app? Tycker du isåfall att appen verkligen fungerar och brukar du känna dig helt och hållet utvilad då appen väcker dig? Skulle du vilja ändra något i appen och tycker du att det är värt att betala för den? Besvara dessa frågor i en recension som du lämnar här inne hos oss. 


Tips på hur man kan förbättra sömnen.