SimpleSite

Alla recensioner

SimpleSite

100% Skulle handla här igen

Omdömen, klagomål och kundupplevelser Skriv en recension

Läs erfarenheter och recensioner från företag i Sverige. Ta reda på vilken den bästa nätbutiken är innan du gör din beställning. Tillsammans kan vi bestämma vilket företag som är bäst!

Alla recensioner (0)

  • Inga recensioner än!

    Hitta företag som du har erfarenhet av och skriv recensioner! Dina recensioner bidrar till en transparent marknad och förbättrar företagens tillförlitlighet..

Andra personer tittade också på

Logo One.com
One.com
0 recensioner

Många personer, både unga som gamla har i dag drömmen om att skapa sig ett alldeles eget företag. Alla vill inte arbeta som a...

Logo Jalbum
Jalbum
0 recensioner

Minnen av olika saker och händelser är något som väldigt många av oss vill spara. Vissa personer väljer att kö...

Logo McAfee
McAfee
1 recensioner

Världen är progressiv när det gäller teknik som släpps. För att hänga med så måste man konstant h&ar...

Logo Dagens Industri
Dagens Industri
1 recensioner

Idag är det enklare än någonsin att hänga med nyheterna. Det ända man behöver göra för att se det senaste ...

SimpleSite

Nuförtiden finns det väldigt många personer, både yngre och äldre som drömmer om att skapa något eget och få sitt namn ut i världen. Vissa drömmer om att skapa ett eget företag i den staden de bor och är uppväxta i, medans andra drömmer om att flytta till USA och få hela världen att veta vem man är. Oberoende vad man har för drömmar i företagsvärlden så finns det en sak det oftast börjar vid, och det är att ha en egen hemsida. En hemsida där man kan samla information, ha kontaktuppgifter samt visa alla vad man erbjuder. Vissa personer tror kanske att man måste lära sig kodning och gå kurser i hur man bygger upp en hemsida nuförtiden, men det behöver man faktiskt inte. Det finns hemsidor man kan laga ett medlemskap hos, där man sedan kan skapa sin helt egna hemsida med en egen domän. Ett företag som erbjuder dessa tjänster i Sverige och även i många andra delar världen är SimpleSite.

Mer information om företaget SimpleSite
De personer som valde att grunda och lansera företaget SimpleSite gjorde det för att hjälpa andra personer att skapa egna och innovativa hemsidor. Hemsidor som går att användas för att förmedla nyheter, för att sälja saker eller som bara en blogg. SimpleSite har alltid försökt att hålla sin egen hemsida så tydlig som möjligt så att man som kund kan skapa en egen hemsida utan bekymmer och svårigheter. I dagsläget arbetar det över 30 personer på SimpleSite och var och en ansvara för sitt arbete och sina saker. Om man vill veta mer om företaget SimpleSite och hela deras historia så kan man kika in deras blogg som finns inne på deras hemsida. 

Vad erbjuder SimpleSite sina kunder?
Om man vill skapa en egen hemsida hos SimpleSite kommer skapandet att gå igenom tre steg. Det börjar med att man ska svara på några frågor samt fylla i lite uppgifter som berättar vad det är man kommer att använda hemsidan till. Man kan helt själv välja vilket tema man skulle vilja ha på sin hemsida och det finns många olika mallar att välja mellan. 

Alla hemsidor som skapas med SimpleSite är anpassade för att kunna ses på en mobil, och det betyder även att man kan gå in på hemsidan SimpleSite med sin mobil för att se och redigera ens egen hemsida som man skapat. SimpleSite erbjuder några olika prenumerationer där en av dem är gratis, medan de andra har en fast månadskostnad

Hur kan man komma i kontakt med SimpleSite?
Om man har några svårigheter när det kommer till att skapa en hemsida eller om man annars bara har några frågor eller funderingar kan man kontakta företagets kundtjänst. Men innan man kontaktar kundtjänsten kan man läsa igenom de oftast ställda frågorna, eftersom chansen är stor att man hittar svaret på sin fråga där. Vill man ändå kontakta kundtjänsten kan man göra det via e-post (kundtjanst@simplesite.com). Kundtjänsten försöker alltid att svara på alla inkomna mail inom två arbetsdagar.

Har du skapat en hemsida hos SimpleSite? Om du har det ska du inte glömma att lämna en egen recension om företaget.