OmdömesStalle

  Recensioner Scalahosting

  Att ha ett eget företag eller butik drömmer många om. Man vill känna att man själv kan bestämma sina arbetstider, man vill skapa produkter som man sedan kan sälja vidare eller så har man någon typ av idé till företag som man vill lansera och grunda själv. När det kommer till att skapa just hemsidor oberoende om det är formatet av en blogg eller en nätbutik så tror många att det är väldigt svårt och att de först måste lägga flera år på att lära sig programmering innan de kan skapa egna hemsidor. Men så är det inte i dag längre, i dag finns det tjänster som kan skapa hemsidor åt en utgående från det man är ute efter. Dessa tjänster erbjuder även ofta olika typer av webbhotell och olika domäner som man kan använda sig av. Scalahosting erbjuder dessa typer av tjänster.

  Hur fungerar tjänsten som Scalahosting erbjuder, och vad ska man tänka på när det gäller domännamn eller webbhotell? Hur ska jag göra om jag känner mig missnöjd över något eller om man är i behovet av att kontakta kundtjänsten hos företaget? Det är olika frågor som man kan finna svaret på genom att läsa andra personers recensioner.

  Mer om företaget Scalahosting

  Företaget lanserades och grundades under 2007 med målet att alla människor ska själva kunna skapa sina egna virtuella privata servrar oberoende om de är studerande eller redan driver ett framgångsrikt företag. Sedan företagets start har det haft cirka 50 00 kunder och de har skapats via dem cirka 700 000 webbhotell. Tjänsten som företaget Scalahosting erbjuder fungerar som en prenumeration där kunderna betalar en fast kostnad månatligen.

  AI för tjänster och marknadsplatser med Offerta | AI Industry Discussions

  Det som Scalahosting erbjuder sina kunder

  Inne på företagets hemsida går det att se vilka olika typer av tjänster de erbjuder sina kunder som tex: webbhotell, WordPress samt olika typer av molntjänster. Oberoende vilken tjänst kunderna sist och slutligen bestämmer sig för så gäller en 30 dagars “pengarna tillbaka” garanti. Scalahosting erbjuder också domännamn via sin hemsida. När det kommer till dem så varierar priserna, och de för att kunderna sedan ska kunna behålla sitt domännamn så krävs det en fast årlig kostnad. När det kommer till webbhotell så finns det 4st olika prenumerationsalternativ för kunderna att välja mellan.

  Hur kunderna kan kontakta Scalahosting

  Har kunderna några frågor eller funderingar så kan hen komma i kontakt med kundtjänsten hos företaget genom att skicka e-post eller genom att chatta med dem live inne på hemsidan, då ska kunden komma ihåg att lägga till sitt ordernummer om hen redan har någon. Skulle kunden vara i behovet av att lämna in en reklamation kan det göras genom att först kontakta kundtjänsten för att ärendet ska gå vidare.

  Har du använt dig av tjänsten som Scalahosting erbjuder? Om du har det ska du inte glömma att i en recension berätta vad du tyckte om deras tjänst, kundtjänsten, priserna de erbjuder och annat du kanske vill lägga till. Kom ihåg att vara ärlig i din recension eftersom det kan hjälpa företaget och framtida kunder.


  Hur man kan starta eget företag.

  Scalahosting
  Omdömen, klagomål och kundupplevelser (0)

  10
  100% Skulle handla här igen!
  Beställning
  rating
  10
  Tjänst
  rating
  10
  Prissättning
  rating
  10
  Leverans
  rating
  10

  Alla recensioner

  Affiliate redovisning: Det här inlägget innehåller en anknuten länk, vilket innebär att när du klickar på Visa och sedan gör ett köp kan vi få en provision som hjälper till med att driva webbplatsen.

  Skriv din egen recension om Scalahosting

  Din recension

  FAQ

  Är Scalahosting ett pålitligt företag?

  Just nu finns det en kundrecension om Scalahosting. I genomsnitt fick de ett stjärnbetyg på 10/10, med 100% av recenserare som indikerar att de skulle köpa från varumärket igen.

  Hurdana tjänster eller produkter erbjuder Scalahosting?

  Scalahosting är huvudsakligen aktivt i Tjänster kategorin, mer specifikt inom Övriga Tjänster, Programvara. Jag har läst alla recensioner, vad nu?

  Fick du ett positivt intryck från recensionerna?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Scalahosting gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.