Ringostat - en plattform för företagstelefoni och marknadsföringsprestanda

Ringostat - en plattform för företagstelefoni och marknadsföringsprestanda
Tjänster

Det ukrainska företaget Ringostat har framgångsrikt levererat sina tjänster till företag och företag i så många som 26 länder världen över. Vad jobbar företaget med och hur kan det vara relevant för ditt eget företag? Läs mer och ta reda på hur du kan testa Ringostat gratis i 14 dagar. Låt oss ta reda på det tillsammans.

Vad är Ringostat och vad arbetar de med?

Ringostat är en plattform för företagstelefoni ochmarknadsföringsprestanda som finns för att hjälpa företag och företag att bygga en effektiv och skräddarsydd kommunikationslösning med sina kunder. Hela tjänsten är anpassad för att stödja även de mest komplexa och unika behov av ökad försäljning och nöjda kunder hos företag som använder denna tjänst som sitt främsta mål.

Ringostat är stolta över att vara en officiell Google Analytics-teknikpartner. Företaget arbetar hårt för sina mål och har rankats av webbplatsen G2 som en av de 10 bästa tjänsterna för programvara för inkommande samtalsspårning. En av anledningarna till deras framgång är framför allt nöjda kunder. Så många som 95 % av kunderna hänvisar till Ringostats kundsupport som "Bra" eller "Utmärkt". Kundernas nöjdhet är inte konstigt då den genomsnittliga svarstiden bara är två minuter.

Funktioner och tjänster hos Ringostat

Det är viktigt för RIngostat att erbjuda ett paket med tjänster som enkelt kan anpassas efter användarens behov och samtidigt är enkelt och användarvänligt. Produkterna inkluderar företagstelefon, samtalsspårning, återuppringning, end-to-end-analys, Ringostats Smartphone - Google Chrome-tillägg, messenger och insider.

Ringostat strävar efter korrekt statistik och arbetar därför med att samla in samma information som Google Analytics. Detta görs för att få statistiken och data så korrekta som möjligt, oavsett hur komplex, unik och skräddarsydd uppgiften är.

För större företag som äger flera webbplatser erbjuder Ringostat spårning över flera domäner för alla företag som har mer än en webbplats, där all data kan kontrolleras på ett ställe.

Företagstelefon

Ett företag som väljer Ringostats funktioner och lösningar är ett företag som kommer att behöva hantera en stor mängd telefonsamtal. Detta är något Ringostat fokuserar exakt på och erbjuder därför flexibel konfiguration av inkommande och utgående samtal. Företag kan också skapa vilka rapporter som helst enligt 30+ parametrar tillgängliga på Ringostat. Du kan enkelt anpassa dem efter dina behov, även ett urval av samtal från mycket specifika önskemål. Det kan till exempel vara en kund som har väntat alldeles för länge på svar från en viss anställd.

Ditt företag kan enkelt konfigurera nummer och operatörer för utgående samtal efter dess behov. Till exempel, om ditt företag vill ha ett anpassat telefonnummer som är relevant för en specifik stad eller del av landet, erbjuder Ringostat nummerbyte med GEO via den dubbla algoritmen som kommer att upptäcka användarens plats.

Om så önskas kan Ringostat ställas in för att automatiskt spela in alla samtal. Så snart en konversation avslutas är den tillgänglig för att lyssna direkt från webbläsaren. Denna funktion är särskilt fördelaktig för företag som arbetar hårt med sin kundservice och vill analysera resultaten för förbättring och lärande.

För företag som har flera avdelningar kan röstmenyn anpassas så att kunder som ringer enkelt kan hitta rätt avdelning, vilket sparar tid och underlättar för både företaget och kunderna. Bland andra funktioner finns vidarebefordran baserad på besöksbeteende, en funktion som ska hjälpa till att koppla kunder till de anställda som ska kunna hjälpa dem och lösa problem av en specifik kategori som medarbetaren är registrerad för. Facebook Pixel-integration hjälper till att göra dina annonser synliga för potentiella kunder. Företaget kan också välja logik för distribution av inkommande samtal och sätta upp en samtalskö.

Med detta system kan du även definiera öppettiderna för telefonlinjerna och om en kund ringer när linjerna är stängda kan du välja funktionen att anpassa autosvaret eller till och med ställa in vidarekoppling till annat telefonnummer eller IVR.

Ringostat är vänlig med integrationer och fungerar med populära CRM. Med detta kan du enkelt automatisera din arbetsprocess så att du får en bra överblick och kan arbeta med samtal och meddelanden i ett fönster.

Ringostat Smart Phone

Vad är Ringostads smartphonefunktion? Det är ett funktionsrikt Chrome-tillägg som kommer att göra det enklare att arbeta med konversationer och göra kunderna nöjda med konversationen de hade.

Bland funktionerna finns möjligheten att ringa ett nummer med bara ett klick, enkelt sätt att ringa, ta emot och vidarekoppla samtal, skicka meddelanden till flera mottagare i ett fönster, se all nödvändig och relevant information om den som ringer innan du tar emot samtalet och inte åtminstone för att öka chanserna till en lyckad försäljning.

Anpassning och support

Du kan enkelt hantera inställningar själv, vilket ger ditt företag friheten att anpassa systemet efter dina behov. Det kan enkelt göras när som helst, för vilken funktion eller process som helst. Tjänsten har skapats för att anpassas för lösningen av specifika uppgifter företaget har.

Självbetjäning. anslutningsinställningar och anpassade rapporter är några av funktionerna som gör denna tjänst så skräddarsydd och användarvänlig som möjligt.

Ingen tjänst där ute kan någonsin garantera inga krascher, och det är möjligt att saker går fel. Ringostat är medveten om detta och jobbar hårt för att inte ens haverier och fel i systemet ska påverka driften och låta telefonin fungera som den ska. Men om något verkligen går fel lovar Ringostat snabb problemlösningsinriktad kundsupport.

Är Ringostad något för ditt företag?

Det finns en nästan obegränsad mängd liknande företag som Ringostat där ute, men är de alla lika effektiva och kommer att möta ditt företags behov på samma sätt? Tyvärr är det inte en fråga vi kan svara på, men du kan. Hur kan du svara på det och hur kan du veta att Ringostat är precis vad ditt företag behöver? Tja, det är enkelt eftersom du kan prova Ringostat gratis i hela 14 dagar. Processen är inte komplicerad, efter en snabb registrering är du på god väg att testa tjänstens funktioner och fördelar. Lycka till och berätta gärna om dina erfarenheter av Ringostat!

Mer Tjänster