Raid: Shadow Legends

Alla recensioner

Raid: Shadow Legends

100% Skulle handla här igen

Omdömen, klagomål och kundupplevelser Skriv en recension

Läs erfarenheter och recensioner från företag i Sverige. Ta reda på vilken den bästa nätbutiken är innan du gör din beställning. Tillsammans kan vi bestämma vilket företag som är bäst!

Alla recensioner (0)

  • Inga recensioner än!

    Hitta företag som du har erfarenhet av och skriv recensioner! Dina recensioner bidrar till en transparent marknad och förbättrar företagens tillförlitlighet..

Andra personer tittade också på

Logo SimpleSite

SimpleSite

0 recensioner

Nuförtiden finns det väldigt många personer, både yngre och äldre som drömmer om att skapa något eget och f&a...

Logo One.com

One.com

0 recensioner

Många personer, både unga som gamla har i dag drömmen om att skapa sig ett alldeles eget företag. Alla vill inte arbeta som a...

Logo Jalbum

Jalbum

0 recensioner

Minnen av olika saker och händelser är något som väldigt många av oss vill spara. Vissa personer väljer att kö...

Logo Bluehost

Bluehost

0 recensioner

Nuförtiden sker allting online, det har nästan ingen skillnad alls vad det handlar om. I dag handlar man all mat, alla kläder och al...

Raid: Shadow Legends

Online-gaming, eller MMORPG (Massively multiplayer online role-playing game), är hetare än någonsin och industrin bara växer. Det finns en uppsjö av olika spelföretag som hela tiden släpper nya utmaningar inom game-världen. Vare sig du är ny som spelare eller en erfaren sådan har du många olika spel att välja mellan.

Ett exempel på företag som erbjuder spel online är Plarium. De är skaparna av spelet Vikings: War of Clans som finns tillgängligt både för iOS och Android. Är du sugen på att testa ett nytt spel? Gillar du fart och action? Är vikingar ett av dina stora intressen? I så fall, vad väntar du på? Läs andras recensioner om Vikings: War of Clans och se om det kan vara något för dig. Happy gaming!

Info om Plarium och Vikings: War of Clans
Sedan Plariums start år 2009 har de släppt spel online tillgängliga för hela världen. År 2011 ändrade deras fokus mot att skapa strategispel så kallade Massively Multiplayer Online (MMO) strategy games. Alla deras spel är anpassade för internetbrowsers, sociala nätverk och smartphones.

Vikings: War of Clans är en av Plariums mest kända titlar. Deras spel utövas av mer än 400 miljoner människor i 150 länder världen över där visionen är att bygga ett community och få människor att jobba tillsammans. Om du är sugen på att veta mer om detta företag och deras spel rekommenderar vi dig att gå in och läsa kundrecensioner av andra spelare för att få en ärlig uppfattning om spelet.

Om produkten Vikings: War of Clans
I Vikings: War of Clans kan du hitta behjälplig information såsom FAQ, spelguide och om du behöver ställa en fråga med mera. För att spela finns det även vissa regler som ska följas, allt för att skapa en så trivsam miljö för alla spelare som möjligt. Du har möjligheten att köpa extra funktioner och tjänster när du spelar men kom ihåg att du inte kan få någon ersättning ifall något går snett. Mer information om detta finns på företagets hemsida.

Vikings: War of Clans och bloggen
Plarium driver en blogg där du kan få tips och information om deras olika spel. Där kan du till exempelvis läsa om hur du blir en speltestare, tips på spel att testa samt förklaringar till olika speluttryck och titlar. Vikings: War of Clans finns tillgängligt på Engelska, Ryska, Franska, Tyska, Italienska, Spanska, Japanska, Koreanska och Turkiska. För att kunna spela rekommenderas ett systemminne på minst 4GB RAM samt ett utrymme på 500 MB.

Hur kommer jag i kontakt med Plarium om Vikings: War of Clans?
På Plariums hemsida hittar du både adresser samt emails till flera av deras studios, exempelvis i Ukraina, Ryssland, USA och Israel. Du kan också välja om du vill ta kontakt via en social plattform istället såsom Facebook eller annan. Alla dessa sätt kan användas om du har en fråga, klagomål eller någon övrig åsikt som du vill föra fram.

Recensera Vikings: War of Clans
Du vet ju säkert själv att det är enklare att ta ett beslut efter att ha pratat med någon med erfarenhet och som redan gått igenom det som du själv gör nu. Detsamma gäller recensioner. Om du står i valet och kvalet kan en recension vara det som får dig att ta ett beslut. Hjälp därför andra genom att skriva ett par meningar om dina egna upplevelser om Vikings: War of Clans och Plarium. Följ länken och lämna en på vår sida.