Private Internet Access

Alla recensioner

Private Internet Access

100% Skulle handla här igen

Omdömen, klagomål och kundupplevelser Skriv en recension

Läs erfarenheter och recensioner från företag i Sverige. Ta reda på vilken den bästa nätbutiken är innan du gör din beställning. Tillsammans kan vi bestämma vilket företag som är bäst!

Alla recensioner (0)

  • Inga recensioner än!

    Hitta företag som du har erfarenhet av och skriv recensioner! Dina recensioner bidrar till en transparent marknad och förbättrar företagens tillförlitlighet..

Andra personer tittade också på

Logo SimpleSite

SimpleSite

0 recensioner

Nuförtiden finns det väldigt många personer, både yngre och äldre som drömmer om att skapa något eget och f&a...

Logo One.com

One.com

0 recensioner

Många personer, både unga som gamla har i dag drömmen om att skapa sig ett alldeles eget företag. Alla vill inte arbeta som a...

Logo Bluehost

Bluehost

0 recensioner

Nuförtiden sker allting online, det har nästan ingen skillnad alls vad det handlar om. I dag handlar man all mat, alla kläder och al...

Logo ESET

ESET

0 recensioner

Allting blir hela tiden mer och mer digitalt och nästan allting kan i dagsläget skötas online via antingen en dator eller en telefon...

Private Internet Access

Hur ska man tänka när det kommer till säkerheten online? Nu handlar det inte endast om virus och problem som kan påverka datorn, utan funktioner där exakta positioner kan användas och andra läskiga ting. Med alla bra saker kommer det allt som oftast även några sämre sidor. Under de senaste åren har internet fört med sig verkligt bra saker men även tråkigare saker som kapningar, information som läckts och annat. Genom att betala en summa i månaden kan man skaffa sig en VPN som helt enkelt kan skydda från olika saker. Private Internet Access erbjuder en VPN tjänst. 

Jag vet att det finns flera olika VPN tjänster där ute, varför ska jag bestämma mig för just denna? Hur många olika servrar kommer jag att kunna koppla till, och hur är det om man vill se annat innehåll på olika streamingtjänster, går det via Private Internet Access eller inte? Läs recensioner här hos oss på OmdömesStälle om till exempel denna tjänst. 

Mer om Private Internet Access
Private Internet Access är ett bolag som har cirka 10 års erfarenhet inom VPN branschen. De erbjuder sina kunder ett säkerhetsprogram som fungerar som en prenumeration som kan användas på olika enheter som till exempel: Windows, macOS, Android, Apple iOS, Linux och så vidare. Företaget erbjuder i dagsläget servrar i 78 olika länder världen över och inne på sajten är det möjligt att se dessa olika servrar. Kunder kan använda sig av tjänsten världen över och betalningen är prenumerationsbaserad. 

Förutom VPN tjänster driver även företaget en blogg där de både samlar artiklar om olika diskussioner angående ämnet men de skriver även sina egna texter och publicerar dem. 

Vad erbjuder Private Internet Access?
Då en kund inne på sajten väljer att börja använda tjänsten kan kan välja om hen vill betala antingen månatligen, årligen eller var tredje år. Priserna på prenumerationerna är fasta och skulle det vara så att en kund börjar använda tjänsten men sedan känner sig missnöjd kan hen få sina pengar tillbaka inom 30 dagar från och med att den första betalningen gjorts. En mobilapp som går under samma namn som företaget kan laddas ned både på iOS enheter och Android och helt nya kunder har möjligheten att prova på mobilappen gratis under 7-dagars tid. Private Internet Access har inne på sajten valt att besvara de frågor som de ofta fått ställda till sig men de har även en kundtjänst via chatt som svara på inkomna frågor 24 timmar i dygnet. 

Erfarenheter av Private Internet Access
Har du valt att använda dig av just denna VPN? Är du isåfall nöjd över tjänsten eller inte? Skriv en recension som du publicerar hos oss där du berättar för- och nackdelar som du snappat upp och annat som du kanske känner att du vill berätta, inte bara för oss utan för alla där ute som någon gång kommer att läsa just din recension


Man kan även bli lurad på nätet.