presaveit

Alla recensioner

presaveit

100% Skulle handla här igen

Omdömen, klagomål och kundupplevelser Skriv en recension

Läs erfarenheter och recensioner från företag i Sverige. Ta reda på vilken den bästa nätbutiken är innan du gör din beställning. Tillsammans kan vi bestämma vilket företag som är bäst!

Alla recensioner (0)

  • Inga recensioner än!

    Hitta företag som du har erfarenhet av och skriv recensioner! Dina recensioner bidrar till en transparent marknad och förbättrar företagens tillförlitlighet..

Andra personer tittade också på

Logo Dokteronline.com

Dokteronline.com

1 recensioner

Ibland känner man sig orolig över hur man mår. Om man misstänker att man borde uppsöka en läkare på grund av n...

Logo Allabolag

Allabolag

2 recensioner

Äger man möjligtvis ett bolag och ska anställa någon ny eller om ska göra någon typ av samarbete med någon pr...

Logo Hemsida24

Hemsida24

2 recensioner

Väldigt många personer har i dagsläget drömmen om att skapa sig en egen hemsida eller en nätbutik. Vissa vill komma ut i ...

Logo SF Anytime

SF Anytime

1 recensioner

Att kolla på film är något som de allra flesta tycker om att göra. Oberoende om man vill ha myskväll med hela familjen o...

presaveit

Att få använda sin egen kreativitet och skapa olika saker är något som väldigt många tycker om att göra. Redan från barnsben så kan man märka att olika personer tycker om att skapa olika saker. Det kan vara att man som barn vill vara med i ett band och spela musik med vänner, men det kan även vara så att man vill sitta för sig själv och skapa text eller poesi. Skulle det vara så att man vilja börja skapa egna saker så kanske man även vill sälja dem. Då kan det vara svårt att veta hur man ska gå till väga och hur man ska ska få ut sitt namn i världen. Att använda sig av marknadsföring är bra och presaveit är ett företag som gör det möjligt att skapa kampanjer. 

Hur fungerar tjänsten som presaveit erbjuder, och vad ska man tänka på när man ska skapa sin alldeles egen kampanj? Kommer jag kunna veta på förhand att min kampanj kommer att nå ut till personer, och tänk om ingen ser min kampanj alls? Få reda på andra personers erfarenheter av presaveit genom att läsa recensioner hos oss på OmdöesStalle. 

Information om företaget presaveit
presaveit är en hemsida och ett företag som erbjuder en tjänst online som gör det möjligt för privatpersoner att skapa olika typer av kampanjer som de sedan kan använda på sociala medier. I dagsläget har företaget presaveit cirka 300 användare och hos det har det skapats cirka 700 olika kampanjer. För tillfället finns det cirka 26 000 olika presaves inne hos presaveit. 

Det som presaveit erbjuder sina kunder
Tjänsten som företaget erbjuder fungerar som en prenumeration vilket betyder att kunder kan betala en fast kostnad i månaden eller årligen för att sedan använda tjänsten. Det finns tre olika prenumerationsalternativ som alla kostar lite olika men även har olika saker inkluderade. Helt nya kunder har möjligheten att gratis prova på tjänsten under 7 dagars tid. Hur länge det tar att skapa en kampanj via tjänsten beror på hur mycket erfarenhet man själv har, men cirka 2 till 5 minuter. En och samma kund kan inne på hemsidan skapa och ha hur många aktiva kampanjer som helst. Kunderna kan sedan följa med den aktiva kampanjen och se hur den utvecklas. 

Hur kundtjänsten hos presaveit kan kontaktas
Företaget har en kundtjänst som kan kontaktas via e-post om det skulle vara så att det uppstår några frågor eller något missnöje från kunden sida. Har du använt dig av tjänsten som presaveit erbjuder? Om du har det så skulle vi här på OmdömesStalle bli väldigt glada om faktiskt tog dig tiden till att skriva en egen recension och berätta helt från hjärtat vad du tyckte om dem. 

Berätta va du tyckte om att använda själva hemsidan och om det gick smidigt att skapa kampanjer. Om det var så att din kampanj blev lyckad och att du faktiskt nådde ut till personer och att din skapelse blev sedd. Berätta även om du skulle välja att använda tjänsten igen. 


Vad man ska tänka på vid marknadsföring.