OmdömesStalle

  Recensioner One.com

  Många personer, både unga som gamla har i dag drömmen om att skapa sig ett alldeles eget företag. Alla vill inte arbeta som anställd utan de vill välja sina arbetstider och dylikt själv. Många har en dröm om att få ut sina tankar och idéer i form a ett företag och väljer därför att skaffa sig ett företag. Vissa vill arbeta i den lokala staden där de bor med tex ett byggnadsföretag, en liten mysig affär eller liknande. Medans andra har drömmen att bli internationellt kända och väljer därför kanske att skapa sig en hemsida eller en nätbutik som de sedan marknadsför via olika medier. Om man vill skapa sig en egen hemsida kan det ibland vara svårt att veta var man ska börja med det hela. Var ska man hitta en domän? Hur fungerar alla webbprogram och finns det olika hemsidor och liknande som kan hjälp mig med dessa tjänster, och svaret på det är: Ja. Ett företag som erbjuder domäner, olika webbhotell och även applikationer när det kommer till emailskickande är företaget One.com.

  Vilka alla tjänster kan jag få hjälp med hos One.com? Hur ska jag göra om jag känner mig missnöjd med företaget och hur går alla betalningar till? Det är bara ett fåtal av alla frågor man kan få svar på genom att läsa andra personers erfarenheter och tankar i form av recensioner.

  Mer information om One.com

  One.com är ett företag som lanserades och grundades i Danmark under 2002 och är i dag en av de ledande leverantörerna när det kommer till webbhosting-tjänster. One.com är inte endast verksamt i Norden eller i Danmark utan de bedriver sin verksamhet även i övriga Europa. Företaget har i dagsläget över 270 anställda och de har även mer än 1 500 000 kunder i 149 olika länder runt om i Europa.

  One.com Review: Pros and Cons of the Web Editor

  Vad erbjuder One.com sina kunder?

  One.com är en tjänst på nätet där man i sin tur kan gå in och beställa olika tjänster online till sitt eget företag eller hemsida. Hos detta företag kan man hitta tjänster som tex hemsideprogram, domäner, webbhosting, olika tjänster som har med e-mail att göra osv. One.com erbjuder även olika färdiga paket som man kan köpa och sedan betala en fast avgift på varje månad. Det finns ett flertal olika paketet och priserna varierar även därför. Det första och billigaste paketet har en fast månadskostnad på 0,99€ i månaden, medans det dyraste paketet kostar 8,99€ i månade. På hemsidan kan man även sitta och kolla vad som ingår i varje paket.

  Hur kan man komma i kontakt med företaget One.com?

  Känner man att man har några frågor eller funderingar till företaget angående något kan man börja med att gå in på företagets hemsida för att sedan läsa igenom de oftast ställda frågorna, chansen är stor att man kommer att hitta svaret på sin fråga redan där. Om man inte hittade svaret på sin fråga kan man komma i kontakt med företaget antingen via e-post, telefon eller så kan man chatta med dem live inne på hemsidan.

  Har du någon erfarenhet av företaget One.com? Om du har det kan du gärna skriva en egen recension.

  One.com

  One.com
  Omdömen, klagomål och kundupplevelser (0)

  10
  100% Skulle handla här igen!
  Beställning
  rating
  10
  Tjänst
  rating
  10
  Prissättning
  rating
  10
  Leverans
  rating
  10

  Alla recensioner

  Affiliate redovisning: Det här inlägget innehåller en anknuten länk, vilket innebär att när du klickar på Visa och sedan gör ett köp kan vi få en provision som hjälper till med att driva webbplatsen.

  Skriv din egen recension om One.com

  Din recension

  FAQ

  Är One.com ett pålitligt företag?

  Just nu finns det en kundrecension om One.com. I genomsnitt fick de ett stjärnbetyg på 10/10, med 100% av recenserare som indikerar att de skulle köpa från varumärket igen.

  Hurdana tjänster eller produkter erbjuder One.com?

  One.com är huvudsakligen aktivt i Tjänster kategorin, mer specifikt inom Jobbsökande, B2B och Outsourcing, Programvara. Jag har läst alla recensioner, vad nu?

  Fick du ett positivt intryck från recensionerna?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van One.com gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.