OmdömesStalle

  Recensioner NordPass

  Eftersom allting i dag är så digitalt och tekniskt så finns det både för- och nackdelar med det. Fördelar med att allting kan skötas online är att man kan göra allting hemifrån och man behöver inte alls lämna sitt hem för att sköta ärenden, men det är även bra eftersom man inte behöver anpassa sig till några öppettider och man behöver inte boka besökstider på olika kontor. Men en nackdel med att allting är så digitalt är att man kanske inte alltid känner sig säker, om man skapar ett för svagt lösenord kan andra människor relativ enkelt haka in sig och komma åt alla privata uppgifter. Men det finns företag som kan hjälpa vid dessa tillfällen, det finns företag som hjälper till att skapa tillräckligt starka lösenord och även lagra dem så att de alltid finns tillgängliga. NordPass är ett av dessa företag.

  Genom att läsa andra personers recensioner om företag och hemsidor som tex NordPass kan man få svaret på många knepiga frågor som man kanske undrat över en längre tid. man kan få svar på många olika frågor som har med olika saker och göra som till exempel reklamationer, kundtjänsten, kvaliteten på produkterna och så vidare.

  Om företaget NordPass

  NordPass är ett online företag som är verksamma i länder runt om i hela världen och de erbjuder sina kunder även andra tjänster som tex VPN samt NordLocker vilket fungerar som ett kassaskåp uppe i molnet. Under 2012 grundades och lanserades själva företaget och deras tjänster kan användas i mobiler, datorer, plattor och även smart TV:n. NordPass erbjuder även via sin hemsida en egen blogg som kunderna kan komma åt via företagets hemsida.

  Skill rekryterar till lediga tjänster på Litium i Jönköping och Helsingborg

  Det som NordPass erbjuder sina kunder

  Tjänster som NordPass erbjuder fungerar som en prenumeration och kunderna kan välja om de vill använda sig av alternativet som är gratis eller alternativen som kostar en fast månadssumma varje månad. Att skapa ett konto går att göras via hemsida och då har kunden tillgång till olika tjänster som tex att automatiskt fylla i lösenord på olika hemsidor, de kan fylla i sitt kreditkort för att smidigare shoppa online. Om kunden väljer alternativet som kostar så gäller en fast månadskostnad på 1,19€ i månaden och då kan de använda tjänsten på 6 olika enheter. Skulle kunden ångra sig så kan de få pengarna tillbaka inom 30 dagar.

  Hur kundtjänsten hos NordPass kan kontaktas

  Vid frågor och funderingar kan kunderna nå företagets kundtjänst via e-post eller chatta med dem live via hemsidan. Men innan man kontaktar kundtjänsten kan man läsa igenom alla tips, villkor och all information som finns på hemsidan, för att se om man hittar svaret på sin fråga redan där. Om man känner behovet av att lämna in en reklamation ska man kontakta kundtjänsten så att de kan hjälpa till.

  Har du använd dig av tjänsten och hemsidan NordPass? Om du har det kan du skriva en recension där du berättar vad du tyckte om själva hemsida, om kundtjänsten var till hjälp om du kontaktade dem och annan information du vill lägga till.


  Hur man kan skapa säkrare lösenord.

  NordPass
  Omdömen, klagomål och kundupplevelser (0)

  10
  100% Skulle handla här igen!
  Beställning
  rating
  10
  Tjänst
  rating
  10
  Prissättning
  rating
  10
  Leverans
  rating
  10

  Alla recensioner

  Affiliate redovisning: Det här inlägget innehåller en anknuten länk, vilket innebär att när du klickar på Visa och sedan gör ett köp kan vi få en provision som hjälper till med att driva webbplatsen.

  Skriv din egen recension om NordPass

  Din recension

  FAQ

  Är NordPass ett pålitligt företag?

  Just nu finns det en kundrecension om NordPass. I genomsnitt fick de ett stjärnbetyg på 10/10, med 100% av recenserare som indikerar att de skulle köpa från varumärket igen.

  Hurdana tjänster eller produkter erbjuder NordPass?

  NordPass är huvudsakligen aktivt i Tjänster kategorin, mer specifikt inom Övriga Tjänster. Jag har läst alla recensioner, vad nu?

  Fick du ett positivt intryck från recensionerna?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van NordPass gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.