Net Nanny

Alla recensioner

Net Nanny

100% Skulle handla här igen

Omdömen, klagomål och kundupplevelser Skriv en recension

Läs erfarenheter och recensioner från företag i Sverige. Ta reda på vilken den bästa nätbutiken är innan du gör din beställning. Tillsammans kan vi bestämma vilket företag som är bäst!

Alla recensioner (0)

  • Inga recensioner än!

    Hitta företag som du har erfarenhet av och skriv recensioner! Dina recensioner bidrar till en transparent marknad och förbättrar företagens tillförlitlighet..

Andra personer tittade också på

Logo SimpleSite

SimpleSite

0 recensioner

Nuförtiden finns det väldigt många personer, både yngre och äldre som drömmer om att skapa något eget och f&a...

Logo One.com

One.com

0 recensioner

Många personer, både unga som gamla har i dag drömmen om att skapa sig ett alldeles eget företag. Alla vill inte arbeta som a...

Logo Jalbum

Jalbum

0 recensioner

Minnen av olika saker och händelser är något som väldigt många av oss vill spara. Vissa personer väljer att kö...

Logo Bluehost

Bluehost

0 recensioner

Nuförtiden sker allting online, det har nästan ingen skillnad alls vad det handlar om. I dag handlar man all mat, alla kläder och al...

Net Nanny

All teknik och internet har kommit med fantastiska lösningar som vi kan använda dagligen i olika situationer i livet. Barn som växer upp nuförtiden har egna iPads där de kan lära sig läsa, räkna och andra lärorika spel. På internet finns det otroligt många bra saker men tyvärr finns det även dåliga saker, man kan till exempel bli utsatt för id-kapning och man kan som förälder känna stress att man inte vet vad ens barn faktiskt får för information via internet. Det finns saker man kan göra för att undvika att ett barn får information som heter barn ska ha, och Net Nanny är en tjänst som erbjuder detta.

Är tjänsten som en prenumeration där jag betalar en fast summa i månaden eller kommer det vara en engångs betalning? Hur kan jag vara säker på att tjänsten verkligen fungerar att jag inte betala något i onödan? Innan du börjar använda tjänsten kan du läsa recensioner här på OmdömesStälle

Mer om Net Nanny
Net Nanny är en tjänst och en programvara som lanserades på marknaden under 2019. Tjänsten fungerar som en prenumeration där kunden betalar en fast summa i månaden eller i året, och har efter det möjligheten att sätta upp internet filter, hålla koll på skärmtid samt blockerar vissa appar och hemsidor. Tjänsten är tänkt för föräldrar som vill hålla koll på sina barn och vad de gör på internet för säkerhet och mer kontroll. Tjänsten kan användas på enheter med iOS och Android samt även Kindle enheter.

Det har blivit bevisat att 82 % av barn kommer att via internet få se oanpassande inlägg eller videon innan det är vid åldern elva.

Det som Net Nanny erbjuder
Efter att en kund bestämt sig för att prova på att tjänsten finns det några olika prenumerationsalternativ att välja mellan, skillnaden mellan dessa olika alternativ är priset i året, men även hur många enheter som kan kontrolleras. De två olika alternativen som finns är antingen ett för fem enheter medans det andra alternativet är för 20 enheter. Den billigare varianten kostar 80 $ i året medan den dyrare varianten kostar 130 $ i året. Efter att betalningen gått igenom har kunden möjligheten att ladda ner Net Nanny appen till det är enheter som han vill kontrollera och därmed börja använda tjänsten. Känner en förälder som provat på tjänsten men ändå sedan känner sig missnöjd finns möjligheten att få pengarna tillbaka inom 14 dagar. Finns det några frågor eller funderingar kan företaget nås via e-post.

Erfarenheter av Net Nanny
Har du som förälder valt att beskydda dina barn genom att använda en sådan här typ av tjänst? Om du har erfarenhet av Net Nanny då ska du inte glömma att inne på våran sajt lämna en recension för att kanske hjälpa andra föräldrar där ute. Du kan berätta om tjänsten är prisvärd, om du tycker att man får bra koll och om du skulle tipsa om den eller inte.


Tips på hur man kan skydda sina barn.