Neat

Alla recensioner

Neat

100% Skulle handla här igen

Omdömen, klagomål och kundupplevelser Skriv en recension

Läs erfarenheter och recensioner från företag i Sverige. Ta reda på vilken den bästa nätbutiken är innan du gör din beställning. Tillsammans kan vi bestämma vilket företag som är bäst!

Alla recensioner (0)

  • Inga recensioner än!

    Hitta företag som du har erfarenhet av och skriv recensioner! Dina recensioner bidrar till en transparent marknad och förbättrar företagens tillförlitlighet..

Andra personer tittade också på

Logo Werlabs
Werlabs
0 recensioner

Hur många personer vet egentligen hur kroppen mår? Visst känner man om man har tandvärk eller ont i nacken efter en fotbollsm...

Logo Dokteronline.com
Dokteronline.com
0 recensioner

Ibland känner man sig orolig över hur man mår. Om man misstänker att man borde uppsöka en läkare på grund av n...

Logo Mobrog
Mobrog
0 recensioner

Ofta är det så att de flesta av oss känner att det vill ha eller skulle behöva lite mer pengar. Det kan bero på att man ...

Logo Dagens Industri
Dagens Industri
1 recensioner

Idag är det enklare än någonsin att hänga med nyheterna. Det ända man behöver göra för att se det senaste ...

Neat

Man kan i dag hitta alla produkter och tjänster man än kan tänka sig online. Online kan man tex få hjälp med att hitta den perfekta mäklaren för att sälja sin lägenhet, man kan köpa alla nödvändigheter till ett barn eller ett husdjur samt att man helt online kan skapa sig ett eget varumärke och företag. Det är smidigt att nästan allting kan göras online eftersom man kan sköta ärenden och shopping dygnet runt (man behöver inte anpassa sig till några öppettider), samt att man kan vara hemma och man behöver inte ens ta sig till matbutiken. Vissa företag väljer att online försöka ha en så stor målgrupp så möjligt medans andra företag vill ha en mer intim målgrupp med ett färre produktantal. Neat är ett företag som fungerar som en finansiell tjänst online. 

Genom att läsa andra personers recensioner om företag och hemsidor som tex Neat kan man få svaret på många knepiga frågor som man kanske undrat över en längre tid. man kan få svar på många olika frågor som har med olika saker och göra som till exempel reklamationer, kundtjänsten, kvaliteten på produkterna och så vidare. 

Mer info om företaget Neat 
Under 2015 grundades och lanserades företaget i Hong Kong och de är verksamma på marknaden genom att erbjuda olika typer av finansiella tjänster online. I dag arbetar det cirka 70 personer på företaget och de har två olika huvudkontor som ligger i både Hong Kong och i London. Genom Neat har cirka 5 000 personer börjat bygga sitt eget företag. Olika företag har även fungerat som investerare åt företaget Neat och det är investerare som tex: VISA, Mass Mutual, Sagamore, pacific Century Group etc. 

Vad erbjuder Neat sina kunder?
Neat erbjuder sina kunder olika typer av tjänster men en sak de erbjuder är ett kreditkort som är gjort för företag som precis lanserats eller är ett litet företag. Kreditkortet kommer med olika fördelar för kunden och företagare kan ansöka detta kreditkort genom att fylla i en blankett online inne på Neat´s hemsida. Själva kreditkortet kan företagarna sedan använda då de tex handlar online, handlar i fysiska butiker och även utomlands i bankautomater där VISA kort är godkända. 

Neat erbjuder även sina kunder ett nyhetsbrev som de kan prenumerera på för att till inkorgen på e-posten få info om kampanjer och erbjudanden. 

Hur kan kundtjänsten hos Neat nås?
Vid frågor och funderingar kan kunderna nå företagets kundtjänst via e-post eller chatta med dem live via hemsidan. Men innan man kontaktar kundtjänsten kan man läsa igenom alla tips, villkor och all information som finns på hemsidan, för att se om man hittar svaret på sin fråga redan där. Om man känner behovet av att lämna in en reklamation ska man kontakta kundtjänsten så att de kan hjälpa till. 

Har du använd dig av tjänsten och hemsidan Neat? Om du har det kan du skriva en recension där du berättar vad du tyckte om själva hemsida, om kundtjänsten var till hjälp om du kontaktade dem och annan information du vill lägga till. 


Hur man kan starta eget företag.