OmdömesStälle

  Recensioner Microsoft

  Mjukvara, software, dataprogram, är de namnen som brukar användas i dagens teknik. Men vad är mjukvara för någonting? Först kan det vara bra att veta vad hårdvara är för någonting. Hårdvara är; till exempel, om man pratar om datorer så är hårdvara den fysiska delen av en dator, den som man kan ha i knäet (bärbar dator), eller den versionen som man kan ha nere på golvet bredvid sitt skrivbord (bordsdator). Andra saker som kallas till hårdvara inom datorer är också mus, tangentbord, skärm osv.

  Mjukvara är den delen som gör att all hårdvara har möjlighet att kommunicera med varan. Man kan lite se det som murbruket mellan tegelstenarna, utan murbruket faller tegelstenarna ihop. Förutom att i datorväg är allting elektroniskt, det är inte så vanligt med murbruk inne i datorn... Ett av de största företagen inom mjukvara är ett märke som de flesta använt utan att de kanske lagt märke till det, nämligen Microsoft.

  Om Microsoft

  Microsoft grundades i New Mexico, USA, år 1975 av två gubbar, Bill Gates och Paul Allen. Microsoft är kanske mest kända för sitt operativsystem kallat Windows. Operativsystemet har en historia på ungefär 40 år. Men utan att gå in för mycket på detalj så kan man säga att Windows har en väldigt lång historia. Med x antal versioner har det sakta men säkert blivit det operativsystem som många väljer att använda idag. De vanligaste versioner av Windows som används idag är Windows 10, Windows 7, Windows 8.1, och Windows XP.

  Microsoft Dynamics 365

  Vad erbjuder Microsoft förutom Windows?

  Microsoft erbjuder också många andra program som används varje dag runt om in världen. Ett av de vanligaste programmen är Microsoft Office. Microsoft Office är en programsamling för diverse kontorsarbeten. Inuti Microsoft Office finns det x antal program med olika funktioner beroende på vilket ändamålet. Jobbar man som kontorist eller som bagare så kan dessa program användas dagligen inom till exempel dessa yrken. Köper man en ny dator så är det stor chans att Windows finns på den datorn. Det är också helt möjligt att någon version av Microsoft Office kommer med på köpet. Om man vill skaffa Windows i efterhand så är det också helt möjligt. Microsoft program säljs runt om i världen, man hittar dem i de flesta elektronikförsäljnings butiker.

  Jag har en fråga, hur får jag kontakt med Microsoft?

  Om man har en fråga till Microsoft så är det rekommenderat att först gå in på deras hemsida för att först läsa igenom de vanligaste frågorna och svaren till dem. Där finns en mängd med information för diverse program. Det stor chans att man hittar sin fråga med svaret där. Om man ändå vill ta kontakt med Microsoft så kan man nå dem via telefon, 020 120 32 05 (kund- och försäljningssupport).

  Att skriva en recension är en tjänst. Genom att skriva en recension så hjälper man andra att ta reda på om produkten eller tjänsten är värt deras tid och/eller pengar. Kom ihåg att en recension ska vara riktigt. Annars finns det risk att man baserar ett köp på en falsk recension. Detta kan kallas för svindleri.

  Microsoft
  Omdömen, klagomål och kundupplevelser (0)

  10
  100% Skulle handla här igen!
  Beställning
  rating
  10
  Tjänst
  rating
  10
  Prissättning
  rating
  10
  Leverans
  rating
  10

  Alla recensioner

  Affiliate redovisning: Det här inlägget innehåller en anknuten länk, vilket innebär att när du klickar på Visa och därefter gör ett köp kan vi få en provision som hjälper till att driva webbplatsen.

  Skriv din egen recension om Microsoft

  Din recension

  FAQ

  Är Microsoft ett pålitligt företag?

  Just nu finns det en kundrecension om Microsoft. I genomsnitt fick de ett stjärnbetyg på 10/10, med 100% av recenserare som indikerar att de skulle köpa från varumärket igen.

  Hurdana tjänster eller produkter erbjuder Microsoft?

  Microsoft är huvudsakligen aktivt i Tjänsterkategorin, mer specifikt inom Programvara. Jag har läst alla recensioner, vad nu?

  Fick du ett positivt intryck från recensionerna?

  Om du fick ett positivt intryck av recensionerna kan du fortsätta till Microsofts webbplats för att göra din beställning. Om inte, klicka här för att fortsätta söka efter företag.