OmdömesStälle

  Recensioner memmo

  Har inte du någon känd person som du tycker lite extra mycket om? Eller har du kanske en kompis eller en förälder som tycker om någon känd person. Om det är en artist så kan man ju självklart gå och en en konsert som de erbjuder. Men det är inte alltid så personligt eftersom man oftast är många tusen på i just konserthuset och chansen är inte alls stor att man har möjligheten att träffa kändisen som man är intresserad av. Men det finns faktiskt hemsidor dit man kan betala och sedan får man skickat till e-posten en personlig hälsning av någon känd person. memmo är ett företag som erbjuder just dessa typer av personliga hälsningar.

  Efter att min betalning har gått igenom, kan jag då vara riktigt säker på att jag kommer att få en videohälsning tillbaka av memmo? Kan jag beställa en videohälsning till vad som helst, eller måste det vara till en födelsedag eller någon annan händelse? Finns det endast svenska kändisar via memmo, eller kan jag köpa en hälsning från en internationell kändis? Få reda på vad andra människor tycker om memmo genom att läsa deras recensioner.

  Om memmo

  memmo är ett företag som är skapat av fans och det är gjort för andra fans som finns där ute. De som valde att skapa företaget gjorde det eftersom det finns så många där ute som drömmer om en personlig hälsning från deras idol. memmo är som sagt en onlinetjänst där kunden betalar en summa beroende på hur mycket det står beroende på kändis och sedan får han eller hon skickat till sig en hälsning som hen sedan kan ge bort eller spara till sig själv.

  Ett eget nyhetsbrev har även memmo skapat som är möjligt att prenumerera på för att få info om kampanjer eller erbjudanden direkt till inkorgen på e-posten.

  Vad är det som memmo erbjuder sina kunder?

  Inne på företagets hemsida finns det olika kategorier som tex: Skådespelare och TV, Paradise Hotel, Robinson, Musik, NHL mm. Det är även möjligt att använda sökfunktionen för att hitta en specifik kändis. Efter att kunden ha bestämt sig för en kändis så kan hen fylla i vad filen ska innehålla och efter det är det att gå vidare till betalningen som går via Swish eller några andra alternativ. Skulle det vara så att kunden inte får in hälsning skickad till sig inom 7 dagar (24 timmar om det är en express bokning) så får kunden sina pengar tillbaka. Inne på företagets hemsida finns de oftast ställda frågorna besvarade och kundtjänsten kan nås via e-post om några frågor skulle uppstå.

  Åsikter och erfarenheter av memmo

  Har du kanske till dig själv beställt en hälsning, eller kanske till en vän som en present? Om du har det kan inte du ta och berätta för oss vad du tyckte om själva tjänsten. Om du tyckte att det var värt pengarna som just din hälsning kostade och om du tyckte att de hade ett bra urval av olika kändisar eller om du skulle vilja lägga till någon.


  En video på hälsningar från memmo.

  memmo
  Omdömen, klagomål och kundupplevelser (0)

  10
  100% Skulle handla här igen!
  Beställning
  rating
  10
  Tjänst
  rating
  10
  Prissättning
  rating
  10
  Leverans
  rating
  10

  Alla recensioner

  Affiliate redovisning: Det här inlägget innehåller en anknuten länk, vilket innebär att när du klickar på Visa och därefter gör ett köp kan vi få en provision som hjälper till att driva webbplatsen.

  Skriv din egen recension om memmo

  Din recension

  FAQ

  Är memmo ett pålitligt företag?

  Just nu finns det en kundrecension om memmo. I genomsnitt fick de ett stjärnbetyg på 10/10, med 100% av recenserare som indikerar att de skulle köpa från varumärket igen.

  Hurdana tjänster eller produkter erbjuder memmo?

  memmo är huvudsakligen aktivt i Tjänsterkategorin, mer specifikt inom Övriga Tjänster. Jag har läst alla recensioner, vad nu?

  Fick du ett positivt intryck från recensionerna?

  Om du fick ett positivt intryck av recensionerna kan du fortsätta till memmos webbplats för att göra din beställning. Om inte, klicka här för att fortsätta söka efter företag.