memmo

Alla recensioner

memmo

100% Skulle handla här igen

Omdömen, klagomål och kundupplevelser Skriv en recension

Läs erfarenheter och recensioner från företag i Sverige. Ta reda på vilken den bästa nätbutiken är innan du gör din beställning. Tillsammans kan vi bestämma vilket företag som är bäst!

Alla recensioner (0)

  • Inga recensioner än!

    Hitta företag som du har erfarenhet av och skriv recensioner! Dina recensioner bidrar till en transparent marknad och förbättrar företagens tillförlitlighet..

Andra personer tittade också på

Logo Dokteronline.com

Dokteronline.com

1 recensioner

Ibland känner man sig orolig över hur man mår. Om man misstänker att man borde uppsöka en läkare på grund av n...

Logo Allabolag

Allabolag

2 recensioner

Äger man möjligtvis ett bolag och ska anställa någon ny eller om ska göra någon typ av samarbete med någon pr...

Logo Hemsida24

Hemsida24

2 recensioner

Väldigt många personer har i dagsläget drömmen om att skapa sig en egen hemsida eller en nätbutik. Vissa vill komma ut i ...

Logo SF Anytime

SF Anytime

1 recensioner

Att kolla på film är något som de allra flesta tycker om att göra. Oberoende om man vill ha myskväll med hela familjen o...

memmo

Har inte du någon känd person som du tycker lite extra mycket om? Eller har du kanske en kompis eller en förälder som tycker om någon känd person. Om det är en artist så kan man ju självklart gå och en en konsert som de erbjuder. Men det är inte alltid så personligt eftersom man oftast är många tusen på i just konserthuset och chansen är inte alls stor att man har möjligheten att träffa kändisen som man är intresserad av. Men det finns faktiskt hemsidor dit man kan betala och sedan får man skickat till e-posten en personlig hälsning av någon känd person. memmo är ett företag som erbjuder just dessa typer av personliga hälsningar

Efter att min betalning har gått igenom, kan jag då vara riktigt säker på att jag kommer att få en videohälsning tillbaka av memmo? Kan jag beställa en videohälsning till vad som helst, eller måste det vara till en födelsedag eller någon annan händelse? Finns det endast svenska kändisar via memmo, eller kan jag köpa en hälsning från en internationell kändis? Få reda på vad andra människor tycker om memmo genom att läsa deras recensioner. 

Om memmo
memmo är ett företag som är skapat av fans och det är gjort för andra fans som finns där ute. De som valde att skapa företaget gjorde det eftersom det finns så många där ute som drömmer om en personlig hälsning från deras idol. memmo är som sagt en onlinetjänst där kunden betalar en summa beroende på hur mycket det står beroende på kändis och sedan får han eller hon skickat till sig en hälsning som hen sedan kan ge bort eller spara till sig själv. 

Ett eget nyhetsbrev har även memmo skapat som är möjligt att prenumerera på för att få info om kampanjer eller erbjudanden direkt till inkorgen på e-posten. 

Vad är det som memmo erbjuder sina kunder?
Inne på företagets hemsida finns det olika kategorier som tex: Skådespelare och TV, Paradise Hotel, Robinson, Musik, NHL mm. Det är även möjligt att använda sökfunktionen för att hitta en specifik kändis. Efter att kunden ha bestämt sig för en kändis så kan hen fylla i vad filen ska innehålla och efter det är det att gå vidare till betalningen som går via Swish eller några andra alternativ. Skulle det vara så att kunden inte får in hälsning skickad till sig inom 7 dagar (24 timmar om det är en express bokning) så får kunden sina pengar tillbaka. Inne på företagets hemsida finns de oftast ställda frågorna besvarade och kundtjänsten kan nås via e-post om några frågor skulle uppstå. 

Åsikter och erfarenheter av memmo
Har du kanske till dig själv beställt en hälsning, eller kanske till en vän som en present? Om du har det kan inte du ta och berätta för oss vad du tyckte om själva tjänsten. Om du tyckte att det var värt pengarna som just din hälsning kostade och om du tyckte att de hade ett bra urval av olika kändisar eller om du skulle vilja lägga till någon. 


En video på hälsningar från memmo.