Mailbird

Alla recensioner

Mailbird

100% Skulle handla här igen

Omdömen, klagomål och kundupplevelser Skriv en recension

Läs erfarenheter och recensioner från företag i Sverige. Ta reda på vilken den bästa nätbutiken är innan du gör din beställning. Tillsammans kan vi bestämma vilket företag som är bäst!

Alla recensioner (0)

  • Inga recensioner än!

    Hitta företag som du har erfarenhet av och skriv recensioner! Dina recensioner bidrar till en transparent marknad och förbättrar företagens tillförlitlighet..

Andra personer tittade också på

Logo Dokteronline.com

Dokteronline.com

1 recensioner

Ibland känner man sig orolig över hur man mår. Om man misstänker att man borde uppsöka en läkare på grund av n...

Logo Allabolag

Allabolag

2 recensioner

Äger man möjligtvis ett bolag och ska anställa någon ny eller om ska göra någon typ av samarbete med någon pr...

Logo Hemsida24

Hemsida24

2 recensioner

Väldigt många personer har i dagsläget drömmen om att skapa sig en egen hemsida eller en nätbutik. Vissa vill komma ut i ...

Logo SF Anytime

SF Anytime

1 recensioner

Att kolla på film är något som de allra flesta tycker om att göra. Oberoende om man vill ha myskväll med hela familjen o...

Mailbird

Är du en person som lägger ner mycket tid på att mejla och letar efter något användarvänligt och lättanvänt verktyg? Mailbird är ett skrivbords-emailprogram för Windows. Det finns stöd för Dropbox, Facebook och Google Drive men tyvärr inte Gmail-konton just nu. Utseendet och funktionaliteten hos Mailbird är båda väldigt enkla.

Om Mailbird 
Michael Olsen och Michael Bodekaer, två serieentreprenörer från Danmark, skapade den första versionen av Mailbirds email programvara i januari 2012 och inspirerad av den lätta e-postklienten Sparrow för OS. Den är framförallt gjord för Windows 7 , 8 och 10 för att skicka och ta emot e-post, hantera kalenderhändelser och kontakter från olika e-postleverantörer, inklusive Outlook, Gmail, Yahoo Mail, etc. samt Sociala medier Integrering av, uppgiftshantering, fildelning och videokonferenser.
Det finns även en in-line svarsfunktion, som gjorde det möjligt för användare att svara på e-postmeddelanden utan att behöva lämna fönstret där de arbetade med dem. Det fanns också en in-line bifogad funktion och en kontakt app som gjorde det möjligt för användare att söka efter andra personer med namn.

Vilka funktioner finns tillgängliga?
Den här e-postklienten röstades fram som den bästa 2017 av Windows Report för dess enkla design och anpassningsalternativ. Detta program kommer att belöna dig i proportion till hur mycket ansträngning du lägger ner. Mailbird har dessutom sina egna kortkommandon samt kompatibilitet med Gmails kortkommandon, vilket gör det till en komplett e-postklient. Gränssnittets förmåga att växa är särskilt anmärkningsvärt. Det är möjligt att förvandla din e-postkorg till en central plats för alla dina anteckningar, kontakter och bloggflöden, tack vare ett brett utbud av verktyg och integrationer som är tillgängliga. Mailbirds användbarhet kommer från dess förmåga att hantera flera e-postkonton samtidigt. När du använder ett enda konto för alla dina e-postmeddelanden har du möjlighet att använda en enhetlig inkorg med färgkodade indikationer eller komma åt varje e-postmeddelande individuellt. Det bästa med Mailbird är att det är rimligt prissatt, och det finns till och med en gratisversion för dem som bara behöver den ibland. För att göra det lite tydligare vad som ingår kan ni se en punklista nedan:
• Ett stort utbud av layouter och design som kan anpassas.
• Några av de mest populära tredjeparts applikationerna har inbyggd integration (inklusive WhatsApp, Facebook, Twitter, DropBox och Google Calendar).
• Snooze-funktionen och planerade och fördröjda sändningsfunktioner för att dölja e-postmeddelanden som inte är top-of-mind.
• Detta hjälper dig att gå igenom din e-post backlog snabbare.
• Sök enkelt bilagor med den inbyggda sökmotorn.
• Färgkodade inkorg indikatorer för enkel användning.
• Populärt taggningsverktyg för att påskynda e-postadministrationen.
 
Varför välja Mailbird?
​​​Den här e-postklienten är mer än bara en annan e-post applikation. Som ett resultat strävar Mailbird efter att revolutionera hur du hanterar din e-post, dina uppgifter och din kommunikation. Du behöver inte registrera dig för några nya konton eller tjänster för att använda det. För att undvika detta låter Mailbird dig konsolidera alla dina konton till en enda vacker plattform.
 
Vilka olika appar finns tillgängliga i Mailbird?​​​ 
Flera stora tjänster, som Dropbox, Evernote, Facebook och Google Drive, kan vara integrerade med Mailbirds applikationer. Även om dessa integrationer vanligtvis bara drar in inramade delar av webbplatsen, länkar vissa av dem, som Facebook, till din e-post för att erbjuda ytterligare sammanhang till kontakten på ett e-postmeddelande. Ändå är de inramade applikationerna en fin touch. När du är mitt i ett meddelande behöver du inte byta till en webbläsare för att komma åt dem.

Har du erfarenhet av Mailbird? Om du har det kan du inte glömma att skriva en egen recension om dem inne på omdömesstalle.se. Berätta gärna vad du tyckte om deras kundtjänst, kvaliteten på deras produkter, leveranstiderna och hur storlekarna var på produkterna. Kom ihåg att det alltid är bäst med ärliga omdömen både för de eventuella kunderna och för företaget.