MacPaw

Alla recensioner

MacPaw

100% Skulle handla här igen

Omdömen, klagomål och kundupplevelser Skriv en recension

Läs erfarenheter och recensioner från företag i Sverige. Ta reda på vilken den bästa nätbutiken är innan du gör din beställning. Tillsammans kan vi bestämma vilket företag som är bäst!

Alla recensioner (0)

  • Inga recensioner än!

    Hitta företag som du har erfarenhet av och skriv recensioner! Dina recensioner bidrar till en transparent marknad och förbättrar företagens tillförlitlighet..

Andra personer tittade också på

Logo Dokteronline.com

Dokteronline.com

1 recensioner

Ibland känner man sig orolig över hur man mår. Om man misstänker att man borde uppsöka en läkare på grund av n...

Logo Allabolag

Allabolag

2 recensioner

Äger man möjligtvis ett bolag och ska anställa någon ny eller om ska göra någon typ av samarbete med någon pr...

Logo Hemsida24

Hemsida24

2 recensioner

Väldigt många personer har i dagsläget drömmen om att skapa sig en egen hemsida eller en nätbutik. Vissa vill komma ut i ...

Logo SF Anytime

SF Anytime

1 recensioner

Att kolla på film är något som de allra flesta tycker om att göra. Oberoende om man vill ha myskväll med hela familjen o...

MacPaw

Har man en dator och man har kanske till och med haft den under några års tid så vet man att det samlas mycket onödigt på den. Lika som man i sitt hem kanske har ett förråd dit man alltid lägger saker som man annars inte vet vad man ska göra med. Datorn fungerar på samma sätt, ofta är det så att många av våra mappar och filer i datorn är helt onödig. Det kan kanske kännas tråkigt att ta itu med detta, att verkligen lägga tiden på att rensa sin dator på allt onödigt. Men med dagens teknik och internet kan man verkligen få hjälp med vad som helst. MacPaw är ett företag och en hemsida som erbjuder en tjänst som rensar bland annat Mac datorer. 

Är tjänsten som MacPaw erbjuder sina kunder värt pengarna? Är kundtjänsten smidig att komma i kontakt med och är det enkelt att returnera en produkt om man känner behovet av det? Det är bara ett fåtal av alla frågor man kan hitta svaret på i andra personers recensioner. Det är alltid bra att skriva recensioner oberoende om man har några positiva eller negativa tankar och åsikter om ett företag.

Info om företaget MacPaw
Företaget har funnits på online-marknaden under några års tid och de erbjuer idag sin tjänst helt online och driver inte någon typ av fysisk verksamhet. Tjänsten och programmet som företaget har skapat kan man hitta och ladda ner vid deras hemsida. MacPaw erbjuder inte endast en tjänst som ska rensa datorn, utan även andra tjänster som ska hjälpa till vid användningen av datorn. 

Det som MacPaw erbjuder sina kunder
Olika produkter som MacPaw erbjuder online är tex: ClerVPN, Gemini 2, CleanMyPC, Setapp och så vidare. Inne på företagets hemsida är det möjligt att läsa mer om dessa olika tjänster och program. Dessa olika program fungerar nästan alla som en prenumeration vilket betyder att kunden betalar en fast kostnad tex årligen för att hålla sin prenumeration och tjänst igång. MacPaw’s hemsida kan kunderna byta språk på men priserna är skrivna i euro. Att ladda ner de olika tjänsterna som företaget erbjuder är helt kostnadsfritt men sedan ska kunden i fråga skapa ett konto dit hen kopplar sitt bankkort för att börja prenumerera. 

MacPaw erbjuder även sina kunder ett nyhetsbrev som kunden kan prenumerera på, för att sedan få information om kampanjer och andra erbjudanden till inkorgen på e-posten. 

Hur kunderna kan kontakta MacPaw
Kunderna kan komma i kontakt med kundtjänsten hos MacPaw genom att antingen chatta med dem online eller genom att skicka e-post till dem. Men innan kunderna kontaktar kundtjänsten kan de inne på företagets hemsida gå in och läsa på fliken ”FAQ” där de oftast ställda frågorna finns besvarade. Skulle kunden vara i behovet att lämna in en reklamation ska hen börja med att kontakta företagets kundtjänst.
 
Har du någon erfarenhet av företaget MacPaw? Om du har det kan du skriva en egen recension om företaget där du berättar vad du tyckte om deras leveranstider, eventuella returer eller reklamationer samt hur kvaliteten på produkterna var.


Hur man kan göra sin dator snabbare.