mackeeper

Alla recensioner

mackeeper

100% Skulle handla här igen

Omdömen, klagomål och kundupplevelser Skriv en recension

Läs erfarenheter och recensioner från företag i Sverige. Ta reda på vilken den bästa nätbutiken är innan du gör din beställning. Tillsammans kan vi bestämma vilket företag som är bäst!

Alla recensioner (0)

  • Inga recensioner än!

    Hitta företag som du har erfarenhet av och skriv recensioner! Dina recensioner bidrar till en transparent marknad och förbättrar företagens tillförlitlighet..

Andra personer tittade också på

Logo Werlabs
Werlabs
0 recensioner

Hur många personer vet egentligen hur kroppen mår? Visst känner man om man har tandvärk eller ont i nacken efter en fotbollsm...

Logo Dokteronline.com
Dokteronline.com
0 recensioner

Ibland känner man sig orolig över hur man mår. Om man misstänker att man borde uppsöka en läkare på grund av n...

Logo Dagens Industri
Dagens Industri
1 recensioner

Idag är det enklare än någonsin att hänga med nyheterna. Det ända man behöver göra för att se det senaste ...

Logo Hemsida24
Hemsida24
2 recensioner

Väldigt många personer har i dagsläget drömmen om att skapa sig en egen hemsida eller en nätbutik. Vissa vill komma ut i ...

mackeeper

Alla där ute har troligtvis hört om ett märke som heter Apple. Redan under många års tid har de tillverkat mobiler och datorer, och har under de senaste åren även börjat tillverka klockor, hörlurar och andra små prylar gjorda för att underlätta i vardagen. Att ha just en datorn som Apple skapat är otroligt vanligt, en så kallad Macbook eller iMac. Oberoende vad man använder för dator så kommer man troligtvis att ladda ner många olika program och man befinner sig på många olika sidor, detta leder till att även datorn fylls med många olika filer som i vissa fall även stannar kvar även fast man avinstallerat något program. Men det finns företaget som har tillverkar en sorts app som ska hjälpa till i dessa fall, mackeeper är ett av dessa företag som hjälper till att resa onödiga filer. 

Genom recensioner kan man få svar på många funderingar som man kanske har haft under en längre tid. Inte bara de självklara sakerna som leveranstid och avgifter, utan hur kundbetjäningen hanterar sina kunder och hur stora åtgärder de faktiskt tar om något problem skulle komma i vägen. 

Info om företaget mackeeper
mackeeper är en hemsida och ett företag som har funnits på marknaden redan under 9 års tid. I dag arbetar det 800 personer på företaget och deras tjänst är tillgänglig på 18 olika språk. Personerna som grundade företaget hade en affärsidé att skapa en app som kan hjälpa mac användare att känna sig säkrare online tack vare olika teknologiska lösningar. Varje månad är det 3 miljoner användare som starar upp själva appen mackeeper och sedan 2010 har programmet blivit nedladdat över 50 miljoner gånger världen över. 

Själva programmet mackeeper
mackeeper är ett nedladdningsbart program som kan finnas på just hemsidan mackeeper.com. Själva programmet fungerar som en prenumeration där användare har möjligheten att betala en summa antingen årligen eller månatligen. De två olika prenumerationsalternativen som finns är antingen för en Mac enhet, eller för upp till 3 olika Mac enheter. mackeeper hjälper inte endast till med att rensa själva datorn från olika onödiga program och filer, utan det fungerar även som ett anti-virus program samt den hjälper till att optimera datorn för bästa prestanda. 

Andra saker som kommer med i mackeeper prenumerationen är en VPN där användaren har möjligeheten att ansluta sig till flera VPN servrar, men även en tjänst som är skapad för att blocka annonser. 

Kundtjänsten hos mackeeper kan kontaktas hur?
På företagets hemsida finns det en "FAQ" där de oftast ställda frågorna finns besvarade. Kundtjänsten kan kontaktas genom en live-chatt som finns inne på företagets hemsida. Själva live-chatten är bemannad 24/7. Om en användare inte alls känner sig nöjd med tjänsten som företaget erbjuder så har hen möjligheten att lämna in en reklamation, för att göra det ska användaren börja med att kontakta kundtjänsten. 

Har din dator blivit mycket snabbare tack vare mackeeper? Om du just svarade ja så skulle vi på omdömesstalle.se bli otroligt glada över att höra dina ärliga tankar och åsikter om själva företaget. Berätta vad du tyckte om prissättningen, de tillgängliga vpn servrarna och annan info du kanske vill lägga till i din recension. 


Tips på hur man även kan rensa sin dator på onödigt.