LW Theatres

Alla recensioner

LW Theatres

100% Skulle handla här igen

Omdömen, klagomål och kundupplevelser Skriv en recension

Läs erfarenheter och recensioner från företag i Sverige. Ta reda på vilken den bästa nätbutiken är innan du gör din beställning. Tillsammans kan vi bestämma vilket företag som är bäst!

Alla recensioner (0)

  • Inga recensioner än!

    Hitta företag som du har erfarenhet av och skriv recensioner! Dina recensioner bidrar till en transparent marknad och förbättrar företagens tillförlitlighet..

Andra personer tittade också på

Logo Werlabs

Werlabs

1 recensioner

Hur många personer vet egentligen hur kroppen mår? Visst känner man om man har tandvärk eller ont i nacken efter en fotbollsm...

Logo Dokteronline.com

Dokteronline.com

1 recensioner

Ibland känner man sig orolig över hur man mår. Om man misstänker att man borde uppsöka en läkare på grund av n...

Logo Hemsida24

Hemsida24

2 recensioner

Väldigt många personer har i dagsläget drömmen om att skapa sig en egen hemsida eller en nätbutik. Vissa vill komma ut i ...

Logo Dagens Industri

Dagens Industri

2 recensioner

Idag är det enklare än någonsin att hänga med nyheterna. Det ända man behöver göra för att se det senaste ...

LW Theatres

Kultur och teater, ett stort intresse för många dels att själv hålla på med men också att kolla på. Teater och skådespeleri har funnits omkring väldigt länge redan, och det är inte påväg att försvinna  någonstans heller för den delen. Är man en person som gillar att kolla på teater, vart ska man då vända sig för att se alla tillgängliga teatrar på en viss plats? Ska man vända sig till sajten där man kan köpa alla möjliga biljetter, eller finns det sajter som endast i sitt sortiment har teater biljetter? LW Theatres har på sin sajt valt att samla biljetter till teatrar som kommer att visas på olika platser, främst i England. 

Erbjuder LW Theatres biljetter till evenemang i andra länder än England eller inte? Finns det någon garanti på att jag kommer få pengarna tillbaka om ett evenmang blir inställt eller om jag av någon annan anledning inte kan gå? Finns det något jag borde veta om innan jag bokar en biljett. Läs recensioner och erfarenheter om till exempel LW Theatres här hos oss på OmdömesStälle

Mer om LW Theatres
Företaget och sajten drivs den teaterintresserade Andrew Lloyd Webber som har under årens gång skapar flera världskända musikaler. Företaget har funnits sedan 1977 och tack vare deras passionerade intresse har de kommit att bli en av de största verksamhetsutövare då det kommer till musikaler i London. Då företaget startade sin verksamhet gick de under ett annat namn men valde under 2018 att byta till LW Theatres då de samtidigt utökade sina tjänster och gav hela sajten ett nytt utseende. 

I dagsläget kan man boka biljetter till sex stycken olika teatrar via LWoch alla de finns i England. 

Det som LW Theatres erbjuder
Det är möjligt att skapa ett konto hos LW och sedan boka biljetter till valfria evenemang som finns listade inne på sajten. Bokningarna kan sedan ses inne på kontot och kunden kommer att kunna se sina e-biljetter inne på sajten eller på mobilen, men det är möjligt att printa ut dem. Efter att en bokning gjort kommer kunden sedan att få sin biljett 24 timmar innan evenemangets start. Alla biljetter som köpts hos LW kan inte returneras, dock kan kunden vid beställningen köpa en retur garanti för att få pengarna tillbaka om hen inte kan gå. Dock är det möjligt att skjuta upp en biljett till en annan dag för en avgift på 2£ per biljett. Vid frågor eller funderingar finns de oftast ställda frågorna besvarade inne på sajten, men LW kan även kontaktas via e-post. 

Åsikter och tankar om LW Theatres
Är du en teater galen person som valt att beställa en biljett via denna sajt? Om du är det, tyckte du då att tjänsten var smidig att använda, fanns det några problem under bokningen och skulle du velat ändra på något eller inte? Kan inte du vara så snäll och bevara dessa frågor i den recension som du lämnar här hos oss. 


Vad är teater?