Living DNA

Alla recensioner

Living DNA

100% Skulle handla här igen

Omdömen, klagomål och kundupplevelser Skriv en recension

Läs erfarenheter och recensioner från företag i Sverige. Ta reda på vilken den bästa nätbutiken är innan du gör din beställning. Tillsammans kan vi bestämma vilket företag som är bäst!

Alla recensioner (0)

  • Inga recensioner än!

    Hitta företag som du har erfarenhet av och skriv recensioner! Dina recensioner bidrar till en transparent marknad och förbättrar företagens tillförlitlighet..

Andra personer tittade också på

Logo Werlabs

Werlabs

1 recensioner

Hur många personer vet egentligen hur kroppen mår? Visst känner man om man har tandvärk eller ont i nacken efter en fotbollsm...

Logo Dokteronline.com

Dokteronline.com

1 recensioner

Ibland känner man sig orolig över hur man mår. Om man misstänker att man borde uppsöka en läkare på grund av n...

Logo Hemsida24

Hemsida24

2 recensioner

Väldigt många personer har i dagsläget drömmen om att skapa sig en egen hemsida eller en nätbutik. Vissa vill komma ut i ...

Logo Dagens Industri

Dagens Industri

2 recensioner

Idag är det enklare än någonsin att hänga med nyheterna. Det ända man behöver göra för att se det senaste ...

Living DNA

Har du vid något tillfälle undrat över ditt ursprung? Visst vet man troligtvis varifrån sina föräldrar och släktingar är födda och uppväxta, men ibland skulle man kanske vill gå lite mer på djupet och helt enkelt se procentuellt varifrån man egentligen är. Många har haft ett intresse av att ta reda på både sitt DNA och sitt ursprung, vilket har lett till att företag tagit fram DNA test man själv kan göra hemma och sedan få svar inom några veckor. Living DNA är ett företag som gör just detta. 

Jag vet om att det finns flera företag förutom Living DNA som gör denna tjänst, så varför ska jag välja just dem? Kommer priset att variera mycket mellan de olika företagen och kommer jag sedan att kunna släktforska utan några kostnader? Läs vad folk har att säga om företaget genom att läsa deras recensioner här på OmdömesStälle. 

Mer om Living DNA
DNA Worldwide kom till under 2004 då man började göra DNA tester privat. Efter det skapades Living DNA som under årens gång sålt DNA tester till sina kunder men även varit verksamma inom andra ämnen och tagit fram till exempel anti-rasistiska program. Företaget har idag helt nya kontorslokaler på olika ställen samt att de under 2019 tog fram och lanserade sin nya plattform där det är möjligt för kunderna att se sitt DNA direkt via mobilen. 

Förutom att det går att beställa DNA-test hos företaget har de även på sin sajt en blogg där de samlat lärorika artiklar men även nyheter och information

Vad erbjuder Living DNA?
Hur gör man får att ta reda på sitt DNA via detta företag? Först och främst ska ett DNA test beställas hem och det finns tre stycken olika att välja mellan. Ett ursprungskit, ett välbefinnande kit och ett kit som innehåller båda två. Priserna varierar mellan 99€ till 179€ vilket betyder att även innehåller varierar. Efter att en kund bestämt sig för vilket kit hen vill köpa och även lagt till det i kundkorgen samt betalat sin beställning kommer hen att få hem paketet inom några dagar. Efter det ska kunden ta ett DNA prov med saliv genom att följa instruktionerna och sedan ska provet skickas till ett lab. Kunden kommer sedan att inom 2 månader få svar på sitt test skickat till e-posten. Kunden kan sedan i appen se sitt DNA och vilka personer som har liknande DNA. Skulle det finna några oklarheter och man skulle vilja kontakta företaget är det möjligt genom att skicka e-post eller ringa dem på telefon. 

Erfarenheter av Living DNA
Har du varit nyfiken över ditt ursprung, och har du isåfall valt att göra ett DNA test via just detta företaget? Om du har det, kan inte du lämna en recension inne på våran sajt, det skulle vi bli tacksamma över? I din recension kan du med dina egna ord beskriva dina tankar och åsikter om företaget. 


Grunderna i släktforskning.