Ledarna

Alla recensioner

Ledarna

100% Skulle handla här igen

Omdömen, klagomål och kundupplevelser Skriv en recension

Affiliate redovisning: Det här inlägget innehåller en anknuten länk, vilket innebär att när du klickar på Visa och därefter gör ett köp kan vi få en provision som hjälper till att driva webbplatsen.

Alla recensioner (0)

  • Inga recensioner än!

    Hitta företag som du har erfarenhet av och skriv recensioner! Dina recensioner bidrar till en transparent marknad och förbättrar företagens tillförlitlighet..

Andra personer tittade också på

Logo Werlabs
Werlabs
0 recensioner

Hur många personer vet egentligen hur kroppen mår? Visst känner man om man har tandvärk eller ont i nacken efter en fotbollsm...

Logo Dokteronline.com
Dokteronline.com
0 recensioner

Ibland känner man sig orolig över hur man mår. Om man misstänker att man borde uppsöka en läkare på grund av n...

Logo Mobrog
Mobrog
0 recensioner

Ofta är det så att de flesta av oss känner att det vill ha eller skulle behöva lite mer pengar. Det kan bero på att man ...

Logo SimpleSite
SimpleSite
0 recensioner

Nuförtiden finns det väldigt många personer, både yngre och äldre som drömmer om att skapa något eget och f&a...

Ledarna

Bli en bättre chef -  Recension om Ledarna

Om Ledarna
Ledarna är en arbetsorganisation för ledare och chefer på svensk arbetsmarknad. Förbundet består av 17 olika branscher/yrkesföreningar och har över 93 000 medlemmar. Ledarna är det enda fackförbundet bara för chefer. Denna fackförening grundades för att du som chef ska bli mer framgångsrik och trygg i ditt ledarskap. Allt som ledarna gör är skräddarsytt för just dig som chef, tjänsteutbudet består av experter med egen chefserfarenhet. Ledarna lyfter även chefsfrågor i samhällsdebatten i syfte om att skapa bättre förutsättningar och villkor för chefer. Förbundet tror på personlig konkurrenskraft, sina chefsvillkor och personlig utveckling. Ledarna är en partipolitiskt obunden organisation och även fristående från fackliga centralorganisationer. Ledarna arbetar aktivt med jämställdhet, chefsförsörjning och individuell lönebildning. 

Vad erbjuder Ledarna?
Ledarna har ett brett erbjudande, allt från karriärrådgivning, inkomstförsäkring och fackliga tjänster och ledarskapsutveckling. Blir du medlem i Ledarna erbjuder de dig grupp och inkomstförsäkring, arbetsrättslig hjälp via förhandlare, kollektivavtal inom de flesta branscher och lokala företrädare. Ledarna vill stärka den enskilde chefen genom att utgå från medlemmens individuella mål och behov. Är du medlem i Ledarna har du möjlighet att påverka förbundets ställningstagande och inriktning eftersom de finns de olika branschföreningarna. Du blir en bättre chef om du blir medlem i organisationen Ledarna, blir du medlem kommer alla tjänster att ingå och det finns ingen uppsägningstid, inkomstförsäkringen täcker 150 dagar för månadslön upp till 80 000kr och det du kan även ta del av Sveriges mest detaljerande lönestatistik för chefer. Tack vare lönestatistiken kan du jämföra din lön med andra chefer runt om i Sverige. Statistiken är baserad på cirka 30 000 av Ledarnas medlemmars löner. 

Ledarnas definition på chef är den som oavsett nivå och titel företräder arbetsgivaren och leder en verksamhet och/eller medarbetare. Är du intresserad att bli medlem i organisation ska du skicka in en medlemsansökan och efter det kommer du bli uppringd om några dagar för att uppge dina uppgifter. I medlemsavgiften ingår det en förbundsavgift, branschföreningsavgift och en bas på inkomstförsäkring. Vad som inte ingår i medlemsavgiften är A-kassa, klubbavgift på din arbetsplats eller inkomstförsäkring om din lön är över en viss lönegräns i månaden. Inkomstförsäkringen du får när du är med i Ledarna kan tillsammans med a-kassan komma upp till ca 80 procent av din lön ifall du skulle bli arbetslös. 

Är du pensionär och funderat på att bli medlem i Ledarna finns det goda fördelar med det. Är du medlem som pensionär kallas det för ett passivt medlemskap, som passiv medlem får du tidningen chef, möjlighet att boka semesterboende till förmånliga priser och tillgång till de medlemsspecifika delarna på webbplatsen. 

Kontakta Ledarna
Vill du höra av dig till organisationen angående frågor eller funderingar kan du antingen fylla i ett kontaktförmulär där ditt ärende framkommer, du kan också ringa dem, skicka e-post eller besöka dem på deras kontor i Stockholm. Vill du lämna in ett klagomål eller är missnöjd med behandlingen du fick av Ledarna ska du lämna in ett klagomål till en tillsynsmyndighet, vilket i Sverige är datainspektionen

Är du med i ledarna?
Berätta då sin åsikt och erfarenheter av denna organisation.