Krisp

Alla recensioner

Krisp

100% Skulle handla här igen

Omdömen, klagomål och kundupplevelser Skriv en recension

Läs erfarenheter och recensioner från företag i Sverige. Ta reda på vilken den bästa nätbutiken är innan du gör din beställning. Tillsammans kan vi bestämma vilket företag som är bäst!

Alla recensioner (0)

  • Inga recensioner än!

    Hitta företag som du har erfarenhet av och skriv recensioner! Dina recensioner bidrar till en transparent marknad och förbättrar företagens tillförlitlighet..

Andra personer tittade också på

Logo SimpleSite

SimpleSite

0 recensioner

Nuförtiden finns det väldigt många personer, både yngre och äldre som drömmer om att skapa något eget och f&a...

Logo One.com

One.com

0 recensioner

Många personer, både unga som gamla har i dag drömmen om att skapa sig ett alldeles eget företag. Alla vill inte arbeta som a...

Logo Bluehost

Bluehost

0 recensioner

Nuförtiden sker allting online, det har nästan ingen skillnad alls vad det handlar om. I dag handlar man all mat, alla kläder och al...

Logo ESET

ESET

0 recensioner

Allting blir hela tiden mer och mer digitalt och nästan allting kan i dagsläget skötas online via antingen en dator eller en telefon...

Krisp

Det finns många olika orsaker till varför man i dagsläget kanske fördrar att sköta möten och lektioner helt online. Dels kanske alla deltagare känner sig lite tryggare ifall det handlar om en helt ny grupp men det kanske även är enklare för folk att faktiskt delta eftersom de inte alls behöver lämna sitt hem. När det kommer till online möten så finns det flera olika program man kan ty sig till, vissa kanske bättre än andra. Krisp är en onlinetjänst som har valt att ta fram en tjänst som ska göra att ljudet blir så bra som möjligt, även ifall man kanske befinner sig på en brusig plats. 

Vad ska man göra innan man provar på en tjänst så som Krisp, eller någon tjänst för den delen? Jo, man kan alltid börja med att läsa recensioner eftersom det kommer att leda till att chansen att man blir nöjd blir mycket större eftersom man går in i det hela med ett positivt tankesätt (om recensionerna är positiva det vill säga). Här hos oss på OmdömesStälle har du möjlighet att läsa recensioner. 

Om Krisp

Krisp är en app som kan laddas ner både till datorn och mobilen och den har sedan flera olika ändamål som kan användas om man ska vara med i ett möte. De som skapade tjänsten valde att göra det eftersom de ville att alla där ute ska känna sig mer självsäkra och tillgängliga när det kommer till att sköta möten och lektioner hemifrån. Företaget grundades och lanserades av sju stycken personer och har idag funnits på marknaden i över tre år. Det som företaget tror på är att man allting ska stå för det man tror på, man ska ta tag i saker och få dem gjorda samt att man alltid ska vara ärlig. 

Vad erbjuder Krisp? 
Krisp erbjuder sina kunder några olika prenumerationsalternativ men de har även en gratisvariant av sin tjänst som kunderna kommer att kunna behålla gratis. Om kunderna dock vill få tillgång till flera funktioner kommer de att antingen bli fakturerade i månaden eller i året och det kan skapas en prenumeration antingen för en person, eller för hela teams på upp till 50 medlemmar eller mer. Inne på företagets hemsida är det möjligt att se allting som kommer med de olika alternativen och skulle det finnas några frågor eller funderingar kan kundtjänsten hos Krips nås via e-post eller via live chatten direkt inne på sajten. 

Åsikter, omdömen och tankar om Krisp
Har du valt att prova på denna tjänst som du har haft några möten på distans? Om du har det, använde du dig då av gratisversionen eller valde du att betala? Skulle du kunna rekommendera tjänsten till andra personer där ute och tycker du att det är värt att använda den eller inte? Besvara dessa frågor i en recension som du lämnar här inne hos oss på OmdömesStälle. Hur man ska klä sig för ett möte online.