OmdömesStälle

  Recensioner K7 Computing

  Dagens teknik och internet har gjort det möjligt för oss att i princip göra allting online, oberoende vad det än handlar om. Det är möjligt att handla all mat online, beställa städ- eller annan typ av hemhjälp samt att det är möjligt att skola sig helt på distans och få en utbildning. Med all denna teknik så har det även kommit hur många olika prylar som helst. Men med all dagens teknik så är det väldigt viktigt att man håller sig säker, eftersom man kan känna sig ganska utlämnad online med alla privata uppgifter om sig själv. Just därför är det väldigt viktigt att man skaffar sig ett antivirusprogram både för att skydda sin dator men även sig själv, så att man i lugn och ro kan surfa på vilka hemsidor man vill. K7 Computing är ett företag som erbjuder just antivirusprogram.

  Hur fungerar de olika programmen som K7 Computing erbjuder sina kunder? Hur ska jag ta mig till om jag vill lämna in en reklamation eller känner mig missnöjd över någon produkt från företaget? Hur fungerar egentligen produkter som företaget säljer? Det är bara några av alla frågor man kan finna svaret på genom att läsa recensioner som andra personer har skrivit.

  Mer information om K7 Computing

  Under 1991 grundades och lanserades själva organisationen av Jayaraman som idag har 25 års erfarenhet av olika typer av antivirusprogram. Jayaraman var 22 då kan skapade företaget K7 Computing och i början av företaget historia så erbjöd de sina produkter på den japanska marknaden. Idag har företaget 25 miljoner användare av sin tjänst och de är verksamma på marknader i cirka 100 olika länder.

  Rent Hus Mälardalen - Tjänster för företag. I samarbete med Rent Hus Professional.

  Det som K7 Computing erbjuder sina kunder

  Inne på företagets hemsida kan man se de olika programmen de erbjuder samt att kunderna har möjligheten att välja om de vill ha ett program skapat för en eller några enheter, eller om de behöver ett program som ska användas på ett helt kontor tex. De olika programmen fungerar som en prenumeration vilket betyder att kunderna betalar en fast kostnad antingen i månaden eller per år. Oberoende vilket alternativ kunderna väljer så har helt nya kunder möjligheten att prova på tjänsten kostnadsfritt under en 30 dagarsperiod. Kunderna kan välja för hur många personer de vill ha ett antivirusprogram och de kan vara upp till 5 personer på samma prenumeration.

  Hur kunderna kan kontakta kundtjänsten hos K7 Computing

  Har kunderna några frågor eller funderingar så kan hen komma i kontakt med kundtjänsten hos företaget K7 Computing genom att skicka e-post eller genom att chatta med dem via deras hemsida, då ska kunden komma ihåg att lägga till order nummern om hen redan har någon. Skulle kunden vara i behovet av att lämna in en reklamation kan det göras genom att först kontakta kundtjänsten för att ärendet ska gå vidare.

  Har du någon erfarenhet av företaget K7 Computing? Om du har det kan du skriva en egen recension om företaget där du berättar vad du tyckte om kvaliteten på produkter, hur kundtjänsten var och annan information om du vill lägga till något annat.


  Hur antivirusprogram fungerar.

  K7 Computing
  Omdömen, klagomål och kundupplevelser (0)

  10
  100% Skulle handla här igen!
  Beställning
  rating
  10
  Tjänst
  rating
  10
  Prissättning
  rating
  10
  Leverans
  rating
  10

  Alla recensioner

  Affiliate redovisning: Det här inlägget innehåller en anknuten länk, vilket innebär att när du klickar på Visa och därefter gör ett köp kan vi få en provision som hjälper till att driva webbplatsen.

  Skriv din egen recension om K7 Computing

  Din recension

  FAQ

  Är K7 Computing ett pålitligt företag?

  Just nu finns det en kundrecension om K7 Computing. I genomsnitt fick de ett stjärnbetyg på 10/10, med 100% av recenserare som indikerar att de skulle köpa från varumärket igen.

  Hurdana tjänster eller produkter erbjuder K7 Computing?

  K7 Computing är huvudsakligen aktivt i Tjänsterkategorin, mer specifikt inom Övriga Tjänster, Programvara. Jag har läst alla recensioner, vad nu?

  Fick du ett positivt intryck från recensionerna?

  Om du fick ett positivt intryck av recensionerna kan du fortsätta till K7 Computings webbplats för att göra din beställning. Om inte, klicka här för att fortsätta söka efter företag.