OmdömesStalle

  Recensioner Jalbum

  Minnen

  av olika saker och händelser är något som väldigt många av oss vill spara. Vissa personer väljer att köpa en speciell sak varje gång de är ut och resa medans andra tycker m att ta en massa bilder på allt och alla. Förr när man fotograferade mycket så for man sedan och framkallade alla bilder och sedan satt man och pysslade med att lägga in alla bilder i ett album och skriva en passande text till. Men i dagsläget är det inte lika vanligt att man gör det, nu kan det ofta bli så att alla bilder blir i mobilen eller datorn och sen ser man aldrig mer på dem. Men därför finns det företag och hemsidor där man kan skapa sina egna fotoalbum för att minnas händelser. Ett av dessa företag som är verksamma i Sverige men även i flera andra länder är jAlbum.

  Är produkterna värda sitt pris hos jAlbum och vad ska man ta sig till om man inte alls känner sig nöjd. Kommer kundtjänsten att vara enkelt att nå om jag skulle behöva dem? Genom att läsa andra personers recensioner kan man finna svaret på många frågor som tex de ovan.

  Mer information om jAlbum

  jAlbum är ett företag som är verksamma på nätet och hos dem kan man tex skapa egna fotoalbum med egna foton. Men inte fysiska fotoalbum som man sedan beställer hem utan album som hålls online. jAlbum fungerar som en programvaraonline, antingen via webbläsaren på datorn eller via en applikation till mobilen.

  Vad erbjuder jAlbum sina kunder?

  Hos jAlbum kan man skapa sina alldeles egna fotoalbum och man kan även lagra dem inne på hemsidan. När man gör det slipper man fylla hela mobilens lagring med bilder och videor. För att kunna skapa olika album hos detta företag måste man först köpa sin en licens hos dem. De erbjuder två stycken olika licenser vilka är standard och pro. Om man väljer standard alternativen kommer det att kosta dig 49€ men om man väljer pro versionen kommer det att kosta 115€. Oberoende vilket alternativ man väljer så kommer man endast att behöva göra en betalning och man kommer sedan att kunna behålla sin licens för alltid. Om man är osäker om man alls kommer att tycka om tjänsten kan man först prova på den gratis under en period och sedan bestämma sig om man vill skaffa den helt och hållet eller inte. När man skapar sitt eget album inne på hemsidan kan man välja mellan flera hundra färdiga modeller och mallar.

  Hur kan man nå kundtjänsten hos jAlbum?

  Om man skulle vilja komma i kontakt med kundtjänsten hos företaget så kan man antingen göra det via e-post eller så kan man chatta i ett supportforum. Om man väljer att skicka e-post till dem kommer man att kunna bli betjänad på svenska, dock endast på engelska om man väljer att kontakta dem via forumet. Inne på företaget hemsida finns även en ”FAQ” med de oftast ställda frågorna.

  Har du några åsikter om jAlbum? Om ja, skriv då gärna en egen recension.


  jAlbum.

  Making your first Jalbum album

  Jalbum
  Omdömen, klagomål och kundupplevelser (0)

  10
  100% Skulle handla här igen!
  Beställning
  rating
  10
  Tjänst
  rating
  10
  Prissättning
  rating
  10
  Leverans
  rating
  10

  Alla recensioner

  Affiliate redovisning: Det här inlägget innehåller en anknuten länk, vilket innebär att när du klickar på Visa och sedan gör ett köp kan vi få en provision som hjälper till med att driva webbplatsen.

  Skriv din egen recension om Jalbum

  Din recension

  FAQ

  Är Jalbum ett pålitligt företag?

  Just nu finns det en kundrecension om Jalbum. I genomsnitt fick de ett stjärnbetyg på 10/10, med 100% av recenserare som indikerar att de skulle köpa från varumärket igen.

  Hurdana tjänster eller produkter erbjuder Jalbum?

  Jalbum är huvudsakligen aktivt i Tjänster kategorin, mer specifikt inom Programvara. Jag har läst alla recensioner, vad nu?

  Fick du ett positivt intryck från recensionerna?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Jalbum gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.