Ivacy

Alla recensioner

Ivacy

100% Skulle handla här igen

Omdömen, klagomål och kundupplevelser Skriv en recension

Läs erfarenheter och recensioner från företag i Sverige. Ta reda på vilken den bästa nätbutiken är innan du gör din beställning. Tillsammans kan vi bestämma vilket företag som är bäst!

Alla recensioner (0)

  • Inga recensioner än!

    Hitta företag som du har erfarenhet av och skriv recensioner! Dina recensioner bidrar till en transparent marknad och förbättrar företagens tillförlitlighet..

Andra personer tittade också på

Logo SimpleSite
SimpleSite
0 recensioner

Nuförtiden finns det väldigt många personer, både yngre och äldre som drömmer om att skapa något eget och f&a...

Logo One.com
One.com
0 recensioner

Många personer, både unga som gamla har i dag drömmen om att skapa sig ett alldeles eget företag. Alla vill inte arbeta som a...

Logo Jalbum
Jalbum
0 recensioner

Minnen av olika saker och händelser är något som väldigt många av oss vill spara. Vissa personer väljer att kö...

Logo Bluehost
Bluehost
0 recensioner

Nuförtiden sker allting online, det har nästan ingen skillnad alls vad det handlar om. I dag handlar man all mat, alla kläder och al...

Ivacy

I dag är det så att nästan allting i sköts via datorer och det krävs internet till allting för att det ska kunna skötas. Det är smidigt att det har blivit så och det har även lett till att människor kan göra saker mer självständigt hemifrån via en dator. Tekniken och internet blir hela tiden större för varje dag som går och redan är det så att vi kan jobba hemifrån via en dator, vi kan handla all mat och andra nödvändigheter via en dator och så vidare. Hemsidor, tjänster och liknande ser olika ut i alla länder, i vissa länder har man kanske inte tillgång till allt material som andra länder har och så vidare. Men nuförtiden finns det företag som erbjuder sina kunder möjligheten att ändra sin IP adress för att sedan kunna se på material på olika hemsidor från valfritt land. Ivacy är ett av dessa företag som erbjuder ändring av IP-adress. 

Hur mycket kommer jag att behöva betala för denna tjänst som Ivacy erbjuder? On det är så att jag känner mig missnöjd över något eller om jag vill lämna in en reklamation? Det är bara några av alla frågor man kan finna svaret på genom att läsa andra personer recensioner

Mer info om företaget Ivacy
Företag som grundades och lanserades under 2006 och erbjuder sina kunder en online tjänst som fungerar som en prenumeration där kunderna kan välja ”var” de ska befinna sig för att kunna ändra IP-adress i antingen sina mobiler eller datorer. Cirka 3 500 olika servrar erbjuder Ivacy och per prenumerant så kan det användas upp till 10 olika enheter. Ivacy är verksamma i länder runt om i hela världen och de har sina servrar i flera utav dessa länder. 

Vad erbjuder Ivacy sina kunder?
Tjänsten som Ivacy erbjuder fungerar som en prenumeration vilket betyder att kunden kan inne på hemsidan skapa ett konto och betala en fast kostnad. De olika prenumerationsalternativen som Ivacy erbjuder är antingen en månads plan, ett års plan eller 5 års plan. Beroende på vilken kunder väljer så varierar kostnaderna. Oberoende vilket alternativ kunderna väljer så för nya kunder gäller en 30 dagars pengareturrätt. Då kunderna skapar sitt konto kan de välja om de vill ha en specifik IP-adress eller om de vill Port Forward. 

Hur kan kunderna nå kundtjänsten hos Ivacy?
Är det så att kunderna har några frågor eller funderingar så kan hen komma i kontakt med kundtjänsten hos företaget genom att skicka e-post till företaget eller så kan hen chatta med dem live direkt inne på hemsidan, då ska kunden komma ihåg att lägga till sitt ordernummer om hen redan har någon. Skulle kunden vara i behovet av att lämna in en reklamation kan det göras genom att först kontakta kundtjänsten för att ärendet ska gå vidare. 

Har du någon erfarenhet av Ivacy? Om du har det kan du skriva en egen recension om företaget där du berättar vad du tyckte om kvaliteten på produkter, hur kundtjänsten hjälpte dig om du kontaktade dem samt hur det fungerade att göra en reklamation om du var tvungen att göra det. 


Hur man hittar sin egen IP-Adress.