OmdömesStalle

  Recensioner Ivacy

  I dag är det så att nästan allting i sköts via datorer och det krävs internet till allting för att det ska kunna skötas. Det är smidigt att det har blivit så och det har även lett till att människor kan göra saker mer självständigt hemifrån via en dator. Tekniken och internet blir hela tiden större för varje dag som går och redan är det så att vi kan jobba hemifrån via en dator, vi kan handla all mat och andra nödvändigheter via en dator och så vidare. Hemsidor, tjänster och liknande ser olika ut i alla länder, i vissa länder har man kanske inte tillgång till allt material som andra länder har och så vidare. Men nuförtiden finns det företag som erbjuder sina kunder möjligheten att ändra sin IP adress för att sedan kunna se på material på olika hemsidor från valfritt land. Ivacy är ett av dessa företag som erbjuder ändring av IP-adress.

  Hur mycket kommer jag att behöva betala för denna tjänst som Ivacy erbjuder? On det är så att jag känner mig missnöjd över något eller om jag vill lämna in en reklamation? Det är bara några av alla frågor man kan finna svaret på genom att läsa andra personer recensioner.

  Mer info om företaget Ivacy

  Företag som grundades och lanserades under 2006 och erbjuder sina kunder en online tjänst som fungerar som en prenumeration där kunderna kan välja ”var” de ska befinna sig för att kunna ändra IP-adress i antingen sina mobiler eller datorer. Cirka 3 500 olika servrar erbjuder Ivacy och per prenumerant så kan det användas upp till 10 olika enheter. Ivacy är verksamma i länder runt om i hela världen och de har sina servrar i flera utav dessa länder.

  Sabit AB städ tjänster

  Vad erbjuder Ivacy sina kunder?

  Tjänsten som Ivacy erbjuder fungerar som en prenumeration vilket betyder att kunden kan inne på hemsidan skapa ett konto och betala en fast kostnad. De olika prenumerationsalternativen som Ivacy erbjuder är antingen en månads plan, ett års plan eller 5 års plan. Beroende på vilken kunder väljer så varierar kostnaderna. Oberoende vilket alternativ kunderna väljer så för nya kunder gäller en 30 dagars pengareturrätt. Då kunderna skapar sitt konto kan de välja om de vill ha en specifik IP-adress eller om de vill Port Forward.

  Hur kan kunderna nå kundtjänsten hos Ivacy?

  Är det så att kunderna har några frågor eller funderingar så kan hen komma i kontakt med kundtjänsten hos företaget genom att skicka e-post till företaget eller så kan hen chatta med dem live direkt inne på hemsidan, då ska kunden komma ihåg att lägga till sitt ordernummer om hen redan har någon. Skulle kunden vara i behovet av att lämna in en reklamation kan det göras genom att först kontakta kundtjänsten för att ärendet ska gå vidare.

  Har du någon erfarenhet av Ivacy? Om du har det kan du skriva en egen recension om företaget där du berättar vad du tyckte om kvaliteten på produkter, hur kundtjänsten hjälpte dig om du kontaktade dem samt hur det fungerade att göra en reklamation om du var tvungen att göra det.


  Hur man hittar sin egen IP-Adress.

  Ivacy
  Omdömen, klagomål och kundupplevelser (0)

  10
  100% Skulle handla här igen!
  Beställning
  rating
  10
  Tjänst
  rating
  10
  Prissättning
  rating
  10
  Leverans
  rating
  10

  Alla recensioner

  Affiliate redovisning: Det här inlägget innehåller en anknuten länk, vilket innebär att när du klickar på Visa och sedan gör ett köp kan vi få en provision som hjälper till med att driva webbplatsen.

  Skriv din egen recension om Ivacy

  Din recension

  FAQ

  Är Ivacy ett pålitligt företag?

  Just nu finns det en kundrecension om Ivacy. I genomsnitt fick de ett stjärnbetyg på 10/10, med 100% av recenserare som indikerar att de skulle köpa från varumärket igen.

  Hurdana tjänster eller produkter erbjuder Ivacy?

  Ivacy är huvudsakligen aktivt i Tjänster kategorin, mer specifikt inom Programvara. Jag har läst alla recensioner, vad nu?

  Fick du ett positivt intryck från recensionerna?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Ivacy gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.