OmdömesStälle

  Recensioner IObit

  När man tänker på sitt hem eller kanske sin bil så vill man allt som oftast inte att det ska vara oredigt och fullt med onödiga saker. Man tänker ofta på detta ytor eftersom man kan se dem. Men tänk på alla ytor som inte kan ses som tex inne i datorn. Nu menas det inte att man skruvar upp sin fysiska dator och ser allt damm, utan alla gamla filer och skräp som samlats inne i datorn efter tex gamla program och nedladdningar. IObit erbjuder en tjänst som kan ta bort gamla och onödiga program från datorn, men de erbjuder även antivirusprogram.

  Kostar det något att ladda ner tjänsten som kan rensa min dator? Finns det något som kan vara bra att veta innan jag gör detta, och kan tjänsten litas på? Läs andra personers recensioner inne hos oss på OmdömesStälle.

  Mer om IObit

  Under 2004 grundades företaget och sedan dess har deras tjänst laddats ned cirka 500 miljoner gånger. Tjänsten som företaget har tagit fram kan användas på 40 olika språk och de finns tillgängliga i 220 länder och regioner runt om i världen. Ett nyhetsbrev är även något som IObit har tagit fram och personer som väljer att prenumerera på det kan ta emot info om rabatter och kampanjer via e-posten.

  Det är möjligt som privatperson eller influencer att samarbeta med företaget IObit och på det sättet tjäna pengar då man inför nya kunder till tjänsten och företaget. För att starta denna typen av samarbete så ska personen i fråga fylla i ett formulär som finns inne på hemsidan.

  Det som IObit erbjuder

  Inne på hemsidan är det möjligt att se vilka olika typer av antivirusprogram de erbjuder, men även andra olika tjänster som de erbjuder som tex programmet som tar bort onödiga filer och annat skräp mm. De olika tjänsterna och programmen som kan laddas ned har olika prisern men tex tjänsten som kan rensa datorn går antingen att ladda ner gratis men det finns även en “pro” version som sedan har lite fler funktioner att ta del av.

  Om det är så att en kund bestämmer sig för en produkt och sedan betalar för den men känner sig missnöjd så har hen möjligheten att få pengarna tillbaka inom 60 dagar. För att få pengarna tillbaka ska hen fylla i ett formulär som finns på hemsidan med information som tex: licenskod samt produktpaket och produkt. Ofta ställda frågor finns besvarade inne på hemsidan och en kundtjänst finns som kan nås via mejl.

  Åsikter om IObit

  Har du provat tjänsten som kan göra din dator snabbare, eller kanske någon av de andra tjänsterna som erbjuds? Om du har någon typ av erfarenhet av IObit, antingen positiv eller negativ så skulle vi bli väldigt glada om du skrev en egen recension och berättade för oss vad du tycker om företaget. Berätta om du skulle tipsa om dem eller inte och berätta även varför du resonerar som du gör.


  7 steg som kan göra din dator snabbare.

  IObit
  Omdömen, klagomål och kundupplevelser (0)

  10
  100% Skulle handla här igen!
  Beställning
  rating
  10
  Tjänst
  rating
  10
  Prissättning
  rating
  10
  Leverans
  rating
  10

  Alla recensioner

  Affiliate redovisning: Det här inlägget innehåller en anknuten länk, vilket innebär att när du klickar på Visa och därefter gör ett köp kan vi få en provision som hjälper till att driva webbplatsen.

  Skriv din egen recension om IObit

  Din recension

  FAQ

  Är IObit ett pålitligt företag?

  Just nu finns det en kundrecension om IObit. I genomsnitt fick de ett stjärnbetyg på 10/10, med 100% av recenserare som indikerar att de skulle köpa från varumärket igen.

  Hurdana tjänster eller produkter erbjuder IObit?

  IObit är huvudsakligen aktivt i Tjänsterkategorin, mer specifikt inom Programvara. Jag har läst alla recensioner, vad nu?

  Fick du ett positivt intryck från recensionerna?

  Om du fick ett positivt intryck av recensionerna kan du fortsätta till IObits webbplats för att göra din beställning. Om inte, klicka här för att fortsätta söka efter företag.