Intego

Alla recensioner

Intego

100% Skulle handla här igen

Omdömen, klagomål och kundupplevelser Skriv en recension

Läs erfarenheter och recensioner från företag i Sverige. Ta reda på vilken den bästa nätbutiken är innan du gör din beställning. Tillsammans kan vi bestämma vilket företag som är bäst!

Alla recensioner (0)

  • Inga recensioner än!

    Hitta företag som du har erfarenhet av och skriv recensioner! Dina recensioner bidrar till en transparent marknad och förbättrar företagens tillförlitlighet..

Andra personer tittade också på

Logo SimpleSite

SimpleSite

0 recensioner

Nuförtiden finns det väldigt många personer, både yngre och äldre som drömmer om att skapa något eget och f&a...

Logo One.com

One.com

0 recensioner

Många personer, både unga som gamla har i dag drömmen om att skapa sig ett alldeles eget företag. Alla vill inte arbeta som a...

Logo Bluehost

Bluehost

0 recensioner

Nuförtiden sker allting online, det har nästan ingen skillnad alls vad det handlar om. I dag handlar man all mat, alla kläder och al...

Logo ESET

ESET

0 recensioner

Allting blir hela tiden mer och mer digitalt och nästan allting kan i dagsläget skötas online via antingen en dator eller en telefon...

Intego

Om du är på resande fot och befinner dig i en helt ny stad då skulle du knappast gå in i mörka och skumma gränder. Kanske om du gick in där så skulle det inte hända något, men chansen finns även att det skulle hända något läskigt. Lika är det när man pratar om online situationer. Man kanske inte tänker på det utan man tror att man går in på en helt vanlig hemsida för att köpa kläder men det kan vara något skumt på sajten som sedan smittar av sig på hela datorn och kan förstöra hur mycket som helst. Även fast det kanske är så, så behöver man inte sitta och vara rädd för varje sajt man besöker, men det finns hjälp att få som till exempel olika program som kan skydda mot virus och andra läskigheter. Intego erbjuder detta. 

Jag vet om att det finns olika tjänster och program som fungerar på liknande sätt, varför ska jag vända mig till just Intego? Fungerar tjänsten som en prenumeration där jag betalar en gång i månaden, och kommer jag då kunna säga upp mitt konto när som helst? Finn svaren i recensioner

Mer om Intego
Intego är ett företag och en tjänst som har erbjudit sin hjälp på marknaden ända sedan 1997. Sedan starten har företaget hjälpt till att skydda personer som använder Apple enheter men unde de senaste åren hade de även börjat erbjuda säkerhetsåtgärder för personer som använder Windows. Sedan starten har företaget kommit upp i ett kundantal på 34 miljoner personer samt att det allt som allt är 28 miljoner enheter som är skyddade av Intego. Tjänsten kan användas både hemma hos privatpersoner av hela familjer men den kan även användas för hela företag eller organisationer där många enheter är kopplade.

Tjänsten Intego
Helt nya kunder har chansen att prova på att tjänsten helt kostnadsfritt under en kort tidsperiod. Efter att den tiden gått ut kan kunden välja om hen skulle vilja fortsätta betala för tjänsten eller om hen vill radera sitt konto. Om en prenumeration ska påbörjas finns det några olika alternativ att välja mellan beroende på hur många enheter som ska kopplas till antivirusprogrammet. Förutom antivirusprogrammet går det även att lägga till andra tjänster som till exempel föräldrar kontroll eller ett rensnings program som tar bort onödiga filer. Om en kund skulle vilja ställa några frågor innan hen påbörjar sin prenumeration är det fullt möjligt antingen via e-post eller på telefon, kundtjänsten är öppen under vanliga arbetstider och kontoret för Europa ligger i Frankrike.

Har du något att säga om Intego
Vi här på OmdömesStälle skulle bli väldigt glada om det är så att du har erfarenhet av detta företaget och känner att du skulle vilja dela med dig av dina tankar och åsikter. Du kan som sagt skriva en kostnadsfri recension som du lämnade här inne hos oss och sedan kommer vem som helst att ha möjligheten att läsa din recension.


Är du säker online?