OmdömesStälle

  Recensioner iMyFone

  Online har man möjligheten att med pengar få hjälp med allting som man kan tänka sig. Man kan tex online beställa flytthjälp om man ska flytta, man kan beställa hemhjälp om man känner att vardagen inte kanske går ihop samt att det finns onlinetjänster som kan hjälpa till då det krånglar med tekniken. Mycket av dagens prylar är även ganska små, och det som händer med småprylar är att de lätt försvinner som tex mobilen eller någon annan pryl. Och det kan till och med hända att inte hela mobilen försvinner, utan att allt innehåll på den plötsligt försvinner. Med det finns företag som kan hjälpa till i dessa situationer, iMyFone är ett av dessa företag.

  Kommer jag med säkerhet kunna få tillbaka mina filer som jag i misstag raderade? Jag tappade mn mobil under semestern, hur ska jag kunna ta mig in i mitt moln och spara ner allting som jag hade på mobilen? Det kan vara svårt att få alla frågor besvarade men genom att läsa andra personers erfarenehter av olika företag kan man komma lång på väg.

  Mer information om iMyFone

  Företaget grundades och lanserades under 2015 och under det året hade de 500 000 aktiva användare registrerade på sin hemsida. Under 2017 ökade användarantalet till 2 miljoner och senare under 2019 hade företaget kommit upp till 4,5 miljoner användare. Företagets app har blivit nedladdad cirka 58 miljoner gånger och deras användare är från 190 olika länder världen över.

  Det som iMyFone erbjuder sina kunder

  iMyFone erbjuder olika tjänster till mobilen, både för personer som har operativsystemet iOS samt de som använder mobiler med Android. De olika tjänster de erbjuder är tex möjligheter att återställa innehåll som kanske blivit raderat eller förstört, samt att de även har en GPS funktion där man kan se var sin mobil är om man skulle tappa den eller om den skulle bli stulen. De olika tjänsterna kostar olika mycket, och vissa av dem har man som ny kund möjligheten att prova på gratis under en tidsperiod. Skulle det vara så att någon som köpt en tjänst via iMyPhone inte alls känner sig nöjd, så kan hen få pengarna tillbaka inom 30 dagar.

  iMyFone har även ett nyhetsbrev som de erbjuder sina kunder där de kan prenumerera för att sedan få information om kampanjer och erbjudanden direkt till inkorgen på e-posten.

  Hur kunderna kan kontakta kundtjänsten hos iMyFone

  Kundtjänsten hos företaget kan möjligtvis nås på ett sätt vilket är via e-post. Kundtjänsten är möjlig att kontakta oberoende om man har varit kund hos företaget vid ett tidigare tillfälle eller inte. Skulle en kund av någon anledning vara missnöjd över så kan hen ta sitt ärende och kontakta kundtjänsten för att se om problemet blir löst.

  Har du personligen någon typ av erfarenhet av företaget iMyFone? Om du har det kan du skriva en egen recension om företaget där du berättar vad du tyckte om kvaliteten på tjänsten som de erbjuder, om du tror att du kommer vända dig till dem igen och annat som du kanske tänkte på.


  Olika tips man kan använda i mobilen.

  iMyFone
  Omdömen, klagomål och kundupplevelser (0)

  10
  100% Skulle handla här igen!
  Beställning
  rating
  10
  Tjänst
  rating
  10
  Prissättning
  rating
  10
  Leverans
  rating
  10

  Alla recensioner

  Affiliate redovisning: Det här inlägget innehåller en anknuten länk, vilket innebär att när du klickar på Visa och därefter gör ett köp kan vi få en provision som hjälper till att driva webbplatsen.

  Skriv din egen recension om iMyFone

  Din recension

  FAQ

  Är iMyFone ett pålitligt företag?

  Just nu finns det en kundrecension om iMyFone. I genomsnitt fick de ett stjärnbetyg på 10/10, med 100% av recenserare som indikerar att de skulle köpa från varumärket igen.

  Hurdana tjänster eller produkter erbjuder iMyFone?

  iMyFone är huvudsakligen aktivt i Tjänsterkategorin, mer specifikt inom Övriga Tjänster. Jag har läst alla recensioner, vad nu?

  Fick du ett positivt intryck från recensionerna?

  Om du fick ett positivt intryck av recensionerna kan du fortsätta till iMyFones webbplats för att göra din beställning. Om inte, klicka här för att fortsätta söka efter företag.