iMyFone

Alla recensioner

iMyFone

100% Skulle handla här igen

Omdömen, klagomål och kundupplevelser Skriv en recension

Läs erfarenheter och recensioner från företag i Sverige. Ta reda på vilken den bästa nätbutiken är innan du gör din beställning. Tillsammans kan vi bestämma vilket företag som är bäst!

Alla recensioner (0)

  • Inga recensioner än!

    Hitta företag som du har erfarenhet av och skriv recensioner! Dina recensioner bidrar till en transparent marknad och förbättrar företagens tillförlitlighet..

Andra personer tittade också på

Logo Dokteronline.com

Dokteronline.com

1 recensioner

Ibland känner man sig orolig över hur man mår. Om man misstänker att man borde uppsöka en läkare på grund av n...

Logo Allabolag

Allabolag

2 recensioner

Äger man möjligtvis ett bolag och ska anställa någon ny eller om ska göra någon typ av samarbete med någon pr...

Logo Hemsida24

Hemsida24

2 recensioner

Väldigt många personer har i dagsläget drömmen om att skapa sig en egen hemsida eller en nätbutik. Vissa vill komma ut i ...

Logo SF Anytime

SF Anytime

1 recensioner

Att kolla på film är något som de allra flesta tycker om att göra. Oberoende om man vill ha myskväll med hela familjen o...

iMyFone

Online har man möjligheten att med pengar få hjälp med allting som man kan tänka sig. Man kan tex online beställa flytthjälp om man ska flytta, man kan beställa hemhjälp om man känner att vardagen inte kanske går ihop samt att det finns onlinetjänster som kan hjälpa till då det krånglar med tekniken. Mycket av dagens prylar är även ganska små, och det som händer med småprylar är att de lätt försvinner som tex mobilen eller någon annan pryl. Och det kan till och med hända att inte hela mobilen försvinner, utan att allt innehåll på den plötsligt försvinner. Med det finns företag som kan hjälpa till i dessa situationer, iMyFone är ett av dessa företag. 

Kommer jag med säkerhet kunna få tillbaka mina filer som jag i misstag raderade? Jag tappade mn mobil under semestern, hur ska jag kunna ta mig in i mitt moln och spara ner allting som jag hade på mobilen? Det kan vara svårt att få alla frågor besvarade men genom att läsa andra personers erfarenehter av olika företag kan man komma lång på väg. 

Mer information om iMyFone
Företaget grundades och lanserades under 2015 och under det året hade de 500 000 aktiva användare registrerade på sin hemsida. Under 2017 ökade användarantalet till 2 miljoner och senare under 2019 hade företaget kommit upp till 4,5 miljoner användare. Företagets app har blivit nedladdad cirka 58 miljoner gånger och deras användare är från 190 olika länder världen över. 

Det som iMyFone erbjuder sina kunder
iMyFone erbjuder olika tjänster till mobilen, både för personer som har operativsystemet iOS samt de som använder mobiler med Android. De olika tjänster de erbjuder är tex möjligheter att återställa innehåll som kanske blivit raderat eller förstört, samt att de även har en GPS funktion där man kan se var sin mobil är om man skulle tappa den eller om den skulle bli stulen. De olika tjänsterna kostar olika mycket, och vissa av dem har man som ny kund möjligheten att prova på gratis under en tidsperiod. Skulle det vara så att någon som köpt en tjänst via iMyPhone inte alls känner sig nöjd, så kan hen få pengarna tillbaka inom 30 dagar. 

iMyFone har även ett nyhetsbrev som de erbjuder sina kunder där de kan prenumerera för att sedan få information om kampanjer och erbjudanden direkt till inkorgen på e-posten. 

Hur kunderna kan kontakta kundtjänsten hos iMyFone
Kundtjänsten hos företaget kan möjligtvis nås på ett sätt vilket är via e-post. Kundtjänsten är möjlig att kontakta oberoende om man har varit kund hos företaget vid ett tidigare tillfälle eller inte. Skulle en kund av någon anledning vara missnöjd över så kan hen ta sitt ärende och kontakta kundtjänsten för att se om problemet blir löst. 

Har du personligen någon typ av erfarenhet av företaget iMyFone? Om du har det kan du skriva en egen recension om företaget där du berättar vad du tyckte om kvaliteten på tjänsten som de erbjuder, om du tror att du kommer vända dig till dem igen och annat som du kanske tänkte på. 


Olika tips man kan använda i mobilen.