OmdömesStalle

  Recensioner I-Say

  För att klara sig behöver vi alla något typ av jobb eller något annan form av inkomst, eftersom pengar behövs och det kommer alltid att behövas. Allt som man kan tänka sig kan kosta ganska så mycket pengar samt att det känns som en trygghet att ha ett sparkonto med lite extra pengar ifall någon typ av olycka eller händelse skulle ske. Många har ett jobb som de antingen tycker om eller inte tycker om. Men det finns även många personer som av olika orsaker inte kan jobba eller som har svårt att hitta något som de verkligen är intresserade av. Men i dessa fall så finns det olika typer av hemsidor där man som privatperson kan fylla i olika enkäter för att antingen få presentkort eller pengar som belöning. Ett av dessa företag är I – Say.

  Kommer jag att få mina pengar om jag väljer att använda mig av tjänster som I – Say erbjuder? Hur ska jag göra om jag känner mig missnöjd över något eller om man är i behovet av att kontakta kundtjänsten hos företaget? Det är olika frågor so man kan finna svaret på genom att läsa andra personers recensioner.

  Mer om I – Say

  Hemsidan I – Say är en el av företaget och tjänsten Ipsos som i sin tur grundades och lanserades under 1975. Ipsos är ett företag som är verksamma på marknaden som ett företag som har hand om olika typer av enkäter online i länder runt om i hela världen. I mer än 80 länder är företaget verksamma och i dag har de cirka 15 000 personer anställda. Varje år har Ipsos hand om cirka 70 miljoner intervjuer som sedan i sin tur är för 5 000 olika klienter.

  Enklare liv med våra e-tjänster

  Vad erbjuder I – Say sina kunder?

  Företagets hemsida fungerar som en tjänst där privatpersoner kan gå in och sedan kostnadsfritt skapa sig ett konto. Efter det får de personerna tillgång till olika typer av enkäter som de sedan kan fylla i hemma vid datorn som de sedan kommer att tjäna poäng på. De olika enkäterna som finns inne på hemsidan är värda olika många poäng och personen som ska göra dem kommer att på förhand kunna se hur många poäng de är värda. Efter det kan personen välja vilken typ av belöning hen vill ha utgående från sitt egna poängantal.

  Hur kan kundtjänsten hos I – Say nås?

  Har kunderna några frågor eller funderingar så kan hen komma i kontakt med kundtjänsten hos företaget genom att skicka e-post. Skulle kunden vara i behovet av att lämna in en reklamation kan det göras genom att först kontakta kundtjänsten för att ärendet ska gå vidare. Inne på företagets hemsida kan kunderna ta del av en ”FAQ” där svaren till de oftast ställda frågorna finns.

  Har du använt dig av tjänster som I – Say erbjuder sina kunder? Om du har gjort det kan du gärna ta och berätta om hur poängsystemet fungerade, om man får sina pengar utgående från poäng och även om du har något annat att tillägga om dem.


  Tips på hur man spara pengar.

  I-Say
  Omdömen, klagomål och kundupplevelser (0)

  10
  100% Skulle handla här igen!
  Beställning
  rating
  10
  Tjänst
  rating
  10
  Prissättning
  rating
  10
  Leverans
  rating
  10

  Alla recensioner

  Affiliate redovisning: Det här inlägget innehåller en anknuten länk, vilket innebär att när du klickar på Visa och sedan gör ett köp kan vi få en provision som hjälper till med att driva webbplatsen.

  Skriv din egen recension om I-Say

  Din recension

  FAQ

  Är I-Say ett pålitligt företag?

  Just nu finns det en kundrecension om I-Say. I genomsnitt fick de ett stjärnbetyg på 10/10, med 100% av recenserare som indikerar att de skulle köpa från varumärket igen.

  Hurdana tjänster eller produkter erbjuder I-Say?

  I-Say är huvudsakligen aktivt i Tjänster kategorin, mer specifikt inom Övriga Tjänster. Jag har läst alla recensioner, vad nu?

  Fick du ett positivt intryck från recensionerna?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van I-Say gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.