Hygglo

Alla recensioner

Hygglo

100% Skulle handla här igen

Omdömen, klagomål och kundupplevelser Skriv en recension

Läs erfarenheter och recensioner från företag i Sverige. Ta reda på vilken den bästa nätbutiken är innan du gör din beställning. Tillsammans kan vi bestämma vilket företag som är bäst!

Alla recensioner (0)

  • Inga recensioner än!

    Hitta företag som du har erfarenhet av och skriv recensioner! Dina recensioner bidrar till en transparent marknad och förbättrar företagens tillförlitlighet..

Andra personer tittade också på

Logo Buildor
Buildor
13 recensioner

Många av oss väljer att någon gång under sitt liv byggs sig ett alldeles eget hus. Och om man inte bygger ett eget hus ä...

Logo Verisure
Verisure
3 recensioner

En säker vardag – recension om VerisureOm Verisure Företaget bildades år 1988, i januari 2014 delades bolaget upp i två...

Logo Dagens Industri
Dagens Industri
1 recensioner

Idag är det enklare än någonsin att hänga med nyheterna. Det ända man behöver göra för att se det senaste ...

Logo Hemsida24
Hemsida24
2 recensioner

Väldigt många personer har i dagsläget drömmen om att skapa sig en egen hemsida eller en nätbutik. Vissa vill komma ut i ...

Hygglo

Om man är ung, eller annars bara ska flytta till en ny bostad så är chansen ganska liten att man faktiskt kommer att ta ett lån och köpa ett helt eget hus eller en tomt. Chansen är mycket större att man väljer att hyra ett hus eller en bostad av någon anna som äger den. Att hyra en bostad är ganska smidigt och man behöver nästan endast komma ihåg att betala hyran i tid och så har man möjligheten att bo där. Men att hitta en bostad att hyra är inte alltid det enklaste, men därför just finns det hemsidor som samlar info om bostäder som för tillfället finns lediga att hyra, och Hygglo är en av dessa sajter som inte bara hyr ut bostäder utan även prylar

Tar Hygglo något för att faktiskt förmedla dessa bostäder och prylar, eller kan jag helt kostnadsfritt använda mig av deras tjänst? Finns det lediga bostäder runt om i hela Sverige, eller är företaget endast verksamma i några kommuner eller städer? Läs här på OmdömesStälle vad andra personer har för erfarenheter av företag som Hygglo. 

Mer om Hygglo
Hygglo är en tjänst som har funnits på den svenska marknaden sedan 2016 och är idag den största tjänsten inom Norden som erbjuder tjänsten där privatpersoner kan hyra ut olika grejer mellan varandra. På företaget arbetar det idag 8 personer. Eftersom företaget driver sin verksamhet i flera länder i Norden så finns det även olika sajter tex i Norge och Finland. 

Hygglo finns även som en nedladdningsbar app där saker och prylar kan läggas till uthyrningen, men även hyras. 

Vad erbjuder Hygglo?
Sport och fritid, fordon, övrigt, hem och trädgård är några av de olika kategorierna som finns tillgängliga inne på Hygglo. Om en kund ska hyra något ska hen börja med att söka upp prylen som önskas att hyra och sedan kolla på kalendern om den är ledig då. Efter det har kunden möjligheten att skicka en förfrågan till personen som hyr ut prylen och efter det kommer kunden och uthyraren överens om dag och tid då prylen ska överlämnas och hyras ut. 

Om en person är intresserad att hyra ut via Hygglo så hen lägga ut en eller flera annonser på det som önskas att hyras ut. När en kund önskar att hyra någon får sedan uthyraren en förfrågan som hen kan godkänna eller neka. För varje uthyrning som faktiskt går igenom tsar Hygglo 20% i provision från uthyraren. Dock 50% om det handlar om drönare eller tillbehör till drönare. Hygglo har en kundtjänst som kan nås via e-post eller chatt. 

Tankar om Hygglo
Har du vid något tillfälle varit att hyra något via någon på Hygglo, eller har du kanske erfarenhet av att själva vara personen som hyr ut prylar? Oberoende om du har någon typ av erfarenhet av företaget så skulle vi här på OmdömesStälle bli väldigt glada om vi fick höra just dina tankar och åsikter. Berätta ärligt vad du tyckte om dem, hos oss är det gratis att dela med sig. 


Tips på vad man kan hyra via Hygglo.