Hostinger

Alla recensioner

Hostinger

100% Skulle handla här igen

Omdömen, klagomål och kundupplevelser Skriv en recension

Läs erfarenheter och recensioner från företag i Sverige. Ta reda på vilken den bästa nätbutiken är innan du gör din beställning. Tillsammans kan vi bestämma vilket företag som är bäst!

Alla recensioner (0)

  • Inga recensioner än!

    Hitta företag som du har erfarenhet av och skriv recensioner! Dina recensioner bidrar till en transparent marknad och förbättrar företagens tillförlitlighet..

Andra personer tittade också på

Logo Werlabs

Werlabs

1 recensioner

Hur många personer vet egentligen hur kroppen mår? Visst känner man om man har tandvärk eller ont i nacken efter en fotbollsm...

Logo Dokteronline.com

Dokteronline.com

1 recensioner

Ibland känner man sig orolig över hur man mår. Om man misstänker att man borde uppsöka en läkare på grund av n...

Logo McAfee

McAfee

2 recensioner

Världen är progressiv när det gäller teknik som släpps. För att hänga med så måste man konstant h&ar...

Logo Hemsida24

Hemsida24

2 recensioner

Väldigt många personer har i dagsläget drömmen om att skapa sig en egen hemsida eller en nätbutik. Vissa vill komma ut i ...

Hostinger

Att ha ett eget förtag eller butik drömmer många om. Man vill känna att man själv kan bestämma sina arbetstider, man vill skapa produkter som man sedan kan sälja vidare eller så har man någon typ av idé till företag som man vill lansera och grunda själv. När det kommer till att skapa just hemsidor oberoende om det är formatet av en blogg eller en nätbutik så tror många att det är väldigt svårt och att de först måste lägga flera år på att lära sig programmering innan de kan skapa egna hemsidor. Men så är det inte i dag längre, i dag finns det tjänster som kan skapa hemsidor åt en utgående från det man är ute efter. Dessa tjänster erbjuder även ofta olika typer av webbhotell och olika domäner som man kan använda sig av. Hostinger är ett av dessa företag och de är verksamma i bland annat Sverige. 

Hur fungerar tjänsten som Hostinger erbjuder, och vad ska man tänka på när det gäller domännamn eller webbhotell? Hur ska jag göra om jag känner mig missnöjd över något eller om man är i behovet av att kontakta kundtjänsten hos företaget? Det är olika frågor so man kan finna svaret på genom att läsa andra personers recensioner

Om själva företaget Hostinger
Hostinger är ett företag som har varit verksamma på online-marknaden sedan 2004 och de erbjuder sina kunder möjligheten att skapa hemsidor online. sedan företagets start har de haft cirka 29 miljoner kronor och de har användare i 178 olika länder i världen. Varje dag registrerar sig cirka 15 tusen människor via Hostinger. 

Vad är det som Hostinger erbjuder?
Företagets hemsida kan användas på flera olika språk vilken även leder till att de olika valutorna varierar beroende på vilket land som sidan används i. När det kommer till tex webbhotell så fungerar tjänsten som en prenumeration där priserna varierar mellan 9 – 39 kr i månaden. Oberoende vad kunderna väljer att köpa för tjänster hos Hostinger så kan kunderna välja mellan att betala med kortbetalning, direktbetalning via internetbanken eller vi Paypal. De priserna som är synliga inne på hemsidan kan kunderna välja om de vill se inklusive eller exklusive moms beroende på om kunder gör inköp som antingen privatpersoner eller företag. 

Så kan Hostinger kontaktas
Har kunderna några frågor eller funderingar så kan hen komma i kontakt med kundtjänsten hos företaget genom att skicka e-post eller genom att chatta med dem live inne på hemsidan, då ska kunden komma ihåg att lägga till sitt ordernummer om hen redan har någon. Skulle kunden vara i behovet av att lämna in en reklamation kan det göras genom att först kontakta kundtjänsten för att ärendet ska gå vidare. 

Har du använt dig av tjänsten som Hostinger erbjuder? Om du har det ska du inte glömma att i en recension berätta vad du tyckte om deras tjänst, kundtjänsten, priserna de erbjuder och annat du kanske vill lägga till. Kom ihåg att vara ärlig i din recension eftersom det kan hjälpa företaget och framtida kunder. 


Hur man kan starta eget företag.