Hola!

Alla recensioner

Hola!

100% Skulle handla här igen

Omdömen, klagomål och kundupplevelser Skriv en recension

Läs erfarenheter och recensioner från företag i Sverige. Ta reda på vilken den bästa nätbutiken är innan du gör din beställning. Tillsammans kan vi bestämma vilket företag som är bäst!

Alla recensioner (0)

  • Inga recensioner än!

    Hitta företag som du har erfarenhet av och skriv recensioner! Dina recensioner bidrar till en transparent marknad och förbättrar företagens tillförlitlighet..

Andra personer tittade också på

Logo Werlabs
Werlabs
0 recensioner

Hur många personer vet egentligen hur kroppen mår? Visst känner man om man har tandvärk eller ont i nacken efter en fotbollsm...

Logo Dokteronline.com
Dokteronline.com
0 recensioner

Ibland känner man sig orolig över hur man mår. Om man misstänker att man borde uppsöka en läkare på grund av n...

Logo Dagens Industri
Dagens Industri
1 recensioner

Idag är det enklare än någonsin att hänga med nyheterna. Det ända man behöver göra för att se det senaste ...

Logo Hemsida24
Hemsida24
2 recensioner

Väldigt många personer har i dagsläget drömmen om att skapa sig en egen hemsida eller en nätbutik. Vissa vill komma ut i ...

Hola!

Oberoende om det handlar om att man ska spendera tid utanför sitt hem eller innan för sitt hem så vill man ju verkligen kunna känna sig säker. Man vill kunna göra precis vad man vill utan att man ska känna att det är folk som ser på en samt att man vill inte behöva kolla bakom sig hela tiden. När det kommer till säkrhet online så är det verkligen bra om man alltid väljer att skapa svåra lösenord men man kan även komma ihåg att inte spendera tid på skumma hemsidor. Med dagens teknik kan det kanske vara lite svårt att känna sig säker online, men då kan man skaffa VPN. Hola! erbjuder VPN servrar i olika delar av världen. 

Är tjänsten värd sitt pris som Hola! erbjuder? Hur ska jag ta mig till om jag vill lämna in en reklamation eller känner mig missnöjd över något från företaget? Varför är denna typ a VPN tjänst bättre än alla de andra där ute? Hur fungerar egentligen tjänsten som företaget säljer? Det är bara några av alla frågor man kan finna svaret på genom att läsa recensioner som andra personer har skrivit.

Mer information om Hola!
Företaget är grundat av två personer och de grundades och lanserade Hola! under 2006. Idag arbetar det ett flertal personer på företaget och VPN tjänsten har 227 miljoner användare. Tjänsten kan användas via en app i datorn, men samma app kan även laddas ner i plattan eller mobilen. 

Det som Hola! erbjuder sina kunder
Själva tjänsten som Hola! erbjuder sina kunder fungerar som en prenumeration och kunderna kan använda mellan två olika prenumerationsalternativ. Antingen kan kunderna betala en fast kostnad månatligen eller annars årligen. Kunderna kan själva välja på vilket språk de vill använda företagets hemsida. Hola! har dessa olika VPN servrar i 190 olika länder världen över, vilket innebär att användarna som väljer att betala för tjänsten kan valfritt välja vilken server hen vill koppla sig till och därefter kommer IP-adressen att ändras. Hola! erbjuder även sina kunder ett valfritt VPN alternativ som då är med mer begränsat innehåll än om kunderna skulle välja att betala för det. Då kunderna väljer att betala för Hola! så kan de samtidigt koppla 10 olika enheter till ett och samma konto. 

Hur kunderna kan kontakta kundtjänsten hos Hola!
Har kunderna några frågor eller funderingar så kan hen komma i kontakt med kundtjänsten hos företaget genom att skicka e-post, då ska kunden komma ihåg att lägga till order nummern om hen redan har någon för att underlätta för kundtjänsten när det kommer till att sköta själva ärendet. Om någon skulle vara i behovet av att lämna in en reklamation på tjänsten kan det göras genom att först kontakta kundtjänsten för att ärendet ska gå vidare.
 
Har du någon gång använt dig av tjänsten som Hola! erbjuder? Om du har det kan du skriva en egen recension om företaget där du berättar vad du tyckte om just den VPN tjänsten som de erbjuder och du kan även berätta vad du tyckte om just denna VPN jämfört med alla andra. 


Vad är VPN?