HittaMäklare

Alla recensioner

HittaMäklare

100% Skulle handla här igen

Omdömen, klagomål och kundupplevelser Skriv en recension

Läs erfarenheter och recensioner från företag i Sverige. Ta reda på vilken den bästa nätbutiken är innan du gör din beställning. Tillsammans kan vi bestämma vilket företag som är bäst!

Alla recensioner (0)

  • Inga recensioner än!

    Hitta företag som du har erfarenhet av och skriv recensioner! Dina recensioner bidrar till en transparent marknad och förbättrar företagens tillförlitlighet..

Andra personer tittade också på

Logo Värmepumpshopen
Värmepumpshopen
0 recensioner

Värme är en sak som behövs i hus, men även kylning. Om man har problem med både hetta och kyla i huset så kan det v...

Logo Rover
Rover
0 recensioner

Om man har eller har haft en hund så vet man att kärleken för den är helt obeskrivlig, huden är ju liksom en familjemedle...

Logo Dorunner
Dorunner
0 recensioner

Nuförtiden kan man verkligen hitta allt som man är ute efter online, de har ingen skillnad om det handlar om mat för en hel vecka, e...

Logo Svenska Alarm
Svenska Alarm
0 recensioner

Att känna sig trygg och säker i sitt eget hem är något som alla verkligen vill, det är även något som alla i v...

HittaMäklare

Nuförtiden kan man verkligen hitta allt som man är ute efter online, de har ingen skillnad om det handlar om mat för en hel vecka, en helt ny garderob med en massa nya plagg för att säsongen har ändrat, eller nya vitvaror eftersom man kanske ska flytta. Men det handlar inte alltid heller om saker och produkter, och därför kan man i dagsläget även köpa tjänster online. Man kan skaffa städhjälp online, hantverkare om man behöver det, samt alla elinstallationer och renoveringar som man kan tänka sig kan man få hjälp med tack vare dagens internet. Vill man boka en tjänst online så kan man ringa runt i staden man bor och se vem som kommer att kunna hjälpa dig, men det finns även företag och hemsidor som fungerar som en sökmotor för tjänster. HittaMäklare är en onlinetjänst som erbjuder sina användare möjligheten att online hitta en mäklare. 

Genom att läsa andra personers recensioner om företag som tex HittaMäklare kan man få svaret på många knepiga frågor som man kanske undrat över en längre tid. man kan få svar på många olika frågor som har med olika saker och göra som till exempel reklamationer, kundtjänsten, kvaliteten på produkterna och så vidare. 

Mer information om HittaMäklare 
HittaMäklare är ett företag och en onlinetjänst som grundades och lanserades under 2006 och de samlar sedan in information om bostadsmarknaden. Booli.se är ett företag och en egen hemsida i sig som HittaMäklare är en del av. 

Vad erbjuder HittaMäklare sina kunder?
Inne på företagets hemsida kan personen som är intresserad av att sälja sin bostad börja med att fylla i ett formulär. I det formuläret ska personen fylla i både uppgifter som sig själv och även om bostaden som hen vill sälja. Efter att kunden har skickat in sitt formulär så matchar HittaMäklare ihop kunden med 3 olika mäklare som är verksamma i kundens område. Efter det kan kunden välja vilken av de tre mäklare hen vill anlita och efter det börja med försäljningen av sin bostad. För personen som vill sälja sin bostad är tjänsten som HittaMäklare helt kostnadsfri att använda och personen behöver inte binda sig till något. Även personer som själva är mäklare kan kontakta företaget HittaMäklare för att sälja in sin tjänst och kanske få något uppdrag via HittaMäklare. 

Hur kan kunderna kontakta HittaMäklare?
Har kunderna några frågor eller funderingar så kan hen komma i kontakt med kundtjänsten hos företaget genom att skicka e-post eller ringa till företaget, men innan hen kontaktar företaget så finns de oftast ställda frågorna redan besvarade inne på företagets hemsida. Skulle kunden vara i behovet av att lämna in en reklamation kan det göras genom att först kontakta kundtjänsten för att ärendet ska gå vidare. 

Har du använt dig av tjänsten som HittaMäklare erbjuder sina kunder? Om du har gjort det ska du inte glömma att skriva en egen recension där du berättar vad du tyckte om själva tjänsten de erbjuder, om du fick hjälp med att sälja din bostad eller annan info du vill dela med dig av. 


Vad man ska tänka på då man ska köpa bostad.