HIDEMYASS

Alla recensioner

HIDEMYASS

100% Skulle handla här igen

Omdömen, klagomål och kundupplevelser Skriv en recension

Affiliate redovisning: Det här inlägget innehåller en anknuten länk, vilket innebär att när du klickar på Visa och därefter gör ett köp kan vi få en provision som hjälper till att driva webbplatsen.

Alla recensioner (0)

  • Inga recensioner än!

    Hitta företag som du har erfarenhet av och skriv recensioner! Dina recensioner bidrar till en transparent marknad och förbättrar företagens tillförlitlighet..

Andra personer tittade också på

Logo Werlabs
Werlabs
0 recensioner

Hur många personer vet egentligen hur kroppen mår? Visst känner man om man har tandvärk eller ont i nacken efter en fotbollsm...

Logo Dokteronline.com
Dokteronline.com
0 recensioner

Ibland känner man sig orolig över hur man mår. Om man misstänker att man borde uppsöka en läkare på grund av n...

Logo Mobrog
Mobrog
0 recensioner

Ofta är det så att de flesta av oss känner att det vill ha eller skulle behöva lite mer pengar. Det kan bero på att man ...

Logo SimpleSite
SimpleSite
0 recensioner

Nuförtiden finns det väldigt många personer, både yngre och äldre som drömmer om att skapa något eget och f&a...

HIDEMYASS

Oavsett om man går på stan eller sitter hemma och kollar på film vill man känna sig säker - något som kan vara relativt enkelt om man befinner sig i trygga områden. När man befinner sig online på olika hemsidor så är detta kanske inte alltid lika enkelt. Men det finns hjälp att få oberoende i vilken situation man befinner sig i och för att känna sig säker online så är det enklaste man kan göra att skaffa sig en VPN och koppla till någon server någonstans i världen. HMA eller Hide My Ass är ett företag som erbjuser just VPN-tjänster

Om man jämför med alla andra företag som erbjuder vpn tjänster, varför ska jag ta och välja just HMA? Kan jag vara säker på att min IP-adress verkligen är gömd då jag använder tjänsten som HideMyAss erbjuder, eller inte? Genom att läsa andra personers recensioner kan du få en tydligare bild över vad andra människor tycker om företaget. 

Mer information om HideMyAss
Företaget grundades och lanserades under 2005 då Jack Cator bestämde sig för att bygga en proxy webbplats för att kringgå skolbrandväggarna. På företaget arbetar det idag cirka 40 personer och de arbetar tex med att ta fram nya vpn-streaming funktioner och testa ut dem. Tjänsten som HMA erbjuder kan inte endast nås via datorn, utan det finns även en nedladdningsbar app så att ip-adressen även kan gömmas på mobilen eller i surfplattan. 

Vad erbjuder HideMyAss?
Tjänsten som HMA erbjuder finns idag i cirka 290 länder och de har tagit fram 12 olika typer av funktioner och verktyg. Runt om i världen så har HMA 1070 olika servrar som är möjliga att connecta till. Vpn tjänsten fungerar som en prenumeration och den i sin tur kan börja användas genom att inne på hemsidan välja ett prenumerationsalternativ. Antingen är det möjligt att betala varje månad, varje år eller var tredje år. Priserna varier beroende på de olika alternativen. Kunderna kan välja om de vill ha ett konto som antingen 5 olika enheter kan kopplas till, eller 10 enheter. Olika betalningsmetoder som företaget godkänner är direkt via bank- eller kreditkort, PayPal, Google Pay/Apple Pay mm. Vid frågor eller funderingar från kundernas sida så har de möjligheten att prata med kundtjänsten genom att fylla i ett kontaktformulär som finns inne på hemsidan. 

Omdömen angående HideMyAss
Har du valt att skydda dig själv genom att skaffa vpn via HMA? Kan inte du då berätta om dina erfarenheter med företaget och tjänsten som de erbjuder. Du kan berätta om du tycker att den är enkel att använda, om det verkligen fungerar att koppla upp sig till alla de olika servrar och annan information som du kanske känner att kan hjälpa folk i framtiden som kanske är osäkra angående vpn. 


Så fungerar vpn.