HemGaranti24

Alla recensioner

HemGaranti24

100% Skulle handla här igen

Omdömen, klagomål och kundupplevelser Skriv en recension

Affiliate redovisning: Det här inlägget innehåller en anknuten länk, vilket innebär att när du klickar på Visa och därefter gör ett köp kan vi få en provision som hjälper till att driva webbplatsen.

Alla recensioner (0)

  • Inga recensioner än!

    Hitta företag som du har erfarenhet av och skriv recensioner! Dina recensioner bidrar till en transparent marknad och förbättrar företagens tillförlitlighet..

Andra personer tittade också på

Logo Värmepumpshopen
Värmepumpshopen
0 recensioner

Värme är en sak som behövs i hus, men även kylning. Om man har problem med både hetta och kyla i huset så kan det v...

Logo Rover
Rover
0 recensioner

Om man har eller har haft en hund så vet man att kärleken för den är helt obeskrivlig, huden är ju liksom en familjemedle...

Logo Dorunner
Dorunner
0 recensioner

Nuförtiden kan man verkligen hitta allt som man är ute efter online, de har ingen skillnad om det handlar om mat för en hel vecka, e...

Logo Svenska Alarm
Svenska Alarm
0 recensioner

Att känna sig trygg och säker i sitt eget hem är något som alla verkligen vill, det är även något som alla i v...

HemGaranti24

Bor man eller har bott i ett egnahemshus så vet man att det är otroligt mycket jobb, inte bara inne i huset utan även på gården. Man måste på sommaren klippa gräset, på hösten kratta löv och på vintern är man tvungen att skotta snö. Men eftersom det finns så mycket olika saker som man är tvungen att göra så finns det även produkter för att underlätta allt arbete. Det finns tex robotgräsklippare, snöslunga och liknande produkter. Man kan hitta dessa produkter både online och i fysiska butiker, och det kan vara smidigt att köpa dessa produkter online eftersom man då slipper anpassa sig till öppettider och man kan vara hemma då man shoppar. HemGaranti24 är en tjänst som kan hjälpa till med att hålla huset i fungerande skick. 

Genom att läsa andra personers recensioner om företag som tex HemGaranti24 kan man finna svaret på många knepiga frågor som man inte annars skulle fått besvarad utan någon egen erfarenhet. Det är alltid bra att både läsa och skriva recensioner om man har några tankar eller åsikter om ett företag, eftersom det kan hjälpa personer i framtiden. 

Om företaget HemGaranti24
Företaget HemGaranti24 är ett svenskt företag och de är verksamma genom att kunna erbjuda olika fastighetsskötare som kan ta hand om uppgifter som tex el, vatten, avlopp och värme. VD för företaget i dag är Peter Lindgren och själva tjänsten fungerar som en prenumerationstjänst där kunder betalar ett pris i månaden och kan sedan få kontakt med en fastighetsskötare oberoende om det är akut eller ej. 

Tjänsten som HemGaranti24 erbjuder
För att ta del av de tjänster som företaget erbjuder så är kunderna tvungna att först bli kunder hos företaget genom att påbörja en prenumeration. De olika prenumerationsalternativen är antingen 79 kr i månaden om det gäller en bostadsrätt och annars 129 kr i månaden om det handlar om en villa eller ett småhus. Betalarna kan välja mellan att antingen ha tjänsten för en månad, tre månader eller 12 månader innan de är tvungna att påbörja ett nytt avtal. Skulle det vara så att det händer något hos kunderna hos HemGaranti24 så kan de få hjälp av företaget inom 3 timmar. Akuta skador är tex att det läcker vatten någonstans, att det är stopp i avloppet eller att värmen försvinner då det är kallt ute. 

Hur kundtjänsten kan kontaktas hos HemGaranti24
Företagets kundtjänst kan nås antingen via e-post eller på telefon. Inne på företagets hemsida finns det information samt villkor om tex leveranser, betalningar, returer samt reklamationer. Skulle möjlig tvist eller reklamation uppstå ska kunden i första hand kontakta kundtjänsten hos Hemgaranti24 för att sedan gå vidare med ärendet. Kunder hos företaget har reklamationsrätt på produkterna. 

Har du varit kund hos HemGaranti24? Om du har det kan du skriva en egen recension vad du tyckte och tänkte om tex kvaliteten på deras produkter, hur kundtjänsten fungerade om du var tvungen att vara i kontakt med dem samt hur reklamationerna fungerade ifall du har gjort en sån. Skriv din egen recension på omdomesstalle.se. 


Vad man ska tänka på då man bygger eget hus.