OmdömesStälle

  Recensioner FutureLearn

  Har du kanske någon gång tänkt att du skulle vilja lära dig spanska eller italienska? Eller vill du kanske lära dig baka eller laga mat på riktigt proffsig nivå? Många känner att de under sitt liv vill lära sig nya saker även fast de inte längre går i någon skola utan är vuxna. När det kommer till att lära sig nya saker så är nästan alla möjligheter oändliga nuförtiden, eftersom internet finns. Online har man möjligheten att lära sig saker på egen hand men man kan även betala för att gå olika kurser online. När det kommer till olika företag som faktiskt erbjuder kurser online så är FutureLearn en hemsida och en plattform som erbjuder kurser inom olika ämnen.

  Om man känner sig missnöjd över någon kurs man redan betalat för via FutureLearn, hur ska man göra då? Om man vill byta en kurs mot en annan och hur fungerar alla betalningar som sker via FutureLearn? Kan jag lära mig olika språk hos detta företaget eller erbjuder de endast andra typer av kurser? Det är frågor där svaren kan finnas i recensioner.

  Information om tjänsten FutureLearn

  FutureLearn är en hemsida och en lärplattform som är verksam online och är verksam i länder runt om i världen. Under 2013 grundades och lanserades företaget och sedan starten har de haft 7 miljoner studerande som valt att gå någon kurs via dem. FutureLearn har även samarbeten med olika företag och läroanstalter runt om i världen.

  Det som erbjuds via FutureLearn

  FutureLearn erbjuder kurser som inom olika ämnen som tex: Business, språk, hälsa, juridik, naturen och så vidare. Oberoende vilken kurs någon studerande väljer att gå så sköts de alla helt online, och kräver ingen fysisk närvaro alls. De olika kurserna fungerar som en prenumeration vilket betyder att användarna av hemsidan betalar en fast månadskostnad och får då tillgång till sina kurser. Kunder som är helt nya för hemsidan har möjligheten att under sju dagars tid prova på tjänsten kostnadsfritt. De flesta kurserna som företaget erbjuder är mellan 6-10 veckor långa, men de har även ett utbud med kortare kurser som är två till tre veckor långa.

  FutureLearn erbjuder även ett nyhetsbrev som studerande eller privatpersoner kan prenumerera på för att sedan då information om tex nya kurser och rabatter direkt till inkorgen på e-posten.

  Hur FutureLearn kan kontaktas

  Inne på företagets hemsida finns en “FAQ” där de oftast ställda frågorna finns besvarade. Skulle det vara så att kunden inte hittar svaret på sin fråga eller om hen av någon annan orsak vill kontakta FutureLearn så är det möjligt genom att skicka e-post till dem och sedan få svaret på sin fråga. Skulle kunden av någon anledning vilja lämna in en reklamation kan det göras genom att först kontakta företaget.

  Har du gått någon kurs via FutureLearn? Om du har det kan du gärna skriva en egen recension där du berättar vad du tyckte om deras urval av kurser, om du tyckte att de olika kurserna var värda sina pengar och om du skulle vilja gå en kurs hos dem igen.


  Pluggtips om man studerar.

  FutureLearn
  Omdömen, klagomål och kundupplevelser (0)

  10
  100% Skulle handla här igen!
  Beställning
  rating
  10
  Tjänst
  rating
  10
  Prissättning
  rating
  10
  Leverans
  rating
  10

  Alla recensioner

  Affiliate redovisning: Det här inlägget innehåller en anknuten länk, vilket innebär att när du klickar på Visa och därefter gör ett köp kan vi få en provision som hjälper till att driva webbplatsen.

  Skriv din egen recension om FutureLearn

  Din recension

  FAQ

  Är FutureLearn ett pålitligt företag?

  Just nu finns det en kundrecension om FutureLearn. I genomsnitt fick de ett stjärnbetyg på 10/10, med 100% av recenserare som indikerar att de skulle köpa från varumärket igen.

  Hurdana tjänster eller produkter erbjuder FutureLearn?

  FutureLearn är huvudsakligen aktivt i Tjänsterkategorin, mer specifikt inom Övriga Tjänster. Jag har läst alla recensioner, vad nu?

  Fick du ett positivt intryck från recensionerna?

  Om du fick ett positivt intryck av recensionerna kan du fortsätta till FutureLearns webbplats för att göra din beställning. Om inte, klicka här för att fortsätta söka efter företag.