OmdömesStalle

  Recensioner Fortnox

  Om Fortnox

  Fortnox är en svensk molnbaserad plattform för småföretag, redovisningsbyråer, ekonomiadministration, skolor och föreningar. De startade 2001 och var då de första i branschen som erbjöd bokföring webben. Varje dag ersätter Fortnox de gamla ineffektiva arbetssätten med smarta och automatiserade lösningar. Idag har företaget över 250 000 företagare valt att Fortnox ska sköta deras administration så enkelt som möjligt. Fortnox har även ett dotterbolag som heter Fortnox Finans och de erbjuder kunderna finansieringstjänster och genom ett andra dotterbolag Fortnox Försäkringar erbjuder de försäkringstjänster.

  Vilka tjänster erbjuder Fortnox?

  De mest populära program som Fortnox erbjuder sina kunder är fakturering, utläggshantering och bokföring, men de erbjuder även hundratals branschspecifika lösningar från andra leverantörer. Fortnox använder sig av många olika program och olika funktioner och tack vare det täcker de en större del av företagarens behov för att sköta sitt företag. Fortnox är mer än bara ett smart bokföringsprogram, tack vare detta program kommer du att få en tryggare och säkrare företagsvardag eftersom de erbjuder sitt program, sina finansiella tjänster och även försäkringar. Fortnox samarbetar med flera olika partners och du kan läsa mer om dem på hemsidan.

  Har du ett gammalt bokföringsprogram och känner att du vill byta men tycker att det är mycket jobb, då ska du välja Fortnox. De kommer att byta ditt program helt kostnadsfritt och från en dag till en annan är du igång med det nya programmet. Genom att byta till Fortnox kommer du att slippa säkerhetskopior, allt kommer att sparas säkert i molnet. Inte nog med alla de senaste praktiska sakerna kommer du alltid att ha den senaste versionen av programmet eftersom de uppdateras automatiskt. Genom att välja Fortnox har du alltid tillgång till 30 dagars öppet köp och även fri support via chatt, mejl eller på telefon. På Fortnox hemsida kan du läsa intressanta artiklar och även deras blogg för att få inspiration och om hur du ska ta ditt företag vidare via nya smarta tjänster och lösningar.

  Att byta till Fortnox går fort och det sker i tre enkla steg, det börjar med att du ska skaffa Fortnox och välja de program som du vill ha och behöver. Efter det ska du skicka dina uppgifter till dem via en säkerhetskopia så kommer de att lägga in dina gamla uppgifter i Fortnox, de erbjuder en enkel guide att följa för att göra detta. Efter det är det sista steget kvar vilket är att börja använda och jobba i Fortnox.

  Kontakta Fortnox

  Du kan få hjälp via många olika kanaler om du har några frågor till Fortnox. Du kan chatta med dem, ringa dem på telefon, skicka mejl, skicka ett fysiskt brev eller besöka dem i deras kontor i Växjö. På hemsidan finns även de oftast ställda frågorna som du kan läsa igenom om du undrar över något.

  Har du använd dig av Fortnox tjänster?

  Har du bytt ut ditt gamla program till detta smart och smidiga program Fortnox. Skriv då en recension om företaget och berätta vad du tycker om deras tjänster och hur du tycker att allt fungerar.

  Det här är Fortnox, ta en titt.

  Fortnox
  Omdömen, klagomål och kundupplevelser (0)

  10
  100% Skulle handla här igen!
  Beställning
  rating
  10
  Tjänst
  rating
  10
  Prissättning
  rating
  10
  Leverans
  rating
  10

  Alla recensioner

  Affiliate redovisning: Det här inlägget innehåller en anknuten länk, vilket innebär att när du klickar på Visa och sedan gör ett köp kan vi få en provision som hjälper till med att driva webbplatsen.

  Skriv din egen recension om Fortnox

  Din recension

  FAQ

  Är Fortnox ett pålitligt företag?

  Just nu finns det en kundrecension om Fortnox. I genomsnitt fick de ett stjärnbetyg på 10/10, med 100% av recenserare som indikerar att de skulle köpa från varumärket igen.

  Hurdana tjänster eller produkter erbjuder Fortnox?

  Fortnox är huvudsakligen aktivt i Tjänster kategorin, mer specifikt inom Programvara, Övriga Tjänster. Jag har läst alla recensioner, vad nu?

  Fick du ett positivt intryck från recensionerna?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Fortnox gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.