Fonts

Alla recensioner

Fonts

100% Skulle handla här igen

Omdömen, klagomål och kundupplevelser Skriv en recension

Läs erfarenheter och recensioner från företag i Sverige. Ta reda på vilken den bästa nätbutiken är innan du gör din beställning. Tillsammans kan vi bestämma vilket företag som är bäst!

Alla recensioner (0)

  • Inga recensioner än!

    Hitta företag som du har erfarenhet av och skriv recensioner! Dina recensioner bidrar till en transparent marknad och förbättrar företagens tillförlitlighet..

Andra personer tittade också på

Logo Werlabs
Werlabs
0 recensioner

Hur många personer vet egentligen hur kroppen mår? Visst känner man om man har tandvärk eller ont i nacken efter en fotbollsm...

Logo Dokteronline.com
Dokteronline.com
0 recensioner

Ibland känner man sig orolig över hur man mår. Om man misstänker att man borde uppsöka en läkare på grund av n...

Logo Mobrog
Mobrog
0 recensioner

Ofta är det så att de flesta av oss känner att det vill ha eller skulle behöva lite mer pengar. Det kan bero på att man ...

Logo Dagens Industri
Dagens Industri
1 recensioner

Idag är det enklare än någonsin att hänga med nyheterna. Det ända man behöver göra för att se det senaste ...

Fonts

Förutom innehållet och budskapet i ett dokument eller på en hemsidan är fonten eller typsnittet något som är väldigt viktigt. Man kan få ett viktigt budskap att se löjligt eller tråkigt ut endast genom att använda sig av “fel” typsnitt. Om  man kanske jobbar med dokument eller hemsidan ofta så vet man att det ofta på förhand finns ett sortiment på typsnitt att välja mellan, men det tar inte slut där. Det finns nämligen hemsidor som säljer typsnitt som man kan köpa och sedan använda, men i vissa program kan man till och med skapa sitt egna typsnitt. Fonts är en hemsida där man kan köpa typsnitt och sedan få rätten att använda dem. 

Är det värt att köpa typsnitt från Fonts, eller kommer jag att hitta samma typsnitt jag redan är van vid? Vad kostar endast ett typsnitt eller fungerar tjänsten som en prenumeration där man är tvungen att betala lite hela tiden? Innan du beställer ett typsnitt har du möjligheten att läsa recensioner och erfarenheter om företaget här på OmdömesStälle

Mer om Fonts
Monotyp heter företaget som har grundat och lanserat sajten Fonts. Hemsidan har varit verksam på marknaden under några års tid och i dagsläget finns det cirka 150 000 olika typsnitt att välja mellan. Direkt inne på sajten är det möjligt att se vilka typsnitt som är helt nya men även vilka som är de populäraste och har helt enkelt sålt bäst. 

Inne på hemsidan Fonts finns det även en blogg tillgänglig som kostnadsfritt kan läsas. Företaget har i denna blogg valt att samla information om nyheter, skrivtekniker och vad man ska tänka på då man bygger och designar en hemsida. 

Vad erbjuder Fonts?
Inne på hemsidan är det möjligt att lägga till en eller flera typsnitt i kundkorgen. Då en betalning går igenom kommer personen i fråga att ha licensen på att få använda fonten och alla villkor och all information går att läsa innan beställningen genomförs. På varje enskild font är det möjligt att se till vad man kommer att kunna använda dem till. Kunder runt om i hela världen kan göra en beställning hos Fonts, dock kan endast kunder inom USA och Kanada köpa fonten som går under namnet: Lucas Fonts. Skulle det finnas några frågor eller funderingar har Fonts valt att svara på de oftast ställda frågorna inne på sajten, men de har även skapat YouTube videon för tydligare information. Skulle en fråga förbli obesvarad kan ett formulär fyllas i för att kontakta Fonts.

Åsikter om Fonts
Har du köpt ett typsnitt från detta företaget? Om du har det, kan du då lämna en recension härinne på våran sajt? I din recension kan du berätta om du tycker att produkterna är värda sitt pris, om du tror att du kommer att handla hos dem igen och även om du skulle tipsa om dem till vänner, bekanta och till och med främlingar. Att lämna en recension hos oss kostar inget men kan vara guld värt för många där ute. 


Mer info om teckensnitt, typsnitt och fonts.