OmdömesStalle

  Recensioner Fiverr

  Att ha ett eget företag eller butik drömmer många om. Man vill känna att man själv kan bestämma sina arbetstider, man vill skapa produkter som man sedan kan sälja vidare eller så har man någon typ av idé till företag som man vill lansera och grunda själv. När det kommer till att skapa just hemsidor oberoende om det är formatet av en blogg eller en nätbutik så tror många att det är väldigt svårt och att de först måste lägga flera år på att lära sig programmering innan de kan skapa egna hemsidor. Men det finns även hemsidor där man som frilansare kan sälja sina produkter via. Om man tex är konstnär kan man på vissa hemsidor skapa sig ett konto och efter det kan kunderna göra en beställning på någon typ av konstverk. Fiverr är en av dessa hemsidor.

  Hur fungerar tjänsten som Fiverr erbjuder? Kostar det något att ha ett konto via dem, och hur mycket tar de för varje egen såld produkt? Hur ska jag göra om jag känner mig missnöjd över något eller om man är i behovet av att kontakta kundtjänsten hos företaget? Det är olika frågor som man kan finna svaret på genom att läsa andra personers recensioner.

  Mer om Fiverr

  Fiverr är ett företag som har varit verksamma på onlinemarknaden sedan 2010 och VD för företaget i dagsläget är Micha Kaufman. Företagets huvudkontor ligger i Tel Aviv i Israel och de är verksamma på marknaden i världen som en plattform där frilansare kan erbjuda sina tjänster till kunder runt om i världen. Fiverr är grundat av två personer, Micha Kaufman samt Shai Wininger.

  Fräcka Fredag 29 - Battlegrounds-pacifister, Far Cry-västern och Overwatch-tjänster

  Det som Fiverr erbjuder

  Inne i plattformen är det möjligt att använda sig av sökfunktionen för att hitta just en specifik tjänst man är ute efter, men det finns även kategorier med flera underkategorier på olika tjänster och frilansare. Olika tjänster som finns tillgängliga är tex video och animation, programmering, data, översättning och så vidare. Inne på hemsidan finns det även olika guider inom olika ämnen, som tex vad man ska tänka på då man skapar sin egna logo eller hur man hemifrån kan starta sitt egna företag. För att sälja sina produkter via Fiverr ska man börja med att skapa ett konto, sedan presentera sig själv antingen i text eller videoformat och även presentera de olika tjänsterna/produkterna man erbjuder.

  Hur kundtjänsten hos Fiverr kan kontaktas

  Har kunderna några frågor eller funderingar så kan hen komma i kontakt med kundtjänsten hos företaget genom att skicka e-post till dem. Då ska kunden komma ihåg att lägga till sitt ordernummer om hen redan har någon. Skulle kunden vara i behovet av att lämna in en reklamation kan det göras genom att först kontakta kundtjänsten för att ärendet ska gå vidare.

  Har du använt dig av tjänsten som Fiverr erbjuder? Om du har det ska du inte glömma att i en recension berätta vad du tyckte om deras tjänst, kundtjänsten, priserna de erbjuder och annat du kanske vill lägga till. Kom ihåg att vara ärlig i din recension eftersom det kan hjälpa företaget och framtida kunder.


  10 tips om man vill bli frilansare.

  Fiverr
  Omdömen, klagomål och kundupplevelser (0)

  10
  100% Skulle handla här igen!
  Beställning
  rating
  10
  Tjänst
  rating
  10
  Prissättning
  rating
  10
  Leverans
  rating
  10

  Alla recensioner

  Affiliate redovisning: Det här inlägget innehåller en anknuten länk, vilket innebär att när du klickar på Visa och sedan gör ett köp kan vi få en provision som hjälper till med att driva webbplatsen.

  Skriv din egen recension om Fiverr

  Din recension

  FAQ

  Är Fiverr ett pålitligt företag?

  Just nu finns det en kundrecension om Fiverr. I genomsnitt fick de ett stjärnbetyg på 10/10, med 100% av recenserare som indikerar att de skulle köpa från varumärket igen.

  Hurdana tjänster eller produkter erbjuder Fiverr?

  Fiverr är huvudsakligen aktivt i Tjänster kategorin, mer specifikt inom Övriga Tjänster. Jag har läst alla recensioner, vad nu?

  Fick du ett positivt intryck från recensionerna?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Fiverr gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.