FileWhopper

Alla recensioner

FileWhopper

100% Skulle handla här igen

Omdömen, klagomål och kundupplevelser Skriv en recension

Affiliate redovisning: Det här inlägget innehåller en anknuten länk, vilket innebär att när du klickar på Visa och därefter gör ett köp kan vi få en provision som hjälper till att driva webbplatsen.

Alla recensioner (0)

  • Inga recensioner än!

    Hitta företag som du har erfarenhet av och skriv recensioner! Dina recensioner bidrar till en transparent marknad och förbättrar företagens tillförlitlighet..

Andra personer tittade också på

Logo Werlabs
Werlabs
0 recensioner

Hur många personer vet egentligen hur kroppen mår? Visst känner man om man har tandvärk eller ont i nacken efter en fotbollsm...

Logo Dokteronline.com
Dokteronline.com
0 recensioner

Ibland känner man sig orolig över hur man mår. Om man misstänker att man borde uppsöka en läkare på grund av n...

Logo Mobrog
Mobrog
0 recensioner

Ofta är det så att de flesta av oss känner att det vill ha eller skulle behöva lite mer pengar. Det kan bero på att man ...

Logo SimpleSite
SimpleSite
0 recensioner

Nuförtiden finns det väldigt många personer, både yngre och äldre som drömmer om att skapa något eget och f&a...

FileWhopper

Att göra saker online är otroligt smidgt.. Med all denna teknik så har det även kommit hur många olika prylar som helst. Det finns hur många märken på datorer, telefoner och plattor som helst tex. Men det finns även hur många tjänster online som helst samt olika typ er av appar och program. Många väljer att arbete med olika typer av projekt online och alla som har gjort det vet att det kan handla om ganska så stora filer i dessa situationer. Om man tex ska skicka en videofil eller en lång ljudfil så är det kanske så stor att det inte går genom kanske e-post eller på sociala medier. Men det finns hemsidor som till möjliggör att man kan skicka dessa stora filer. FileWhopper erbjuder denna tjänst. 

Är tjänsten värd sitt pris som FileWhopper erbjuder? Kommer jag att bli nöjd när jag väljer att använda mig av deras tjänst eller är det bättra om jag väljer att skica filer via någon annan? Ta reda på det och mycket mer genom att läsa andra personers recensioner. Inne hos oss är det möjligt att gratis både läsa och skriva recensioner. 

Mer information om  FileWhopper
Företaget kommer från Australien och de som tog fram tjänsten och ännu idag arbetar på företaget är alla professionella inom IT. FileWhopper gör det möjligt att online skicka en hur stor fil som helst till någon annan. Företaget bedriver inte någon fysisk verksamhet utan sin hemsida och tjänst. 

Det som FileWhopper erbjuder sina kunder
Tjänsten kan användas inne på företagets hemsida och det kunden i fråga ska börja med att göra då hen vill skicka en stor fil är att välja den specifika filen, och sedan kommer FileWhopper att utvärdera storleken på filen. Efter det får kunden se ett pris framför sig, på vad det skulle kosta att skicka iväg filen. Priset är endast en engångs transaktion och alltså ingen prenumeration. Efter att betalningen har gått igenom kommer kunden att kunna skicka iväg sin fil till valfri person. Filer och mappar hålls i lagring hos FileWhopper under 14 dagars tid, men de blir raderade så fort att dom är nedladdade av mottagaren. betalningarna sker direkt via bank- eller kreditkort. 

Hur kunderna kan kontakta kundtjänsten hos FileWhopper
Har kunderna några frågor eller funderingar så kan hen komma i kontakt med kundtjänsten hos företaget genom att skicka e-post, då ska kunden komma ihåg att lägga till order nummern om hen redan har någon eftersom det kan snabba upp ärendet ganska så mycket. Skulle kunden vara i behovet av att lämna in en reklamation kan det göras genom att först kontakta kundtjänsten för att ärendet ska gå vidare. 
 
Har du någon gång använt dig av tjänsten som FileWhopper erbjuder? Har du det så kan väl du ta dig tiden till att skriva en egen recension där du med egna ord får berätta vad du tyckter om dem och tjänsten som de erbjuder. Du kan berätta om du tyckte att det var prisvärt och om du kommer att vända dig till dem igen. 


Hur man kan rensa datorn på onödigt innehåll.